يه قزوينيه توي صف آخر نماز جمعه بوده، تو سجده آخر، يه كم زودتر از بقيه بلند ميشه، يه دفعه با هيجان ميگه: خدايا، به خاطر اين دو ركعت نماز، من مستحق اينه همه نعمت نيستم!
Printable View
يه قزوينيه توي صف آخر نماز جمعه بوده، تو سجده آخر، يه كم زودتر از بقيه بلند ميشه، يه دفعه با هيجان ميگه: خدايا، به خاطر اين دو ركعت نماز، من مستحق اينه همه نعمت نيستم!
رشتيه تمام عمرش، عمل زناشوييشو با آلت مصنوعي انجام ميداده، بعد از سي سال زنش ميفهمه و بهش ميگه: خيلي مادر ... هستي! رشتيه هم ميگه: خودت مادر ... هستي كه با اين آلت مصنوعي، پنج تا شكم زاييدي!
به تركه آبنبات پولكي ميدن، ميخوره و ميگه: يه وقت نگيد تركا خرن چيزي نميفهمند، اين چيپسي كه به من داديد شيرين بود!
تركه داشته فيلم سوپر ميديده، يه دفعه زنش مياد، تركه ميگه: واي، بيا ببين اين اسرائيليهاي كافر با فلسطينيها چيكار ميكنند!
به رشتيه ميگن: اون چيه كه درازه، كلفته و اگه تحريكش كني ازش آب مياد؟ رشتيه ميگه: آوووو خوب معلومه ديگه، دماغه!
توي قزوين قيمت يك ساعت بازي بيليارد 150 تومان است ولي قيمت يك ساعت تماشاي بازي بيليارد 3500 تومان!
هر وقت دلت تنگ شد جاشو با باسن گشادت عوض كن!
عزيزم تو برام مثل گل ميموني، فقط بايد يه چوب تو باسنت بكنن تا بشي يه شاخه گل!
اگه مردونگي مرده، اگه رفاقت رنگ باخته، اگه عشق ديگه معنا نداره، اگه دنيا پر نامرده، اگه آرامش ديگه خواب و خياله، تو چيكار داري؟ باسنت رو بده!
سه تا ترکه دیر به قطار میرسن. دنبالش میدون. دو تاشون سوار میشن، سومی نمیتوته و شروع میکنه به خندیدن. ازش میپرسن چرا میخندی؟
میگه: آخه اونها اومده بودن بدرقه من!!!