دوستان راهمنمايي مي كننيد براي 6975v2 چه امپي ببندم ؟
دوستان راهمنمايي مي كننيد براي 6975v2 چه امپي ببندم ؟
همه چیزش فکر کنم خوبه به جز آمپ.یه چیزیم بگم برای اینکه صدای خوب دربیاد باید آمپ و هدیونیت رو درست تنظیم کنی وگرنه صدای خوبی در نمیاره.نقل قول:
به به سلام آقا محمد (رضی اله عنه) :n10:نقل قول:
والا دلیلش که ظاهرا بر همگان روشنه. حمید میگه Fake هست و بنظر من هم با توجه به قیمتش که نسبنت به امکاناتش زیادی پایینه راست میگه. تازه امروز اومدم کابل RC شو باز کنم دوباره جا بزنم، کل مادگی RC اومد تو دستم :n15:
الان از بیسش راضی نیستمو خوبه ها ولی حرفه ای نیست. بنظرم سوای بحث تنظیم، اینکه تو باکس پورتد گذاشتم هم مزید بر علته!
علاوه بر اون فکر کنم سابش بیشتر بدرد سیستمای SPL میخوره تا SQ. دیافراگمش آلومینیومی هست و خیلی سخت تکون کیخوره. وقتی هم تکون کیخوره کل کاشینو میلرزونه و من از این حالت بدم میاد.نقل قول:
ضمنا من بیشتر Progressive Trance گوش میدم که همونطور که میدونید اول آروم و با ملودی کم بیس شروع میشه و ییهو شروع میکنه به ترکوندن. مشکل اینجاس که تا قبل شروع بیس من دوست دارم یه مدار بیس توی خود بلندگو های داشته باشم، ولی کلا ملودی ها رو خیلی بدون بیس میده بیرون و ساب دیر شروع به کار میکنه
محمد مگه از آمپت ناراضی هستی؟! این مدل پایونیر دقیقا همونیه که من تحقیق کردم و بعنوان Best Budget Buy توی سایتهای اجنبی معرفی شده.نقل قول:
راستی مارک Massive رو هم فکر کنم باید یه تستی بکنی. من کامپوننت هاشو دیروز تو مغازه تست میکردم در حد آدیو سیستم خودم بود.
میشه منو راهنمایی کنید چه سابی ببندم بلاخره ؟؟؟؟
فردا میخوام برم ببندم آخه . اگه زودتر راهنماییم کنید ممنون میشم
نقل قول:
خوب عزیز من باکست پرتد هست دیگه برای همینه زیاد میکوبه و اعصاب خورد میکنه!!!!
یه باکس سیلد بساز هم بیست فوق العاده نرم میشه و هم کیفیتی:n19: البته آهنگ های لرزشی و ویبره ای رو دیگه خیلی خوب اجرا نمیکنه!
