این قضیه هر 6 ماه پیش میاد دلیلش هم daylight saving time هست که البته با منطقه زمانی ایران سازگار نیست:n23:نقل قول:
Printable View
این قضیه هر 6 ماه پیش میاد دلیلش هم daylight saving time هست که البته با منطقه زمانی ایران سازگار نیست:n23:نقل قول:
دوستان من نزدیکه 3 ماهی هست که 2 مگ محدود دارم و توی شبانه با 190 الی 200 با IDM دانلود میکردم ولی الان 4 شب هست که سرعتم اومده بین 120 الی 130 !
میخواستم ببینم همه این افت سرعت رو همه دارن یا فقط ماله من اینجوریه؟
منم که دیشب گذاشتم واسه دانلود سرعت شده بود 130. 2مگ محدود(اهواز)
واسه بقیه هم اینجوری شده؟ جالبه که دقیقا تا ساعت 9 سرعت 130بود یه دیسکانکت کردم دوباره وصل شدم سرعت شد 460.بعد میگن شبا کمبود پهنای باند داریم
دوستان من هم 2 مگ دارم و دقیقا نزدیک 3 یا 4روزی میشه که سرعت شبانه از 180 تا 200 به 120 تا 130 کاهش پیدا کرده. شکرخدا همه شرکتها دارند دزدی کردن رو باب می کنند اون از مبین نت و این هم آسیاتک. هرچقدر هم میگی انگار ما مجرمیم و اونا حرف حق رو میزنند و بهانه های واهی برای این کاهش سرعت میارند.
دوستان به نظرتون سرعت دانلود 1 مگ طلایی بعد از تمام شدن ترافیک مثلا هدیه اشون! بیشتره یا ۲ مگ نقره ای؟ دوتاش یه قیمته موندم کدوم رو بگیرم.
برای عید تخفیف یا عیدی نذاشتن ؟ تمدید کنیم یا وایسیم تا سال جدید ؟
نقل قول:نقل قول:صفحه ها قبل پست من رو بخونید میبیند که مشکل رو خیلی ها دارند پشتیبانیشون هم چرت و پرت تحویلیتون میدند ولی زنگ بزنید با خودشون فکر نکنند کاربرا نفهمند هرکاری خواستند میتونند بکنند ما هم چیزی نگیمنقل قول:
شب ها که برا اسیاتک نیم بها میشه سرعت انقدر میاد پایین که امد پشیمون میشه میگه همون دایلاپ بهتر بود من با ایرانسل شبا میام سرعت بیشتره
سرعت نت من 512 هست
تماس گرفتم میگن هدیه سرعت بالا برای سرویسا راه نیفتاده. بعد از عید راه میافته.
بالاخره راه افتاده یا نه؟
غلط کردن راه ننداختن :n24: من 100 تومان دادم به خاطر 22 گیگ سرعت هدیه ش. اگه راه ننداخته باشن، یه شکایت تنظیم میکنم و تا آخرش پیگیرش میشمنقل قول:
حدود 1 ماه میشه که از ثبت نام و ارسال مدارک و ...... میگذره ولی هنوز خبری از رانژه نیست,بیشتر از 1 ماه هم میشه ؟ حداکثرش چقدره؟
اون 22 گیگ رو 2 روزه مصرفش میکنی ... 28 روز بعدش رو میخوای چکار کنی؟؟؟نقل قول:
اینم کیفیت سرویس 2048 نقره ای آسیاتک:
{ در منطقه 7 تهران، مرکز مخابرات نظری }
بالاخره انتظارم به پایان رسید و الآن تلفنی وصلش کردم. سرعت باز شدن صفحات محشره. موقع دانلود حتی. تو حدود 3 دقیقه، 100 مگابایت فعلا دانلود کرده ( از یه لینک مستقیم که البته اونم اشتراکش رو پول دادم و خریدم ). اینم سرعت دانلودم با IDM:
البته این سرعت جزوه 22 گیگ هدیه اولیه ست. بعده اتمام این 22 گیگ، اون موقع هم دوباره تست سرعت دانلودش رو حتما براتون میذارم
اینم تست سرعت و پینگ از سایت معروف اسپیدتست:بازم سوالی داشتین در خدمتم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته: واحدش رو کیلوبایت کردم که راحت تر بسنجید
با پ.ر.و.ک.س.ی فایر الآن یه لینک مستقیم ( البته غیر پولی ) رو دانلود کردم و با سرعت 280 تا دانلود کرد. کاشکی V.P.N باز بود، چون اون سرعتش فکر کنم بهتر باشه. حیف ...
