دوست عزیز، من خودم مدونستم که باتری گوشی، کوئل ماشین نیست. :31:نقل قول:
فقط خواستم به زبان خیلی ساده یه مثال زده باشم. (منظورم مشکل برق هست) :46:
بگذریم . . . بالاخره مشکلتون حل شد یا نه؟ :11:
دوست عزیز، من خودم مدونستم که باتری گوشی، کوئل ماشین نیست. :31:نقل قول:
فقط خواستم به زبان خیلی ساده یه مثال زده باشم. (منظورم مشکل برق هست) :46:
بگذریم . . . بالاخره مشکلتون حل شد یا نه؟ :11:
سلامنقل قول:
اقا من منظورم K530 به W660 بود نه K550 راستی مگه K550 به W660 تبدیل میشه اخه من یکی از رفیغام K550 داره من خودم براش به W610 تبدیل کردم اما شما میگی به W660 تبدیل میشه
دوست عزیزم باید ببخشید. :41: اشتباه تایپی بود. دلیلش هم این بود نخواستم، سوالتون بی جواب بمونه و نصف شبی جوابتون رو دادم. اگه به زمان ارسال پست، دقت کنید، متوجه میشید. :10:نقل قول:
بله منظورم از همه K550 ها، K530 بود. وگرنه، K550 به W660 تبدیل نمیشه. :27:
موفق باشید :11: :40:
نقل قول:
اقا دستت درد نکنه لطف کردی من دکمه ی تشکر رو زدم حالا اگه یه لطف دیگه بکنی بگی این تشکر رو چطوری گزاشتی ممنون میشم
سلام
من یه K 510i دارم میخواستم ببینم راهی برای بازگردوندن SMS های پاک شده وجود داره ؟
لطفا راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
دوست عزیز، این کار فقط در گوشی های سیمبین امکان پذیر هست. اون هم با هزار تا مصیبت!
در K510 نمیشه این کار رو کرد.
شما فقط میتونید با برنامه My Phone Explorer از اس ام اس هایتان Backup بردارید. (اون هم در کامپیوتر).
موفق باشید :11:
[QUOTE=tohidkh;2935805]خواهش میکنم. نظر لطفتونه. :11:
برای فریمور، به صفحه زیر برید و یه FS و Main دانلود کنید. (بهتره برای FS از EUROPE و برای Main از ORANGE استفاده کنید. البته Main تون مهم نیست که چی باشه. هر چیزی به جز چینی (China)) فقط این رو هم بگم که برای دانلود باید در این سایت عضو بشید. عضویتش هم خیلی خیلی آسونه. (ببخشید دیگه . . . خیلی گشتم، در جای دیگه ای پیدا نکردم.) (اگه اینترنتم محدودیت نداشت، خودم یه جای دیگه آپ میکردمشون.)
برای R8BA024_RED52
و برای R8BE001_RED52کد:http://www.topsony.com/forum/local_links.php?catid=959
این هم فایل کاستومایز برای زبانکد:http://www.topsony.com/forum/local_links.php?catid=1006
آقا من منظورم لینکای سونی بود که میگم دانلود نمشن نه ستول آقای tohikh
Hello. Lamentablely you can not download files because your account doesn't have enough privileges.
You are not eligible to download files from this site because your account doesn't have enough privileges
با سلام من دیگه کاری باهاش ندارم باتریشم همون طوری گذاشتم باشه تا ببینم چی می شه راستی زیر ک 800 یک سوراخ و یک تکه اهنی هستش کدومش جایه بندشه راستی یک راه حلی به من گفتن که اگه باتریت زود شارژ تموم می کنه بذار شارژش تموم شه گوشی خاموش بشه بعد در حالت خاموشی 12 ساعت بزن شارژ و در طول این مدت گوشی روشن نشه بعد از این از گوشی استفاده کنم نظره شما چیه
سلام
من فردا می خوام یه P1i بخرم .
چندتا سوال داشتم .
اولا ساخت کدوم کشور باید باشه ؟ چینیه ؟ یا فرانسوی ؟ یا .....
دوما گارانتی معتبرش چیه ؟ (من از فروشنده پرسیدم گفت نیکاتل و سیاتل و گفت که کامتل دیگه داره جمع میشه . واقعیت داره ؟)
سوما من تو همدانم بعد قیمت کردم با گارانتی سیاتل گفت 310 خوبه ؟
میشه توضیح بدید مشخصات اصلی گارانتیش و خود گوشی چیه ؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید.
مرسی.:11:
[QUOTE=fingulii;2946569]حداقل باید 5 تا پست در انجمن هاش بدین. این پیغام، مربوط به اونه.نقل قول:
اگه امشب، بتونم (هنگام دانلود رایگان شبانه) براتون یه جای دیگه آپلودش میکنم.
موفق باشید. :11: