RB کات دادن به شوت، اضافه شدن یار دومنقل قول:
LB تعویض یار، شوت چیپ
Printable View
RB کات دادن به شوت، اضافه شدن یار دومنقل قول:
LB تعویض یار، شوت چیپ
اگه میشه به منم جواب بدید...نقل قول:
EA برای رفع این مشکل پچ رسمی داد که از طریق نسخه های رسمی قابل دریافته یا این که از اورجین استفاده کنین .
ولی هنوز برای کسانی که نسخه کرک شده رو بازی میکنن پچی توسط افراد دیگه ارائه نشده .
مثل این که مشکل کرش شامل حال همه نمیشه و بعضی ها بدون مشکل نسخه کرک شده بازی رو در کریر مد دنبال میکنن.
شما هم یک تستی بزن :sq_8:
بازی رو گرفتم چن دستی بازی کردم..چیزایی که فهمیدم ایناست...گیم پلی در حالت نرمال خیلی سریعه و به نظرم این زیاد خوب نیست و بازی رو غیر طبیعی میکنه من روی حالت slow بازی میکنم..
ولی اصل گیم پلی عالی و روونه و واقعا نسبت به پارسال تغییر خوبی داشته و بیشتر از این بابت خوشحالم که ea مدام سبک گیم پلی رو تغییر نمیده و خوب کارشو میدونه...
.
نکته دیگه ای که از بازی متوجه شدم اینه که استپها کمی سختتر و واقع گرایانه تر شده و همچنین ضربات با سر بسیار بسیار عالی و طبیعی کار شده ....
.
هوش مصنوعی بازی در بعضی مواقع خیلی بد عمل میکنه مثلا دیروز که داشتم بازی میکردم cpu یه پاس رو به عقب به دروازه بان داد و من در کمال تعجب دیدم که دروازه بان توپ رو رها کرد و توپ گل شد..این در ظرایطی بود که به غیر از دروازه بان کسه
دیگه ای در محوطه جریمه نبود منظورم اینه که دروازه بان تحت فشار نبود یا اینکه اتفاقی توپ به گل بره..
.
از طرفی worldclass خیلی اسون شده و به راحتی گل میخوره ولی لجندری کماکان سخته و ea نتوسنته درجه بندی خوبی داشته باشه ورلد کلاس خیلی اسونه و لجندری خیلی سخت..
.
اما نکته مثبت دیگه ای که همیشه دوست داشتم به بازی اضافه بشه پاسکاری های تک ضربیه که تو این نسخه میشه واقعا عملی کرد و ازش لذت برد..
.
فعلا همین نکات رو به یاد داشتم اگه چیز دیگه ای یادم اومد حتما مینویسم..
واقعا یه چیز فیفا رو اعصابه با دوتا دیسک هم تست کردم و کلی تست و ازمون هم انجام دادم
هی باگ یا بازی میخواد لود شه و بازیکن تو ارنا نمایش داده بشه اونجا میمونه یه ساعت هم منتظر بمونی هیچی
یا هنگ میکنه یا وقتی میری ان بازی میکنی از 10 بازی یا کمتر تو نت گیر میکنه اوایل خیال کردم نت خودم مشکل داره تا اینکه دوستم هم این مشکل رو داره نمیدونم واسه شما دوستان اینطور هست؟
اپدیت برای حل این مشکل اومده ولی من که کرک شدش گرفتم کلا این مشکلو نداشتم. الانم دسامبر سال 2014 هستم.نقل قول:
داداش شما هنوز کریر بازی نکردی. یه دو ماه تو کریر بری کلا همه نظراتت عوض میشه.نقل قول:
داداش شما هنوز کریر بازی نکردی. یه دو ماه تو کریر بری کلا همه نظراتت عوض میشه.نقل قول:
این پست و یکی از این پستای تکراری رو پاک کنید، یا بهم یاد بدید چطوری پاکش کنم. :sq_11:
چجوری میشه کاری کرد وقتی میخوای Tactical Freekick بزنی اون دو تا بازیکنی که اضاقه میشه رو خودت انتخاب کنی ؟
یعنی خودت انتخاب کنی که بازیکن سمت راست و سمت چپ توپ که اضافه میشن کیا باشن ؟