لازم به ذکر است که اشتراک نقره ای، Share ش 1 به 6 میباشد
سلام
من میخواستم 128 نامحدود از اسیاتک بگیرم.(اینترنت 128 نامحدود از پارس انلاین بگیرم یا اسیاتک؟):n29:
میخواستم بپرسم متوسط سرعتش چطوره؟
و اون دوستانی که دارن راضی هستن؟؟؟
سرعتتون خیلی خوبه اما در نظر بگیرید که قیمت سرویستون 100تومنه. اگر سرعتتون پایینتر از این بود تعجب میکردم:44:.(دزدی علنی میشد دیگه). ولی با این سرعت 22گیگ به یه هفته نمیرسه که تموم شه بعد سرعتتون احتمالا میشه 140-170 (البته مطمعن نیستم چون خودم 1مگ نامحدود نقره ای داشتم با 80-100 دانلود میکردم):23:نقل قول:
سرور قزاقستان رو الآن امتحان کردم و پینگ 336 و سرعت دانلود 376 داد
سرور آمریکا هم یه بار پینگ 270 داد با سرعت دانلود 204 و یه بارم پینگ 284 با سرعت دانلود 90 داد!!! یه بارم پینگ 277 با سرعت دانلود 304 داد!!!!!! این سایت تست اسپید هم قاطی داره ها!!!!! همون IDM یا صفحه معمولی دانلود مرورگر موزیلا یا اپرا فکر کنم خیلی دقیق تر و معتبرتر باشه
سرور غنا هم پینگ 332 و سرعت دانلود 350 داد. باز یه بارم پینگ 282 با سرعت دانلود 397 داد!!!! نمیدونم چرا هر بار یه چیزی میده! این سایته فکر کنم کاملا سرکاری باشه!!!
پارس آنلاین رو نمیدونم ولی اگه چند صفحه قبل رو بخونی متوجه میشی که سرعت دانلود 128 نامحدود آساتک واقعیه. یعنی سرعتش بالای 30 نمیره.بین 16 تا 30 متغیره.(در مرکز مخابراتی های مختلف کیفیت اینترنتی که میدن متفاوته)نقل قول:
نگا کن تورو خدا تا ما خواستیم بیایم آسیاتک گند زد به دانلود شبانش!
128 طلایی اون مقدار سرعت بالاش تموم شه سرعتش چقدر می شه؟ 16؟
بعد این سرویسای 0 گیگ چین؟
اگه اون مقدار هدیه تمام بشه دیگه سرعتتون واقعی میشه. 128 میشه بین 16 تا 30.نقل قول:
سرویسای 0 گیگ رو واسه مسخره کردن ملت گذاشتن. مثلا میخوان بگن panel سایتمون کامله
الآن 103 تومانه، اما اگه راضی باشم ازش، 1 ساله پرداخت میکنم که میفته ماهی 79250 تومان دقیقا. فکر کنم به 3 روز نمیکشه که من 22 گیگش رو تموم میکنم :n02: قانونا باید بشه 341 ( چون شیر 1 به 6 هستش )، اما میگیم 256! که عمرا 256 بده و من روی 150 حساب کردم. یارو تو پشتیبانیشونم گفت که پایین تر از 180 دیگه نمیاد. اما من باور نمیکنم زیر 180 نیاد. 130 هم باشه راضیم :n20: ( با توجه که از بین 170 کشور دارای اینترنت، نفر 170 هستیم که عکسشم گذاشته بودم تو همین تاپیک، پس توقعم همینقدر باید باشه )نقل قول:
کاشکی وسع مالیم میرسید و میتونستم طلاییش رو با 68 گیگ هدیه سرعت بالا میگرفتم و شیر 1 به 4 هم بود :n19: ( طلاییش رو اگه 1 ساله پرداخت کنیم، میفته ماهی 131 تومان ) که بازم خیلی بالاست :n03:
الآن در ساعت 8:06 شب در تاریخ 27 اسفند 1391 دوباره از سایت Speedtest پینگ گرفتم که خیلی بهتر شد و اینو داد:
نمیدونم چرا میگید پینگ آسیاتک بالاست!!!!!!!!!!! به هر حال نمیدونم چرا این سایت هر دفعه یه چیزی میده!!!! ولی اینکه الآن گرفتم رو 3 بار تست کردم و همین شد
سرعت دانلود با idm رو همون 450 هستش؟نقل قول:
سلام
این 22 گیگ هدیه رو چه سرویسهایی ارائه میشه؟توی سایت چیزی نزده.