نمیدونم چند وقته پخشت رو داری ولی پخشت تنظیمات زیاد داره و اگه درست تنظیم نشه صداش دلنشین نمیشه! حتما برو یه جا که آدم نباشه ! و صدا رو زیاد کن و تنظیمش کن و تمام منو هاشو دست کاری کن تا به اون صدایی که میخوای برسی
آخه این آمپ 60 تا خروجی میده و من حد اقل 90 - 100 تا میخوام:n02:نقل قول:
راستی قیمت نو این آمپ رو داری؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
بهترین راه اینه که اول اون سابی که دوستمون گفت تهیه کنید:(هر کدوم که دوست داشتی و قیمتش مناسب بود)
mx12 Audiosystem ، p2 rockford ، Alpine R12
قیمت ندارم و برای عکس ها شم کافیه تو گوگل یه سرچ بزنی
خوب برای باکسش هم باید دست ساز بسازی تا بتونی بهترین صدا رو داشته باشی(البته بعضی از ساب ها باکس شرکتی هم دارن که دیگه نیاز به ساخت باکس نداری)
اگه کیفیت و نرمی کوبش برات مهمه باکس سیلد باید بسازی و اگه برات کیفیت مهم نیست و لرزش و قدرت برات مهمه باکس پورت(سوراخ دار)
حالا دیگه خود دانی ، طرف مارک های متفرقه هم نرو
دوستان لطف کنید سوال های منم جواب بدین 2 صفحه پیش پرسیده بودم!1- بدون آمپلی فایر بخوام یه جفت باند بندازم چه مدلی و پیشنهاد میدین؟ حدود 150! یا اینکه با همین پول یه جفت باند و آپلی دست دو بگیرم؟:n28:
2-پلیر هم می خوام پایونییر 155 بگیرم ، که سی دی نداره! یکی از دوستام گفت مکنه فلش خور پلیر یه وقتایی قاط بزنه و بدون سیدی لنگ بذارتت! این حرف درسته یا نه؟:n28:
نوش تو عباسی نبود. همشون در حد بودننقل قول:
سلامنقل قول:
اساتید جسارت مارو ببخشن که جواب میدیم :n06:
درباره باند بدون آمپیلی که فقط باند بیضی باید بندازی که نبود ساب رو تا حدی جبران کنه و با 150 بعید میدونم حتی دست دو خوبی هم پیدا بشه. 6975 پایونیر که سرور این سبک بوده الان دست دوش نزدیک 600.:n04:
پخش هم حتما سی دی دار بگیر. به همن دلیل که دوستتون گفته و اینکه یه وقت یه سی دی خواننده داخلی میگیری یا یکی بهت یه سی دی میده میگه اینو بذار حالشو ببریم اونوقت..
oخوب همون قیمت در حدش رو نداری؟؟؟نقل قول:
میخوام بفروشم به یکی از دوستام چند بش بدم خوبه؟
با 150 به جرأت میتونم بگم چیزی پیدا نمیکنی که راضیت کنه ولی باز صبر کن اساتید بیان و راهنماییت کنننقل قول:
یه جورایی تنظیماتشو یه روزه قورت دادم. ولی دقیقا یه 5 شنبه جمعه دیگه میخواد + نور کافی + جای خلوت + یه آدم بلد که حوصله و وقت داشته باشه.نقل قول:
باکسو میترسم سیلد بگیرم کلا بیس و ویبره رو از دست بدم. (آخه یه ذره ویبره هم دوست دارم)
فعلا تخته آمپی که برام نصب کرده رو مخمه. برداشته زیرشو کامل چسبونده به کف صندوق. نمیتونم سیماشو ببینم که درست بریج کرده یا نه..
نو مثلا 6964 یا 6974 هست تو این قیمت! بین اون دو تا کدوم به نظرتون؟نقل قول:
پخش هم والا فقط به خاطر این که قاطی کنه فلش نخونه تو شک افتادم والا کسی برا ما سیدی نمیاره همه با گوشی میان وکابل aux هم که داره! پخش سیدی فک کنم کم کم 60-70 گرون تر باشه فعلا کمبود بودجه دارم متاسفانه
محمد جان دروغ چرا اولین مغازه ای که رسیدم ازش پرسیدم گفت نوشو پیدا نمیکنی. درحدشم قیمت داد ولی خیلی خوب یادم نیست. نمیدونم 380، چند بود.نقل قول:
اگر رفتم عباسی حتما برات قیمت میکنم. (شنبه یا دوشنبه ممکنه برم)
نقل قول:
بیا این آموزش رو مطالعه کن و از روی همین به ترتیب تنظیم کن
دوستانی که 7016 - 8016 دارن این به دردشون میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از توضیحاتت محمد جان! چشم منتظر می مونم! والا خودمم جز 6964 و 6974 با این قیمت چیزی ندیدم:n27:نقل قول:
بنظرم زمان بذار برو صدا هارو گوشکن. یه سری مغازه ها بانداشونو میبندن روی به اصطلاح "راک" و امکان تستش هست. اونوقت شاید یه چیز مناسبی پیدا کردی.نقل قول:
درباره پخش بازم میل خودته ولی اگر هم داری بیخیال سی دی میشی یه چیزی بگیر که پشیمون نشی. یکم هزینه بیشتر = KENWOOD KIV-700 که جایزه سال 2009 بهتری پخش اتحادیه اروپا رو برده و USB و SDCard میخوره. قیمت زیر 400 بنظرم
KIV-700 که محشره :n12:نقل قول:
والا فلش خور پایوننیر زیر 200 پیدا میشه با اون قیمت هم سیدی هم فلش هس تو بازار! گفتم اگه پول تونستم جمع کنم بیشتر رو باند هزینه کنم! یکم گج شدم والا!
