نکست جن 8 تومن میگره کپی خور میکنه یک ربعی هم طول میشه حجم هر بازی تقریبا 7 گیگ هست:10:نقل قول:
موفق باشید
نکست جن 8 تومن میگره کپی خور میکنه یک ربعی هم طول میشه حجم هر بازی تقریبا 7 گیگ هست:10:نقل قول:
موفق باشید
كلا دسته هاي 360 خوش دست ترين دسته براي بازي هاي شوتر هستن !نقل قول:
[quote=S.Y.K;4222268]دوست عزیز
Elite یه مدله
Halo Edition هم یه مدل
دوتاش که نمیشه
برای کپی خور کردن هم د.و راه دارید
1-می تونید بیاید به این تاپیکی که سعید جان زحمت کشیده و آموزش داده
لینک تاپیک سعید جان
2- می تونید بدید بیرون کپی خور کننکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245
------------
فکر میکنم شما متوجه عرض من نشدید...
اتفاقا دقیقا مدل Elite Halo editon هست ، این مدلی از الیت هست که بازی هالو 3 روی اون به صورت اورجینال ارائه میشه + امکانات دیگه مثل مودم وایرلس و هندزفری و ... که به نام هالو ادیشن شناخته میشه.
عرض کردم درایو بنده از نوع فیلیپس و لیت آن هست ، ولی لینکی که شما داده بودید و خودم قبلا هم مطالعه کرده بودم مربوط به این درایو نمیشد.
متشکرم از پاسختون
سلام ... ببخشید یکی از دوست های من به من دموی قابل بازی درت 2 رو برام ریخته رو دی وی دی ... اما نمی دونم چه جوری باهاش بازی کنم ؟؟؟؟ اگه می شه منو راهنمایی کنین ...
خیلی ممنون:11:
برو تو game library اونجا میتونی اجرا کنی.:31:نقل قول:
من خودم اولش وقتی 2 gears of war بازی میکردم داشتم دیوونه میشدم ولی الان انقدر برام راحت شده که انگار دارم با موس بازی میکنم.نقل قول:
نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم اولین باری که یه بازی شوتر رو روی کنسولتون تجربه کردید؛ با هدف گیری مشکلی نداشتید ؟
راحت میشه بازی کرد یا تمرین زیاد می خواد ؟
من از COD4 شروع کردم، اول ها خیلی سخت بود، ولی الان ابدا حاضر نیستم سراغ موس و کیبرد برم! فقط دسته 360!نقل قول:
من خودم اولش وقتی 2 gears of war بازی میکردم داشتم دیوونه میشدم ولی الان انقدر برام راحت شده که انگار دارم با موس بازی میکنم.
دوست عزیز فکر کنم یه اشتباهی پیش اومده و من لازمه یه توضیحی برای شما بدمنقل قول:
ما همچین چیزی به اسم ELITE HALO EDITION نداریم.
XBOX 360 ELITE باندل HALO 3
این اسم صحیحشه و این هم عکس جعبشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین اسمی که شما میگید وجود نداره
اگه وجود داشت روی جعبه ی این کنسول می نوشت Elite Halo Edition
Xbox 360 Halo Edition رنگ سبز داشت به همراه هارد 20 گیگ و بله به این می گفتن Halo Edition
اگر Elite با بازی HALO 3 عرضه بشه دلیل نمیشه ما اسمش رو بذاریم Halo Edition
با این حسابی که شما میگید اسم این باندل رو هم باید بذارن Xbox 360 Halo Edition Fable Edition !
درباره ی آموزش هم باید بگم این تنها آموزشیه که در این فروم پیدا میشه
پس شما با توجه به اینکه قبلا مطالعه کردید و ...
باید متوجه شده باشید که آموزشه دیگه ای نیست پس شما دنبال چی می گردید؟
می تونید بدید بیرون در عرض 30 دقیقه و با مبلغ 8 تا 1000 تومان کپی خورش می کنن
در هر حال شما ببخشید اگه من منظورمو بد رسوندم
سلام خوبین ؟
اقا یکی اومده بهم میگه ایک باکس 260 دارم میخوام بفروشم !! این 260 کدوم مدله دیگه ؟؟ کلا با 360 فرق داره ؟ میگه 2005 هم هست و 150 میخواد بفروشه
برد كنسول لانچ بوده روش نشده بگه گفته 260 !نقل قول:
نقل قول:خیلی امیدوار شدم !نقل قول:
وقت زیاد میبره تا عادت کرد ؟
نه بابا ! اگه گيمر باشي 3 سوت ! آپولو كه نميخواي هوا كني دوست عزيز .نقل قول:
يه دور يه بازي رو تموم كني دستت عادت ميكنه .
نه من حدودا توی نصف مرحله بهش عادت کردم.خیلی خوش دسته.نقل قول:
نوید یکی از 3 دلیلی که باغث شد من انقدر Xbox360 رو دیر بخرم همین بازی کردن بازی های اول شخص با دسته بود !!!نقل قول:
اصلا فکر نمیکردم بشه با دسته ی Xbox انقدر راحت بازی کرد !!!
الان فکر کنم دیگه نتونم با موس بازی کنم :31::31:
دقيقا منم چند وقت پيش cod4 رو براي pc گرفتم اصلا نتونستم بازي كنم ! يعني يه جورايي اصلا بهم حال نداد .نقل قول:
البته من كه كلا از بچگي كنسول گيمر به دنيا اومدم : دي !
این بردش لانچه. طرف چه باحال نخواسته بگه لانچه . :d یادم باشه اگر خواستم منم بفروشم از این طرفند استفاده کنم.:dنقل قول:
اقا یکی اومده بهم میگه ایک باکس 260 دارم میخوام بفروشم !! این 260 کدوم مدله دیگه ؟؟ کلا با 360 فرق داره ؟ میگه 2005 هم هست و 150 میخواد بفروشه
میگم نوید تو چی گفتی مگه که اینقدر تشکر اومد زیر پستت؟:31: بعد من بدبخت 3 ساعت نشستم آموزش config نوشتم کلی کاربر راه انداختم یکی تشکر نکرد.:31: واقعا من نمیفهمم چرا اینقدر افکار نژاد پرستانه وجود داره:31::laughing:. باید قوانین تشکر بزاریم تو انجمن :31::46:.نقل قول:
نه بابا ! اگه گيمر باشي 3 سوت ! آپولو كه نميخواي هوا كني دوست عزيز .
يه دور يه بازي رو تموم كني دستت عادت ميكنه .
شوخی کردم. اگر خواستی دعوا کنی یه زنگ بزن تو تاپیک دعوا راه نندازی.:31:
مزه ای بود از iranian_boy بی مزه.:20:
-------------------------------------------------
سبز باشید........
من اولین بازی FPS که با دسته انجام دادم Call Of Duty 3 بود با PS2
نمی دونم باور می کنید یا نه
ولی با اینکه قبلا از اون فقط با موس و کیبورد بازی کرده بودم
اصلا حس نکردم
و به راحتی با دسته بازی کردم و واقعا باید بگم که بازی باد سته نه تنها سخت نیست
بلکه خیلی لذت بخش و آسونه مخصوصا اینکه
دسته های Xbox 360 هم خیلی خوش دسته.و اولین بازی FPS که با Xbox 360 بازی کردم بازی شاهکار The Darkness بود که هنوز خاطرات خوشم با این بای فراموشم نشده
من چند وقت پیش با موس و کیبورد نتوسنتم بازی Ghost Recon 2 درست انجام بدم و واقعا سختم بود
پس دوستان مطمئن باشن بهترین لحظات رو با بازی های FPS و دسته های Xbox 360 تجربه خواهند کرد و اگر هم اولش سخت باشه(که برای من نبود) به سرعت و به راحتی عادت می کنن
یه چیزه عجیب بگم که من تا حالا با موس و کیبرد FPS بازی نکردم و اولین بازی من رو پلی 1 MEDAL OF HONER بود .
حالا بماند دسته 360 که چه قدر خوش دسته.
سلام
من میخوام صدای دالبی 5.1 از xbox بگیرم.ظاهرا یه کابل اپتیکال هست که از xbox وصل میشه به سینما خانگی.کسی میدونه این کابل رو از کجا میتونم تهییه کنم و قیمتش چنده؟
لطفا كسي جواب ما رو هم بده!!! (ثواب داره ها...!!!):19::31::19:نقل قول:
لطفا یکی جواب منو بده.نقل قول:
1 - نهنقل قول:
فعلا خبری نیست و همچنین مسولین ms گفتن حتی هیچ برنامه ای برای نسخه slim هم ندارن
2 - نه
جدا گانه فروش میره و قیمتش هم 99 دلار اعلام شده
که البته در این مملکت خداوند میدونه چند بندازن به ملت
3 - بله درسته
شما میتونی این کابل رو از همین فروشنده های صوتی تصویری تهیه کنینقل قول:
چون کال مخصوص لازم نداره
البته این نظر شماست.نقل قول:
در مورد دو سوال اول به نظر من جواب بله هست، اصلاً پک Xbox برای Natal که حتمی هست البته گفتن جدا هم به فروش میرسه، ولی یه بسته خاص Xbox360 حالا ممکنه اصلاً به اسم Natal هم باشه به فروش میرسه که احتمالا خیلی به صرفه تر هم هست تا خرید جداگانه اون دستگاه Natal. در مورد تغییرات احتمالی Xbox360 هم و اومدن با بورد جدید یا حتی ارتقاء سخت افزاری بازم به نظر احتمالش خیلی زیاده.
