ازفن cpuکه نیست چون بعد از 5ثانیه خاموش میشهنقل قول:
Printable View
ازفن cpuکه نیست چون بعد از 5ثانیه خاموش میشهنقل قول:
تعمیرگاه! آخرین راهه.نقل قول:
ازفن cpuکه نیست چون بعد از 5ثانیه خاموش میشه
اخرش که بایدبره تعمیرگاه اما باید بدونم ایرادش چیهنقل قول:
دوستان سلام
یه جایه خوب واسه تعمیرات لپ تاپ می شناسید ؟ آدرس بدین ممنون
نمایندگی دل در ایران چه شرکتی هستش ؟ ایا تعمیرات انجام میدن ؟
آدرس محبت کنین .....
سلام به همه دوستان
من لپ تاپ سونی دارم و ویندوز اون
Windows Vista Home Premium هست
می خواستم اون رو به ultimate تبدیل کنم ولی از طریق اپدیت
.به نظرتون این کار رو می شه انجام داد
چون تو سایت ماکروسافت dvd هاشو واسه فروش گذاشته . لطفا راهنماییم کنین.
ممنون
سلام دوستان من خواهرم یه لپ تاپ Dell Inspiron 1525 داره. به محض اینکه لپ تاپ میاد بالا صفحه Blue Screen (صفحه آبی رنگی که ارور محسوب میشه) ظاهر میشه.. یه تایمر میاد تا 100 میره و بعد لپ تاپ Restart میشه :41::41: و لازم به ذکر هستش که تو Safe Mode میشه با لپ تاپ کار کرد :13: دوستان من باید سریعا لپ تاپ رو درست کنم چون خواهرم دانشجوی جای دیگه ای هستش (تو شهر خودمون نیست) و باید بره.. لپ تاپشم نیاز داره. خوااااهشن کمکم کنید که درستش کنم. :41: پسشاپیش ممنونم از جوابهای مفیدتون :11:
از این روش برای تعمیر ویندوز استفاده کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=4372
ویندوز عوض کردین که این طوری شد
من sfc میزنم هیچ اتفاقی نمیفتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]