تنها تو را میپرستیم و تنها از تو یاری میجوئیم
نقل قول:
سلام
دوستان وقتی کسی میره زیارت .
چه جملاتی باید به اون طرف بگیم ؟
وقتی کسی میگه نایب الزیاره شما هستیم .
این جوابش چیه ؟
سلام
اول از همه بگین :
به هر چی دست زدی یادت باشه آلوده به انواع میکروبها و ویروسها هست . بعدش دستت رو به دهانت یا چشمت یا بینیت نزن
چیزی رو هم نبوس چون آلوده به بزاق دهان و اشک چشم و آب بینی هزاران نفره و همچنین آلوده به چندین نوع ویروس و باکتری .
اگر بچه داره بگین مراقبش باش تا اینها رو رعایت کنه .
2- بهش بگین اگر نماز خوان هستی , یادت باشه حداقل روزی 10 بار میگی
خدایا تنها تو را میپرستیم و تنها از تو یاری میجوئیم
پس از بندگان خدا چیزی نخواه مگر اینکه اول خواسته ات رو از خدا خواسته باشی
3- هرگز نگو میرم تا فلان امام شفا بده یا مشکلم رو حل کنه بلکه بگو خدایا از این مکانِ مقدس و به حقّ این بنده ی مخلص و صالحت از تو میخواهم که حاجتم را اگر مصلحت میدانی روا کنی .
4- مراقب پول و اشیاء قیمتیت باش و حدالامکان اونها رو با خودت نبر و آس و پاس برو اونجا چون عده ای از خدا غافل در انتظارت هستند تا کیفت رو بزنند و جیبهات رو برات تمیز کنند
5- پولی چیزی توی حرم ننداز چون تا حالا هیچکدوم از کسانی که این پولها رو جمع میکنند حاضر نشدند آمار دقیقِ ماهیانه بدند که با این پولهای هنگفت چکار میکنند .
6- اگر خواستی صدقه بدی , خودت بگرد یک نفر که دلت راضی هست پیدا کن و مخفیانه و با احترام بهش کمک کن و در دل بگو
خدایا ای برترین روزی دهنده , این صدقه از خودت بود که به من روزی دادی و برای تو هست . از من بپذیر این صدقه رو چون میدانم یکی از علامتهای ایمان به تو , انفاق از روزی هست ( پول , علم دانش , مال و منال ) .
7- پس از بازگشت دست و صورت کاملاً با آب و صابون شسته بشه چون حفظ جان و سلامتی از ضروریات هست .
8- بهش بگین اگر یادت موند از خدا برای من هم حاجتم را بطلب چون میدونم درخواست کردن از او از زبانِ دیگران موثر هست .
9 - وقتی برگشت بهش بگین
رسیدن به خیر , زیارت قبول , حاجت روا باشید
============
کسی که میگه نائب الزیاره هستیم , یعنی از طرف و به نیابت از شما هم زیارت میکنیم
بهش بگین
التماس دعا , إن شاء الله به سلامت برید و برگردید و حاجت روا بشید