حالا کدوم بهتره بعد از کجا بخرم ؟ :31:نقل قول:
Printable View
حالا کدوم بهتره بعد از کجا بخرم ؟ :31:نقل قول:
با چه وسیله ای میخوای استفاده کنی؟
لپ تاپ و موبایل :31:
اگه برای گوش کردن موسیقی میخواهی EP 830 اگه برای دیدن فیلم و بازی MDR-XD200
مرسی رفتم مغازش نداشت فقط 20ex داشت گفت تموم کردیم :41:نقل قول:
سلام اقای صلح طلب :31: تعطیل کردی کارونقل قول:
اقا ما با 70 تومن چی بخریم اخر
شرمنمده رفتم تو میان ترم ها تنگش پایان ترم اصلا یادم نبود میشه یه بار دیگه لینک رو بدی همین جا بزار خوندم خلاصش رو تو پرفایلت میزارم.
سلام لینکش گم شد :31: ولی اینو پیدا کردم که خیلی پیچیدست کلا به نظرت چی بگیرم :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشر فیلم و موسیقی :20:نقل قول:
حالا کدوم رو بگیرم ؟ :19: تو ایران سایتی هست که بشه ازش EP 830 یا MDR-XD200 رو خرید ؟ :8: اگه هست لطفا pm بدید :10:
مانیتور سر صندلی برا ماشین خریدم که قابلیت ساپورت اینفرا -رد یا فرکانس رادیویی رو داره و توی کاتالوگش هدفونی که این قابلیتها رو داشته باشه معرفی کرده .دوستان اگه مدلی از این هدفونها رو میشناسن معرفی کنن .
من یه مقدار در مورد هدفون های تو بازار تحقیق کردم و امروز رفتم AKG K420 رو از پایتخت خریدم. تفکیک بالا، بیس طبیعی و متعادل، طراحی و قیمت مناسب (90 هزار تومن) و در آخر نیمه اوپن بودن که باعث می شه بتونم مدت زیادی استفاده مداوم داشته باشم دلایل این انتخاب من بود. تو این لینک هم یه نقد مثبت در مورد این هدفن می تونین بخونین.
دو تا نکته منفی جنبی هم داره البته، یکی اینکه کیس هارد نداره و پارچه ای هست، دو اینکه سیمش قابل جدا شدن نیست. ولی خب قیمتش توضیح می ده این ایرادات رو.کد:http://www.head-fi.org/forum/thread/395885/the-new-kid-on-the-block-the-akg-k420