باید خیلی سریع space رو بزنی....
بعضی موقعها مشکل از کرکه و با یه بار ری استارت کردن مرحله به راحتی میتونی ردش کنی...
Printable View
باید خیلی سریع space رو بزنی....
بعضی موقعها مشکل از کرکه و با یه بار ری استارت کردن مرحله به راحتی میتونی ردش کنی...
مجید جان ماموریت رو ریست کردم
سریع هم اسپس رو هر چی میزنم نمیتونه بپره بالا . یعنی دستش رو میبره بالا اما نمیپره .
بلاخره تونستم مرحله رو رد کنم .
دوستان لطفا کد تقلب - ترینر خوب اگه برای بازی سراغ دارید قرار بدید . یه طوری نسوز بشم ...
سلام دوستان . بازهم در مراحل اولیه بازی گیر کردم . وقتی سوار هواپیما میشم و میریم رو فرودگاه اول رادار ها رو میزنیم . بعد هواپیما ها رو میزنیم . بعد باید چی رو بزنیم ؟؟؟ اون که متحرکه چیه ؟ چطوری باید زدش ؟ بارها سعی کردم اما نمیشه مدام تغییر جهت میده هربار هم که تونستم بزنم بهش باز فرقی نکرد !!
لطفا کمک کنید
آقا من وقتی وارد بازی می شوم این عکس می آید و همین جور می ماند کسی می تواند کمکم کنه؟
اینم لینک عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوباره تو یه مرحله دیگه گیر کردم !
اون مرجله که وقتی از ماشین میان پایین یکی از روی پل ار پی جی میزنه . بعد دو باید دنبال دو نفر بریم . و دستور flank enemies میده . من این کار رو انجام میدم یعنی دنبال این دو نفر میرم اما این دو تا میرن یه جایی میشنن و هر چی هم صبر میکنم هیچ کاری نمیکنن . بعد خودم میرم از پله ها بالا و وارد پل میشم اما وقتی به در بالا میرسم نمیتونم بازش کنم .
مشکل چیه ؟؟
منم داشتم !:31:نقل قول:
دوست عزیز باید بری از اول مرحله یه کلّه بیای تا اونجا!:46:
سلام من نسخه black box رو گرفتم ولی وقتی فایل بازی رو اجرا میکنم هیچی نمیاد؟
دوستان یه سوال !
میگم نمیشه کاری کرد زیرنویس های توی بازی فارسی بشه ! :31:
مثل فیلم که میریم خودمون زیرنویس فارسی ش رو تهیه می کنیم !
البته انگلیش هم حال میده، ولی این بازی چون داستان زیبا و جذابی داره آدم دلش می خواد دقیقا همه چیز رو بدونه و وقتی هم که
انگلیسی باشه خب بالاخره یه مقداریش از دست میره و چون بازی هست آدم نمی تونه نگه داره تا دقیق تر بخونه و جمله رو درک کنه !
میشه !؟