سلام . امیدوارم سوال تکراری من موجب ناراحتی دوستان نشه من فقط Blue Screen View رو دانلود کردم و این هم عکسش . ممنون میشم کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . امیدوارم سوال تکراری من موجب ناراحتی دوستان نشه من فقط Blue Screen View رو دانلود کردم و این هم عکسش . ممنون میشم کمک کنید
بعد از تعویض ویندوز آپدیت کامل ویندوز و آپدیت کامل درایورها میتونه مشکل اغلب صفحه آبی هارو حل کنه به نظره من...
ویروس های صفحات تبلیغاتی و شیلترشکن ها و آنتی ویروس ها از جمله بیت دیفندر هم مشکل ساز شده این روزها...
ممنون از نظر شما منم فکر کنم مشکل از همین شیلترشکن باشه چون اغلب اوقات برای ف.یس بوک استفاده می کنم . کاش میشد بدون تعویض ویندوز کاری کرد . خیلی دردسر داره
سلامنقل قول:
یکی از دلایل بلو اسکرین مربوط به سیستم شما آنتی ویروس شماست. ابتدا آنتی ویروس فعلی را Uninstall و در صورت
نیاز پس از ریستارت سیستم آنتی ویروس دیگری نصب کنید.
سلام . جدی می فرمایید ؟ آخه من سالهاست با avira free کار می کنم هیچ وقت باهاش مشکلی نداشتم چطور شده الان این اتفاق افتاده ؟؟نقل قول:
ضمناً تو سیستم من Malwarebytes Anti-Malware هم نصبه ، ممکنه مشکل از این باشه ؟
در عکسی که گذاشته اید نوشته در تاریخ 27/3/2015 یک Blue sreen رخ داده که در دلیل ان را avgntflt.sys نوشته کهنقل قول:
مربوط به آنتی ویروس آویرا است .
اگر به تازگی Malwarebytes Anti-Malware را نصب کرده اید ممکن است اشکال از این برنامه باشد . یا مثلا با آویرا سازگاری نداشته باشد.( شما می توانید در تایپک مربوط به آنتی ویروس آویرا بپرسید.)
البته با یک بار بلو اسکرین نمی توان گفت که آنتی ویروس مشکل دارد ؛ ولی اگر دوباره بلو اسکرین رخ داد و در بخش Caused By Driver دوباره avgntflt نوشته شده باشد ؛ اشکال از آنتی ویروس است یا ناسازگاری این آنتی ویروس با سایر برنامه های امنیتی .(همان طور که اشاره کردید احتمال ایراد از فیلشکن یا ناسازگاری فیلشکن با آویرا هم هست.)
ممنون از شما. در مورد علت دومی یعنی ntoskrnl.exe قابل تشخیص نیست ؟
با حذف کردن فیل.شکن " اول.ترا س.رف " مشکل هنگ انگار کمتر شدهنقل قول:
سلام دوستان
میشه فایل رو برسی کنید :
نظر خودم بیشتر روی رم و بعد ویندوز هستش ...
ممنون
نقل قول:
با عرض سلام
شما مراحل زیر را انجام دهید
➀ در ابتدا به مسیر C:\Windows\Minidump بروید و فایلهای موجود با پسوند dmp را به محلی دیگری کپی کنید
➁ حالا این فایلهای dmp را با نرمافزار هایی مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فشرده کنید
➂ فايل فشرده را آپلود كرده و لينك آن را در همین تایپک قرار دهيد تا مشکل بررسي و رفع گردد . ( از لینک مستقیم استفاده کنید )
خدمت شما