کجا برم که هم چند تا مدل ببینم هم بعضی جاها تست باشه؟ کلا برای خرید کجا خوبه؟
راست میگیا. 400 بخوای بدی که سی دی خور هم هست :n02:. دیگه راهنمایی آدم ناوارد اینجوری میشه..نقل قول:
من رفتم عباسی. در تهران من اینجاهارو میشناسم: ستارخان - سورنا - توپخانه و عباسی.
با پرس و جو فهمیدم عباسی بهتره از همه جاس ولی آدم بلد میخواد واسه خرید.. (که ما نبودیم و عاقبت به نتیجه مد نظر نرسیدیم)
سلام و شب همگی بخیر.نقل قول:
اول تشکر ویژه دارم از محمدرضا 2010 عزیزم که خوب داره فروم رو میچرخونه و پاسخ همه دوستان رو میده.دم شما گرم.:n12:
مهدی جان.اول به خاط اینکه امروز نتونستم در خدمتتون باشم ازتون عذرخواهی میکنم و امیدوارم بنده رو عفو نمائید.محمد خان قربانی (کیلر) هم قرار بود از قم تشریف بیارن برای دریافت اسپیکرشون که متاسفانه برنامشون جور نشد و بنده توفیق زیارت شما دوستان گلم رو از نزدیک نداشتم.
همونطور که با هم تلفنی صحبت کردیم شما متاسفانه مرتکب اشنباهاتی شدید.اول از همه عجله ای بود که در خرید داشتید و تو این شرایط متلاطم بازار حق داشتیدولی میشد باز هم کارهای کرد.الان برای محمد رضا 2010 برای خرید کامپوننت حدود 78000 تومن تخفیف گرفتم و زیر قیمت مصرف کننده براشون تهیه کردم.منو دعام کنه کافیه.برای همه دوستان تا جائی که از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم.ولیی جسارت بنده رو ببخشید کلی عرض میکنم،قبول کنید که قیمتها بد جور بالا رفته.نمیشه هم پول کم بدیم و هم یه ظرف گنده.آش بخوریم ،میشه؟!برخی دوستان(منظورم شما نیستید ها) میخوان با 700 تومن هم کیفیت داشته باشن و هم صدای باس سابشون در ماشین رو بکنه.مگه میشه آخه.کمی مطالعه کنید،یه چرخی تو بازار بزنید ببینید همین مارشال کلنگ یه بار مصرف رو چند میدن دستتون؟:n24:بگزریم.
دومین اشتباهتون عدم تماس یا SMS با بنده بود تا حداقل اطلاعاتی که داشتم رو در خدمتت میزاشتم.مثلا آمپ.یا ساب.برند فیوژن رو دوست خودم جناب جاوید و جناب مقدم وارد کردن.ولی اصلا در حد و اندازه ادیو سیستم نیستن.باکس 10 MX تو ماشینم(برای تست) چنان BASS میزد که مرددشدم راکفورد آمریکائیم رو بدم یه 12 یا دو تا 10 تو باکس سیلد بسازم.