فرق برنزی نقره ای طلایی در چه مواردیه و کدوم ثبات بهتری داره؟
نقل قول:
تبلیع بسه دیگه
این ندید بدید بازیا چیه بعضیا در میارن !
اینترنت 4 مگ خیلی چیزه عجیبیه؟ اینم با این پول؟
الان تمام شرکتا این پول رو بده همین سرعت رو با پینگ بهتر میدن !! ( محدود البته :n02: )
من 128 نقره ای گرفتم ولی 2 گیگ هدیه ندان گفتن فردا درست میشه.
بله با لینک مستقیم پولی، همونه. اما یه لینک مستقیم ساده، سرعت تا 280 میاد پاییننقل قول:
نقل قول:
اینجا رو کامل با جزئیات میتونی ببینی:
نقل قول:
:n09: تبلیغ!!! من به چند نفر قول دادم که کیفیت سرویسی که میگیرمو بذارم اینجا. شما مشکل داری نخون. نخواستم یکی که چنین سرویسی رو میخواد بگیره، بارها و بارها تو اینترنت مثل من جستجو کنه و از هر کسی هم که میپرسه، یا اینو نداشته باشن، یا جواب ندن، یا جواب سربالا بدن و یا سرعت هایی که از شرکت های مختلف رو میگیرن، بازگو کنن. در ضمن یادم رفت صاحب آسیاتک شدم که دارم واسه شرکتم تبلیغ میکنم :n08: در ضمن معایبشم به زودی مشخص میشه و یکیش نوسان سرعته و یکیشم اینه که اگه لینکت مجانی باشه سرعت میاد پایین و در کل سرعت آنچنانی ای که باید بده رو مسلما نمیده. الآن طبیعتا باید سرعت خیلی بهتری با توجه به قیمتش میداد که چون اینجا ایرانه، از این چیزا خبری نیست
کی ما ایرانیا میخوایم یاد بگیریم تو کار همدیگه دخالت نکنیم، نمیدونم. در ضمن 4 مگ هم نیست، 2 مگ با شیر 1 به 6 هستش و واسه منی که 6 سال با اینترنت 64 و 128 سر کردم، خیلی خوبهنقل قول:
اقا یکار کنیم من از پارس میام اسیاتک شما هم برو پارس .:n02:اخه پارس هم شد ISP :n24:فکر میکنی اگه من از پارس راضی بودم با حسرت میومدم تو تاپیک اسیاتک تا ONLYREAL بیاد همش ما رو با سرعت ۲ مگش دق بده :n28::n28::n28:نقل قول:
رسول جان من 2 مگ گرفتم که اندازه ی 1 مگ واسم بازدهی داشته باشه. اینم فقط اطلاعاته برای کسانی که میخوان بخرن. مثلا همین الآن باید گزارش بدم که با همون لینک مستقیم اختصاصیم، تو این ساعت ( یعنی ساعت 10:30 شب )، سرعت دانلودم از 460 رسید به 280 و تا 315 هم میرسه. پس اینا معایبه و من چه خوبی و چه بدی این سرویس رو مرتب میگم تا دوستان استفاده کنن
سلام من 512 چلچله نامحدود بی کران برنزی (229000 ريال + آبونمان) رو فعال کردم 60 الی 65 دانلود میده.
