سلام ، ببخشید لپتاپ من 6199ee هست و دقیقا مشکل شما رو دارم شما تونستی مشکلو حل کنی ؟نقل قول:
Printable View
سلام ، ببخشید لپتاپ من 6199ee هست و دقیقا مشکل شما رو دارم شما تونستی مشکلو حل کنی ؟نقل قول:
سلام
من چند سوال دارم قبل از خرید
1_هنوز نمیدونم که کدوم بهتره 6050 یا 6090 یا 6770 کدومو وردارم؟(محدودیت مالی ندارم) اگه مدل بهتری هم میدونید معرفی کنید
2_در هنگام خرید باید به چه چیزایی دقت کنم؟
3_کدوم مدل کم ایراد تر هست چه از نظر گرما چه از نظر سوئیچ کردن بین کارتهای گرافیک
4_داخل جعبه چی هست؟
5_این ریفورب که میگین چی هست؟
ممنون
شما بفرما برا چه کاری میخواینقل قول:
درایور fingerprint رو update کردی؟نقل قول:
بله آپدیت کردمنقل قول:
اتو کد . برنامه های مهندسی 3d max .بازی . برنامه های طراحینقل قول:
چه تفاوتی دارن اون مدلها با هم؟ (از لحاظ سخت افزاری میدونمیکی 2.3 اونیکی 2 . از لحاظ کاربردی منظورمه)
برای شمایی که محدودیت مالی نداری 6090 ، 6050 رو می خوره و از همه لحاظ سره (هارد و رم بالاتر و بلوری )نقل قول:
در موقع خرید هم همه دکمه ها رو چک کن خراب نباشن و بلوتوث رو و ظاهرش رو (خلاصه برو رو مخ فروشنده :31:)
ریفورب رو من نمی دونم ولی ریفورم(ریپیر) لب تاب هایی هست که از فروشگاه ها به علت نقص برگشت داده میشه و تو کارخانه تعمیر میشه و با قیمت کمتر بر می گرده تو بازار (معمولا هم واسه کشور های آفریقایی ) و فقط رو کارتن برچسب ریپبر می خوره که اون هم میشه زحمتش رو کشید.
بچه ها واسه led زیر کیبورد راهی نیست پس ؟
به جز سونی کدوم شرکت LED میزاره زیر کیبورد
دوستان من مي خوام 6050 بگيرم
كدوم شركت تو ايران 6050- 6070- 6090 رو گارانتي مي كنه
من شنيدم hp لپ تاپ با پدر مادري نيست به خاطر همين گارانتي ! و اينكه hp ايرانو تحريم كرده
اگه گارانتي درست حسابي نداشته باشه كه ريسكه خريدنش :41:
(آره 100% همینطوره من تو شرکت رو تمام سیستم ها پرینتر Hp داریم اونقدر بی کیفته که نگو واسه همین گارانتی نداره هیچ جا گارانتیش نمی کنه لامذهب ):31::31::31::31:نقل قول:
یکی از آشناها تو کار لبتاب می گفت تمام لبتاب ها (مخصوصا دل ) تو ایران قطعاتش رو دستکاری می کنن اما اچ پی رو چون بسته بندی خوبی واسه پلم داره نمی تونن
من فقط اچ پی خواهم خرید البته اگر قضیه نور کیبورد رو بتونم حل کنم