آمپ رو شما ارزون گرفتی(چند خریدی قیمت بفرمائید؟) ولی هیچ ارزونی بی حکمت نیست گلم.اگر تو همین فروم 7541 رو سرچ میکیدید(البته قبول دارم اینترنت نداشتید) متوجه میشدید که بنده به دفعات دوستان رو از خریدش نهی کرده ام.
اکسسوری که از اولین پستهای من تو این تاپیک تا به الان همیشه عرض کردم و تاکید داشتم .گفتم اول اکسسوری خوب بعد ما بقی سیستم.
حالا دیگه کاریه که شده.طرفم هم اگه بخواد پس بگیره که بعیده کلی کم میکنه.
باید ببینیم میشه به نحو احسنت تنظیمش کرد یا خیر.شما این تاپیک رو یه مطالعه بفرما، نکات خوبی رو دوستان زحمت کشیدن و تهیه کردن.باز هم بنده تو اولین فرصتی که تشریف آوردید تهران در خدمتتون هستم:
محمد جان.نقل قول:
غیر از پایونیر بقیه رو من یا ندیدم و یا صداش رو نشنیدم.ولی تو ریمارک بودن شک نکن. ضمنا 150 واتشون 60-70 تا هم نمیده.مطمئن باش.
ای کاش امروز میامدی آمپ سری X ion 70.4 محمد حدادیان رو نشونت میدام.چارشاخت کلا میرفت هوا.آمپ رو میبینی طراحیش باهات حرف میزنه.
پایونیر 760 رو چند قیمت داری؟
ما بقی رو پیگیری میکنم خبر میدم.چشم.
عجله نکن.چی مخواهی بگیری؟چون من فرصت نکردم پستهاتون رو ببینم.نقل قول:
فردا با من تماس بگیر عجول هم نباش گلم.
09122270982
اختیار دارین هههه :n02: چرا آدم وارد می خواد؟ میندازن؟ توپخونه شنیده بودم ممکنه دزدی بدن که درست نیست! سورنا و عباسی کجای شهرن حدودی؟نقل قول:
راجع به باند هم کماکان منتظر نظر اساتید هستم!:n30::n30::n30:
سلام آقا حمید گلنقل قول:
واقعا شرمندم که اینقد شما رو اذیت کردم ، و تشکر میکنم که زحمت کشیدید و برام چندین و چند بار برام قطعات جور کردین برام فرستادین
وقت و بی وقت مزاحمتون شدم و شما هم کلی راهنماییم کردید
امروز صبح دیگه در شرف حرکت بودیم که به خاطر یه سری مشکلات سفرمون لغو شد و نشد که بشه ما آقا حمید رو از نزدیک زیارت کنیم
ولی ایشالله قرار بعدیمون سه شنبه هست که فکر کنم تعطیلی هم باشه .
برای اون آمپ پایونیر هم والا دقیق یادم نیست ولی فردا بش زنگ میزنم و به شما اس ام اس میدم . آمپ خوبیه؟؟؟ میخوا اسپیکرام فول درایو بشن!!!
در کل ممنون
اسمشو نمیدونم انداختنه یا چیز دیگه. ولی سعی میکنن متقاعدت کنن که جنس خودشونو بفروشن. مثلا طرف تو کار پخش پایونیره میری میگی کنوود میخوای یه جوری نگاه میکنه انگار گناه کبیره کردی :n29:نقل قول:
سورنا اینجاس: عباس آباد، میدان تختی، به سمت پایین (گرونه ولی لامصب حرفه ای. آدم خجالت میکشه با مثلا ال 90 بره بگه من سیستم میخوام در حد 1 :n03:)
عباسی:
با مترو: خط 2 سوار میشی. نواب پیاده میشی. میای بیرون. تاکسی سر عباسی. برگشت آژانس :n02:
با ماشین: چمرا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ن- نوا ا ا ا ا ب صفوی. بعد از پل کمیل. میدون هوایی رو دور میزنی. نواب شمال. کنار BRT سمت راست. تقاطع عباسی
سلام حمید جاننقل قول:
اختیار داری عزیز، ممنونم. بالاخره جمعه متعلق به خانواده است دیگه :n09:.
