[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره معنی واقعی ــیه کلمه"گل خوردن" رو دریافتیم! فوتبال واقعی به این میگن!:n10:
Printable View
بالاخره معنی واقعی ــیه کلمه"گل خوردن" رو دریافتیم! فوتبال واقعی به این میگن!:n10:
بعضی از انتقادها احتمال زیاد از کرک یا ضعیف بودن سیستم هستش
من تا حالا باگ وحشتناک توی بازی ندیدم
بازیکنا پاس تک ضرب هم مبدن که بعضی ها می گفتن نمی شه پاس تک ضرب داد
هیچ تاخیری توی پاس و شوت هم ندارم من و البته هنوز هم روی اعصاب ترین
قسمت بازی مدافعان جت مانند :n02: هستش
امسال سال فوتبالی گندی بود به تمام معنا
فیفا 14 که همون 13 هست با یک مقدار دست کشیدن به سروگوشش به دلیل تمرکز
روی نسخه های نسل بعد
pes هم که اصلا در حد وعده های که می دادن نبودش
درسته بازی ایراد هایی داره اما فیزیک بازی واقعیه ! یک شبیه ساز به تمام معنا از فوتباله . بعضیا می گن کنده ، بعضیا می گن سخته و .... و..... اما اگر مشکلی هست از خودمونه . شما تو فوتبال واقعی گاهی اوقات تو کنترل کردن توپ به سختی برمی خورید یا اگر دروازه بان باشید اشتباه های فاحش می کنید . این ها طبیعت فوتبال هست و چمن رو که بعضیا می گن مثل فرشه که نیست خب pes 13 مثل موزاییکه . ما از بازی چی می خوایم ؟ آیا می خوایم که بازی فیزیکش واقعی نباشه اما رو بازیکن تسلط کامل داشته باشیم یا می خوایم به مشکل بر بخوریم اما یک فوتبال واقعی بازی کنیم . من به نظر تک تکتون احترام می ذارم و می دونم که تغییر برای شما سخته اما بهتون پیشنهاد می کنم سخت نگیرید چون این بازی بیشتر و بیشتر پیشرفت خواهد کرد .
باتشکر :n16:
سیستمتون چیه ؟ کدوم نسخه از بازی رو دانلود کردید .نقل قول:
تاخیر در دستورات برای همه وجود داره
به نظر من هم این بازی خوبه و اگر تاخیر در دستوراتش برطرف بشه بازی بسیار خوبیه .
( دیگه با مسی که باید بتونی راحت تغییر جهت های پشت هم بدی یه نفر رو هم نمیشه راحت جا گذاشت من فکر میکنم به دلیل تاخیر در دستوراته )
چهره بازیکنای تیم چلسی تو PES 2014 ! :mellow:
:mellow:
بچه ها اونای که مشکل کندی بازی دارن یا همون لگ دارن
بازی رو تو حالت windows mode بازی کنن مشکل من حل شد تو حال Full screen کلان لگ داره بازی . . . setting بازی تنظیم کنید لذت ببرین از بازی
هوش مصنوعی بد جوری پایینه !! به نظر من اگر با این گرافیک و این فیزیک و انیمیشن ها گیم پلیه پیس 6 رو پیاده میکردن عالی میشد دیگه معتاد میشدم !! ینی این انیمیشنا با گیمپلیه پیس 6 و امکانات جدیدش عالی میشد !! منظور از گیم پلیه پیس 6 ینی قدرت بازیکنا اون موقع عین خودشون بود آدم با سیدورف بازی میکد انگار خودش بود با دلپیرو اینگار خود خودش بود و خیلی چیزای دیگه شوتاش همه تو چهار چوب نبود و خیلی چچیزای دیگه !!!
سلام. من امروز PES2014 رو بازی کردم.
خب باید بگم دوستان حق داشتن انقدر انتقاد کنن. اما نه به خاطر گیم پلی بلکه به خاطر گرافیک....
یکی از نقاط قوت بازی گرافیکش بود که به نظر من تو این نسخه داغون شده.... استادیوم های کمی هم لایسنس شدن....... حتی سانتیاگو برنابئو و کمپ نو لایسنس نشدن.
دویدن بازیکنا همراه با توپ فوق العاده بده.
و اینکه من وقتی داشتم بازی میکردم احساس کردم دارم FIFA بازی میکنم......و این خیلی بده! هر بازی یه امضا داره و اونو باید حفظ کنه به نظر من.
البته PES اومده یه تغییر عظیم تو گیم پلی داده که شاید قابل قبول باشه برای امسال.... فک کنم 80 درصد وقت خودش رو رو گیم پلی گذاشته.
menu هم که فوق العاده افتضاح.
من نمیدونم PES کی میخواد از این jhon champion و jim beglin بکشه بیرون :n02:
اما سال بعد من فک میکنم بازی خیلی عال بشه......هم گرافیک رو داشته باشیم هم این نقاط ضعف گیم پلی درست بشه :n19:
راستی مستر لیگم مقتضحه!
نقل قول:
این جان چمپیون تا بعد مرگش هم دست بردار ما نیست داداش و گفته بودیم ea خریده به صورت انحصاری استادیوم های اسپانیا رو و konami قادر به ساخت ان ها نیست البته فکر کنم پچ ها داشته باشن
اینم ترکیب جدید آرسنال: لشکر یک نفره
.
.
.