من دستگاهم یه هفته ای میشه که بعضی وقتا که روشنش میکنم 3 چراغ چشمک زن میزنه
من خاموشش میکنم و چند دقیقخ روشنش نمیکنم و سیم هاشو از برق میکشم و حالت قرار گرفتنشو عوض میکنم مثلا اگه افقی بود عمودیش میکنم و وقتی روشنش میکنم خود به خود درست میشه
کسی میتونه منو راهنمایی کنه که مشکل از چیه که اینجوری میشه؟
در ضمن اتاق من نزدیک خیابونه و خیلی گرد و خاک داره
ممکنه مشکل از این باشه؟؟؟؟؟؟؟
یک سال و نیمه که دستگاه رو خریدم و تا حالا بازش نکردم تا تمیزش کنم
ممنون میشم راهنماییم کنین
نقل قول:
شما به احتمال زیاد سیمات شله که اینجوری میشه.
اگه میتونی دستگاهتو باز کن و فن دستگاهت رو تمیز کن چون وقتی فن کثیف بشه خوب کار نمی کنه در نتیجه کنسول گرم میشه و چراغ قرمز میده:41:
دوست عزیز من قبلا هم خدمت شما عرض کردم ولی شما به نظر میاد به عرض بنده توجهی نکردیدنقل قول:
3 چراغ چشمک زن به خاطر شل بودن کابل های Xbox360 اتفاق میفته و تکرار این حالت می تونه صدمات جدی به کنسول شما وارد کنه!
شما فقط و فقط قبل از اینکه Xbox 360 رو روشن کنید از سفت بودن اتصال کابل ها به Xbox 360 مطمئن بشید دوست من.فقط همین.و خیلی به کنسول دست نبرید تا کابل ها شل بشه.اگر هم احساس کردید که کابل ها شل شده یک بار سفت بودن اتصال اونها رو چک کنید.
امیدوارم این بار به این تذکر من توجه کنید تا خدایی نکرده Xbox 360 شما با صدمات جدی روبرو نشه
موفق باشید
هدف MS این بود که میزان خرابی های کنسول خودش رو به حداقل برسونه , نه اینکه اونو به صفر برسونه !!!!نقل قول:
بعدشم اگه اینطوری بود MS برای درایو HD خودش یک پک میزد که هم کنسول و هم درایو رو با هم در بر داشته باشه !!!
عزیز شما در پستهای قبلی که دادم توجه نکردی به حرف من !!!
ارتقای سخت افزاری نیاز به رسم کردن نقشه ی جدید بورد هست که نه به صلاح MS هست و نه با عقل جور در میاد !!!
چون اگه اینطوری بود ما در هر سال با یک Xbox و یا PS جدید روبه رو میشدیم !!!
و در واقع وجود نسل در کنسول ها از بین میرفت !!!
اونی رو هم که شما مد نظرت هست ارتقای سخت افزاری نیست عزیز دل !!!
به اون ویرایش سخت افزاری میگن که مثلا به جای درایو BenQ از ASUS استفاده کنن .
وگرنه تغییر معماری ساخت GPU و CPU هیچ وقت ارتقا به حساب نمیاد.
با توجه به مواردی که دوستان گقتن باید اینو هم اضافه کنم که ممکنه فیش های شما به حالت هرزی در اومده و در زمان سفت کردن اونها همنقل قول:
باز شما مشکل شل بودن اتصال رو داری.
شما باید با یکسری فیش جدید دستگاه رو نصب و امتحان کنی .
در ضمن اگه مشکل از مادربورد و قطعات باشه با افقی و عمودی کردن درست نمیشه .
دوستان اومدن natal تاثیری روی xbox از لحاظ سخت افزاری نمیذاره منظورم این که اینطور نیست که اگر natal اومد اونوقت xbox مجبوره برد رو عوض کنه یا اینکه سخت افزار xbox رو ارتقا بده. همانطور که تو E3 2009 گفته شد اولا natal با تمام xbox های موجود یعنی core , falcon , jasper تطابق داره و مشکلی نداره. دوما ماکروسافت فکر این چیز ها رو کرده در اقع نصف کار پردازش اطلاعات رو خود natal انجام میده. برای همین نیازی به تعقیر سخت افزاری xbox نیست.
اگر که سینما خانگیت optic میخوره که فقط نیاز به کابل داری که اونم میتونی از فروشگاه های لوازم صوتی تصویری و یا من دیدم خدمات کامپیوتری هایی که تجهیزات شبکه میفروشن هم دارن که میتونی تهیه کنی. درباره قیمتش هم من قیمت کردم چیز خوبش بین 20 تا 30 تومن است.نقل قول:
من میخوام صدای دالبی 5.1 از xbox بگیرم.ظاهرا یه کابل اپتیکال هست که از xbox وصل میشه به سینما خانگی.کسی میدونه این کابل رو از کجا میتونم تهییه کنم و قیمتش چنده؟
نقل قول:اولاً اون Device کوچیک Natal هیچ پردازشی انجام نمیده این که مشخصه پردازش توسط خوده Xbox صورت میگیره، دوماً من بازم میگم امکان اومدن نسخه ارتقاء یافته Xbox360 در سال دیگه هست و شایعات زیادی هم در این مورد هست، اونچیزی که مشخصه اینه که، ماکروسافت بارها در ماه های اخیر اعلام کرده که Xbox جدید در سال 2010 وارد بازار میکنه، البته منظور از Xbox جدید نسل جدیدی برای Xbox نیست بلکه شاید Xbox360 ارتقاء یافته باشه یا حداقل حداقل حداقل یک پک مخصوص برای Natal هست حالا با ارتقاء سخت افزاری یا بدون ارتقاء (که البته این 100%) ولی من به شخصه میگم ماکروسافت حداقل رم Xbox رو به 1 گیگ ارتقاء میده چون این Xbox با این مموری کم برای خیلی از بازیهای جدید تا 2012 دچار مشکل میشه، بازم میشینیم میبینم چی میشه ممکنه در همین TGS اخبار جدیدی باشه.نقل قول:
این مطالب در این مورد شاید جالب باشه:
کد:http://xbox360.ign.com/articles/994/994634p1.html
کد:http://kotaku.com/5289168/new-xbox-to-launch-in-2010
خب ماشالا شما خودت کاربر فعال PC هستی و این حرف از شما بعیده !!!نقل قول:
هیچ دستگاهی به صورت External پردازش خارجی نداره !!!
مثلا شما یک کارت --- رو در نظر بگیر !!!
تمام اطلاعات دریافتی رو از Sat به صورت امواج گرفته و در خودش پردازش کرده و به صورت Code های قابل اجرا برای PC ارسال میکنه !!
و PC هم با Render کردن اونها تصاویر رو برای شما بوجود میاره.
حالا NATAL !!!
حتی اگر NATAL یک وسیله به انداره ی یک جعبه کبریت هم باشه باز باید و تاکید میکنم باید پردازش در داخل خود دستگاه باشه که هست!!!
چون Xbox360 فقط حکم اجرا کننده ی دستورات سنسور NATAL رو داره نه پردازش فرستاده های اون رو !!!
اگه NATAL اطلاعات Motion Sensor رو در خودش پردازش نکنه شما نمیتونی با حرکات بدنی خودت بازی کنی !!!
یعنی در واقع هیچ اطلاعاتی به Xbox360 ارسال نمیشه !!!
اگه قرار بود که NATAL فقط یک دوربین تشخیص حرکت باشه که این همه دنگ و فنگ لازم نبود !!!!!!!!!
MS میومد با همون Web Cam خود Xbox360 این کار رو انجام میداد :31:
در مورد Box جدید Xbox 360 هم نمیشه هیچ نطری داد که آیا خواهد اومد یا نه !! چون این موارد جزو سیاست های MS هست و جزء
خودش کس دیگه ای با خبر نیست.
------------------------
طبق گفته ی خود MS دستگاه NATAL با تمام Xbox های موجود سازگاری و هماهنگی لازم رو داره .پس نظریه ی کسانی که این شایعه رو ساختن به طور کل رد میشه.