دقیقا همون بحث عجله باعث بیشتر مشکلات من شد.
راستش علت اینکه تماس نگرفتم اول گفتم شاید گرفتار باشید با توجه به صحبت تلفنی قبلی. بعد هم گفتم تا اینجا کوبید اومدم الان آقا حمید رای مارو میزنه که برگردم دست خالی منم عجول..
قیمت آمپ شد 340
من تهران هستم تا 5 شنبه. اگر بتونیم همون سه شنبه که تعطیله شما و محمد جانو زیارت کنیم و یه وقدار زحمت بدیم بهتون عالی میشه.
بازم ممنون از راهنمایی های همیشگی:n12:
سلامنقل قول:
ببینید من پخشم پایونییر MVH-155 UI هست . رو طاقچه دوتا باند 6974 و دوتا 6984 نصبه . آمپ باندهام 6500 پایونییر و آمپ سابم کدنس 3001 هست . یه ساب مکسیدر دارم که می خوام تعویضش کنم . چه سابی بگیرم که با آمپم مشکل نداشته باشه و بیس خوب و قوی داشته باشه ؟
جناب محمدرضا 2012 فرمودن mx12 Audiosystem ، p2 rockford ، Alpine R12
نظر شما چیه ؟؟
ممنون از کمکتوننقل قول:
این باکسش رو کجا باید بدم بسازن خوب ؟
این باکس سیلد که فرمودید چیه ؟ سوراخ دار جایی ندیدم !! مکعبی دیدم و لوله ای فقط راستش
سلامنقل قول:
ببین باکس رو باید اول بدی یه حرفه ای طراحی کنه!(از اساتید اینجا)
پس اول سابت رو انتخاب کن
نمیدونم الان سابت رو روی چه باکسی گزاشتی ولی به جرات می تونم بگم اگه باکست رو درست و با توجه به مشخصات سابت بسازی صدا و قدرتش 2 برابر میشه
باکس سیلد یعنی باکسی که هیچ هوایی از باکس بیرون نیاد یعنی سوراخ نداشته باشه: اینجوری صدا نرم میشه ولی قدرت کم تر میشه
باکس پورت یعنی باکسی که سوراخ داره (حالا فرقی نداره چه سوراخ دایره ای چه مربع ، کلا یه قسمتی برای خروج هوا باشه (نسبت به قدرت ساب)) تو این باکس قدرت خیلی زیاده ولی کیفیت کمتره و بیس رو به نرمی سیلد نمیزنه
بعد از اینکه طراحی کردید ، باید برید نجاری و با چوب mdf باکسو بسازه براتون
مدل DEH-2350UBSW پایونیر موج کوتاه داره .من راضیم.
عرض سلام! جسارت نشه ما جلوی اساتید نظر میدیم! Ground Zero هم ساب های قوی و خوبی داره! JBL هم شاید به خوبی ساب های که آقا محمد رضا گفن نباشهاما از maxeeder خیلی بهتره!نقل قول:
راستی ما چند وقت پخشتو داری؟ راضی هستی؟ فلش پلیرش قاطی ماطی می کنه یهو نخونه فلشو یا این که همیشه رو به راس؟
نقل قول:
ممنون از راهنماییت عزیز
حدود 1 ماهی میشه . قاطی نکرده و مشکلی نداره با فلش
راستش من از ساب و کلا محصولات صوتی چیزی سرم نمیشه زیاد . اگه خودتون محبت کنید واسم یه اولویت بندی کنید ممنون میشم که گزینه اول خریدم کدوم باشه و اگه پیدا نکردم برم سراغ بعدی . در ضمن با سایر عوامل سیستمم مشکلی نداشته باشه .نقل قول:
ممنون میشم
ببین منم هیچی سرم نمیشه بزار از اساتید بیان و نسبت به قدرت آمپت یه ساب خوب بت معرفی کنننقل قول:
بعد از خرید ساب بگو باکسشم برات طراحی کنن:n19:
والسلام
موفق باشید
نقل قول:
سلام آقا حمید اون آمپه که نوشتم حواسم نبود اون پایونیره مونو هست
290 هزار
یکی دیگه داره آمپ پایونیر 600 وات (فکر کنم 6300 بود اگه اشتباه نکنم) میگه 250 تومن
از اساتید گرامی اگه کسی محب کنه این مشکل مارو حل کنه ممنون می شم . پاک گیج شدم دیگه . با سپاس
دوستان تا 600-700 تومن ساب و امپ چی بگیرم؟
امپ هرچی بود مهم نیست ولی ساب jbl باشه.
راستی من رو طاقچه پرشیا میخام ببندم حداکثر تا چند اینچ ساب جا میشه؟
پیشاپیش ممنون :n16:
رک بت بگم دوست عزیزنقل قول:
اگه پولات زیادی کرده برو امپ و ساب بخر و ساب و ببند رو تاقچه...
رو تاقچه همه چی تلف میشه
کیفیت قدرت وضوح تحمل ساب و ....
تاقچه کلا پیشنهاد نمیشه اگه خیلی اصرار داری 3012 کنودد بسه و ارزش هزینه بیشترو نداره
سلام
از کواکسیالهای jvc مدلی هست که ارزش خرید داشته باشه؟ اخه اداره ما با یه شرکت قرارداد بسته 12 ماهه قسطی بهشون زنگ زدم بهترین مدل باندشون این بود با قیمت 200 تومن
سلام محمد جان.کم سعادتیه بنده بوده.انشاءالله سه شنبه اگر کاری پیش نیاد چشم در خدمتت هستم.نقل قول:
ارادت دارم مهدی جان. امان از عجله:n24::n02:مزاح کردمنقل قول:
انشاءالله در خدممتون هستم و انجام وظیفه میکنم.
مادرید جان همونطور که عرض کردم شما با توجه به توان آمپ مونوتون باید ساب بگیرید. بهترین گزینه MX12plus هست. اون دوتا که محمد جان فرمودند آمپ بالای 600 وات میخوان.نقل قول:
ضمنا اگر ساب باکس هم بخواهید میتونید همین ساب رو تو باکس شرکتی براتون بگیرم که طراحی و ساخت باکسش توسط خود آدیو سیستم هست. فروشش 430 تومنه من حدود 400 میتونم بگیرم. البته قراره دوشنبه احتمالا قیمتها افزایش پیدا کنه.
JBL که دیگه اورجینالش نیست.پول دور نریز گلم.آمپ با کیفیت میخوای من Ml 600.1 آدیو سیستم رو پیشنهاد میدم.طراحی آلمان ساخت کره. روی 1 اهم استیبل.فروشش حدود 830 هست من براتون 770 میگیرم.ساب رو هم اگه چیز مشتی بخواهی باید حدود 400 هزینه کنی گلم.نقل قول:
من صدای هیچکدوم رو نشنیدم. ولی خرید قسطی خوب تو این اوضاع بد نیست.نقل قول:
قربونت برم اینجوری که کلی پیاده میشم :n02:نقل قول:
من کلا 700 نهایتش 800 بودجه دارم برای امپ + ساب حالا سیم کشی و نصب بماند.
خیلی هم حرفه ای نمیخام.
یعنی اونجوری که بیس بزنه 2 تا کوچه اونورتر بفهمن نمیخام :n02:
فقط ماشین بلرزه کفایت میکنه :n02:
راستی میخام روی طاقچه پرشیا ببندم حداکثر چند اینچ جواب میده؟میدونم باکس بهتره ولی من فضای صندوق برام مهمه.
با این اوصاف اگه امپ و ساب که تو بازار موجود باشه و تقلبی نباشه بهم معرفی کنین ممنون میشم :n16: