من الان یه سرویس با کیفیت میخوام که هم چندساعت دانولد رایگان داشته باشه هم پینگش توو ساعات دیگه ثابت و پایین باشه واسه گیمانلاین. خودم نظرم رو فارا بود واسه دانلود (به خاطر قیمت پایین نسبت به ۱۲ ساعت راصد) و تپش واسه کیفیت خوبش واسه گیم. ولی فک نکنم بتونم سیگنال از فارا و تپش همزمان بگیرم.
الان کشور رو گذاشتم رو فرانسه، راصد که تغییری نکرد، همون سیگنال ۴۵ همون دکل، ولی فارانت رو تونستم همزمان با راصد با سیگنال ۶۰ بگیرم.
احتمالا وقتی طرح الماسم تمام شد از فارا میگیرم واسه دانلود، اگه تونستم توو همین جهت تپش پیدا کنم از تپش میگیرم اگه نه از راصد یه طلایی میگیرم.
شایدم اصلا نیاز نشد و با همون فارا تونستم سر کنم. سمت گلستان نمیگیره گذاشتم سمت شهرکدانشگاه. ینی از فرهنگشهر به سمت شهرکدانشگاه. به هر سمتی که بزارم دکل شرکتها میان ولی سیگنال لحظهای نمیتونم ازشون بگیرم. ینی وصل نمیشه. این سمتی که گذاشتم هم ساختمون هست ولی خوب میگیره.
الانم که لنگ آدرس دکلهای تپش هستم. ینی اگه تپش خیلی خوب باشه قید دانلود رو میزنم.
چیز دیگهای هم نمیخوایم غیر از سلامتی شوما.
بقیه کشورها هم میخوام تست کنم یکی یکی:n02: چون الان با یه کشور عوض کردم تونستم فارا و راصد رو بگیرم همزمان. چه بسا تپش هم بشه چون توو سرچ میان ولی سیگنال لحظهای بهم نمیدن.
ویرایش: من الان یه چی دیدم دهنم باز مونده. چندبار دارم تست میکنم واسه وصل شدن به سایت فارانت. نرمافزار کاهش پینگ رو که وصل میکنم سایت فارا باز میشه. قطع میکنم رفرش میزنم باز نمیشه. :O کسی اینجا هست راصد داشته باشه بدون چیز پی ان بتونه سایت فارا رو باز کنه؟