من تا حالا توی تهران 4 جی همراه اول رو ندیدم. پس اینکه نوشتی خیلی جاها اومده درست نیست. 4 جی همراه اول مثل هلال ماه رمضانه که خیلی ها نمی بینن و عده ای کم می بینند
Printable View
من تا حالا توی تهران 4 جی همراه اول رو ندیدم. پس اینکه نوشتی خیلی جاها اومده درست نیست. 4 جی همراه اول مثل هلال ماه رمضانه که خیلی ها نمی بینن و عده ای کم می بینند
نسل سوم هم هنوز تو تهران پوشش کاملی نداره چه برسه به 4G
من الان LTE USIM هم دارم ولی کلاً فقط تو این چهار نقطه 4G همراه اول رویت شد: 1. اتوبان کردستان تقاطع خ ونک 2. اتوبان نیایش تقاطع یادگار امام 3. اتوبان همت تقاطع چمران 4. خ جمهوری چهارراه استانبول
همراه اول در بعضی نقاط فقط برای تست بصورت Hotspot شبکه 4G را در فرکانس 2600 راه اندازی کرده است.
چهارراه استانبول هم 4g هست ؟!؟!!!! امروز بین مخبرالدوله و 4راه استانبول روشن بود، 3G زد واسم. البته سیم کارتم یو سیم نیست.نقل قول:
می تونی شبکه ها رو دستی سرچ کنی اگر 4 جی باشه می بینی اما نمی تونی رجیستر بشینقل قول:
دوست عزیز برای اتصال به شبکه 4G نیاز به تعویض سیم کارت دارید. همچنین گوشی شما باید از LTE پشتیبانی نماید.نقل قول:
در صورتیکه گوشی شما سونی باشد کافیست شبکه را جستجو کنید تا متوجه سیگنال 4G در منطقه گردید ولی حتما به سیم کارت جدید برای رجیستر شدن دارید. موفق باشید
امروز خواستم بسته شماره 3 رو فعال کنم
اما میگه
امکان فعال سازی بسته3 وجود ندارد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
برای غیرفعال کردن تمدید خودکار بسته ها باید چی کار کرد....کد هشت رو تو 111*32 زدم...ولی بازم سر خود یک ماه تمدید کرد
خيلي خوبه سرعت
من راضيم
پيش به سوي 4G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
بخاطر اینه که همه بسته رو تمام کردیدنقل قول:
تست سرعت نسل سوم همراه اول !
سرعت چند روزی خیلی بهتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]