جالب اینجاست که این سرویس گیگ هدیه نداره ولی من حدودا 8 گیگ رو با سرعت 470-500 دانلود کردم:n19:
خوشال شدیم گفتیم سرعت اصلی سرویسه :n04: بکش گذاشیم دانلود :n09: روز بعد سرعتو چک کردیم یه ضد حالی خوردیم که نگو سرعت 60 ops! :n21:خلاصه کاکو خواستم بگم که اینا یه کیلو بایتم از زیر دستشون در نمیره انگار به جونشون بستست.:n24:
50-60 هم خوبه والا !
من الان 256 محدود (10 گیگ) دارم سرعتش 200 - 300 ه ! پینگ هم ک افتضاح !
از ماه بعد ب احتمال زیاد همین 512 نامحدود برنزی یا نقره ای رو میگیرم !
دقیقاً چقد دادی واسه 512نا محدود برنزی ؟ 22 تومن ؟؟
فرقش با نقره ای چیه ؟
نقل قول:این اومد آدرسش رو بدون لاگین بده:نقل قول:نقل قول:
Virtual DMZ 1.2: User Blocked, Invalid Data-Entry/Browser
_by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر کن تا 22 گیگ هدیه تموم بشه اونوقت باز شدن سایت رو ببین چه افتضاحه ...نقل قول:
شب درازست و قلندر بیدار ...
نقل قول:لطف کن وقتی 22 گیگتم تموم شد یه تست دیگه بزار بی زحمت
میدونم real جان من باب مزاح گفتم :n12::n16::n12: کارت بیسته .همین جوری update بده :n12: راستی این اسیاتک تو کرمان تازه کار و ناشناست این مزیته یا عیب ؟ تازه کار و نابلدومشکل دار یا خلوت و سرعت توپ ؟؟:n13:نقل قول:
نقل قول:
بدون لاگین هم گذاشتم نمیدونم چرا اون صفحه میاد!!! شما برو تو سایت آسیاتک ( یه CRM قبلش بذار که میشه crm.asiatech.ir ) و پایین قیمتا هست و یه لینک آبی بالای جدول تقریبا سمت چپه که نوشته مشاهده جزئیات
نقل قول:
اینجوری که با این مثلا هدیه شون سرعت نوسان داره، فکر کنم وقتی این هدیه ش تموم بشه، سرعت دانلودم بشه 90 :n27: حالا ایشالا که بد نباشه. گفتم که من 2 مگ گرفتم که اندازه 1 مگ بازدهی بده
الآن ساعت 00:15 بامداده و سرعت دانلودم با همون لینک پولی شده 200 تا !!!!!!! هدیه شون اینجوریه، غیر هدیه شون دیگه معلوم نیست. فردا زنگ میزنم حالشونو میگیرم. در کل فکر کنم شبا اینجوری میشه :n03:
چشم حتما میذارم. فعلا که 4 تا فیلم در عرض چند ساعت دانلود کردم :n09: با تمام این نوساناتش و خیلی حال داد :n05: قبلا باورتون نمیشه واسه یه فیلم 800 مگابایتی، 2 روز باید کامپیوترمو روشن میذاشتم :n29:نقل قول:
نوکرتم :n12: فکر کنم مزیت باشهنقل قول:
ویرایش:
فکر کنم لینک دانلودم با وجود پولی بودنش اینجوری شده، وگرنه الآن 3 بار از سایت اسپیدتست تست گرفتم و اینو داد:
نمیدونم چرا دو سه روزه حس میکنم چیزی از حجمم کم نمیشه !
بی شرفا انقدر دقیق سرعت رو محدود کردن که من تو هر ساعت دقیقا 215 مگابایت دانلود میکنم .... نه کم میشه ونه زیاد..
بیکران برنزی 512 دارم ... راستی به سرعت دانلود IDM اعتماد نکنید ... یکم بالاتر میزنه ... از DU Meter استفاده کنین هم خیلی دقیقه هم گزارش دانلود بصورت ساعتی و روزانه و هفتگی و ماهیانه میده.. امکاناتش زیاده ...
داداش اینا واسه ما خاطره شده ... من 3 ماه پاییز امسال 2 مگ محدود شب رایگان داشتم که هر شب 15 تا فیلم یعنی حدودا 12 گیگ دانلود میکردم .... سرعت دانلودم از 1 تا 9 صبح رو 500 بود.نقل قول:
اینم از سرویس من
چابک (1024) 20 گیگ