نظر شخصی من نیستنقل قول:
اعلام رسمی مسولین خود ms مخصوصا اقای green و همچنین سازنده های ابر اثر exclusive این کنسول یعنی geow 2 هست که نه تنها برد جدید , بلکه هیچ گونه تغیر یا ارتقا که به معنی همون اومدن کنسول جدید میشه
( حالا میخواد تحت case به نام xbox 360 باشه یا نباشه )
هست
چون 360 از نظر سخت افزاری اونطوری که تایید جهانی شده ( در عمل نه رو کاغد ) فعلا از همه جلوتر و بر تر هست
تا دلتون بخواد هم trailer و Screenshot از compare هاشون هست
پس همون طوری که Developer ها که عناصر اصلی هستن هم اعلام کردن تا 2014 هیچ خبری از هیچ کنسول جدید نیست
( بار ها و بار ها و بارها .... )
من و شما که جای خود داریم
در مورد سوال دوم منظور ایشون این بود که ایا به 360 های داخل بازار هم متصل میشه یا فقط همره کنسول های 2010 به صورت attach میاد که من گفتم جدا میاد که همین طور هم هست
چون اصولا در جعبه این کنسول جایی برای این دستگاه با این سایز نیست
همون طور که برای hd-dvd player نبود
کنسول بعدی ms با نام جدید اونم در اوایل سال 2015 عرضه میشه
و 360 تا اون موقع با همین سخت افزار تو بازار rules خواهد کرد همون طوری که تو این 4 سال بدون رقیب این کار رو کرده
سری به فروم ها و اخبار ها و comment های خارجی و موثق زدن بد نیست
موفق باشید
دقیقا باهات موافقم پدرام.نقل قول:
چون تا اونجایی که من دقت کردم MS اندازه ی BOX های جدید Arcade رو کاهش داه.
و شاید باز به این روند ادامه بده. همانطور که شاید علت برداشتن HDMI و کامپوننت از روی Elite به خاطر کاهش حجم باشه.
من الان بازم دستگاهم اون جوری شدنقل قول:
از اون روشی که کد خطا رو پیدا میکنه رفتم این کد به دست اومد
0203
کسی میدونه این کد erorr چیه؟
لطفا کمک کنید
دوستانی که سنگ jasper رو به سینه میزنن
این پستیه که میثم که به نظر خود من حرفه ای ترین و معتمد ترین شخص برای انجام اومر مربوط به تعمیرات و cooling و سرویس console ها هست , ( و خود من هم زیاد باهاش کار کردم برای دوستانم ) زده :
[HTML]نقل قول:
سلام
دوستان در مورد خراب جسپر بايد بگم كه تا الان 6 تا براي من مراجعه شده.البته سه تاشون مربوط به gpu نبوده و مشكلات ديگه داشتن ولي دوتا تاشون مشكل جي پي يو داشتن.و يكي شون هم كه روشن ميشه و نه صدا داره و نه تصوير و نه چراغ قرمز ميده و نه هيچي.اخري كه ديگه نوبره.
ولي كلا جسپرها بهتر از بقيه هستن.تا ببينيم يكسالش كه بشه چه آماري ازش ميدن.
راستي يكي از كنسولها ده روز هم نبوده كه خريده و ارور وحشي و ناجوانمردانه 0002 رو ميده كه تقريبا غير قابل تعميره
www.----------.com/forums/showpost.php?p=776412&postcount=277
[/HTML]
البته امارش ماله 1 ماه قبله
اونم این یک نفر
اون هم تو ایران
بله دوست عزیزنقل قول:
این Erorrاحتمالا به دلیله از بین رفتن خمیر سیلیکون یا گرما زدگی G.P.U (گرافیک) به وجود میاد
توصیه می کنم کنسول رو دیگه روشن نکنید و با فروشگاه های متخصص این امر مثل نکست جن تماس بگیرید و در صورت لزوم کنسول رو ببرید تا کنسول رو تعمیر کنن
البته من فک کنم موقع نصب نتال یه دستگاه هم روی 360 نصب میشه
به این عکس دقت کنید این عکسیه که از ویدئوی E3 گرفتم
نقل قول:
شاید یه هارد باشه. یه هارد بالاتر از 120 .
بعید به نظر می رسه ! هارد معمولا سایزش تفاوت نمی کنه مثل هارد های خودمون که سایزش یکیه ولی حجمش فرق دارهنقل قول:
شاید یه هارد باشه. یه هارد بالاتر از 120 .
کلا دلیل خاصی وجود نداره یه هارد بالای 120 وصل کنن به کنسول موقع نمایش این بازی
والا به نظر من هم فکر نمیکنم هارد باشه چون این وسیله رو من سال 2006 روی Xbox هایی که در خود MS برای تست بازی ها بودندنقل قول:
دیدم.
به نظر یه Inter Cooler هست .