سلام علی اقای گل :11:
نگفتم که رد شده گفتم ضعف داره تا حالا هرچی ویروس فرستادم توتال کمودو تشخیص نداده یه وقت بحث رو نبری سر اجرای ویروس ها :دی منم گفتم فقط دیتا بیس و اسکنش نه شناسایی به هر طریقی
همونطوری که میدونید کمپانی Avtest تست های مختلفی از قبیل ان دمند داینامیک پرفرمنس ریموال و.. انجام میده که منظورم از اون لحاظ بود نه vb100 و
avtest
نقل قول:
ون لینکی که شما گذاشتید :کسپر و کومودو هر دوتا %96 بودند :31چطوری فهمیدید که کسپر قویتر بوده؟؟
اینم ببینید بد نیست (مهمش Ability of the firewall to protect against advanced hacker attacks هست که فقط کومودو و آنلاین آرمور تونستند نتیجه excellent, یعنی عالی رو بدست بیارند):
گر چه این سایت هم سایت مطرحی نیست در زمینه تست
اما بد نبود به رتبه کسپر هم نگاهی مینداختین:10:
همچنین قسمتProportion of people who buy the product یعنی هر کس که این محصولات رو بخره به این انذازه محافظت میشه!
به نظر شما غیر معقولانه نمیاد؟
نقل قول:
اون تست چه ربطی به Selfe-Defense داره؟؟
خب حالا شد باگ :دی باشه من کاری به اونم ندارم پس دیتابیس چی؟ حتی همون دوستی هم که داره ازش استفاده میکنه
اینو قبول داره
نقل قول:
دیتابیس کومودو ضعیفه تقریبا و این رو من هم قبول دارم
اینم پستش:
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6033024&postcount=2277
ویرایش هم نشده! اگر شد...
اینم بگم خدای نکرده توهین نشه ولی نه دست من نه دوست اون عزیز و نه دست شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طوریه! پس دیتا بیسش کمی ضعیه که با قسمت های دیگه مثله اتو شند باکس defece + (نمیدونم :دی) تونسته تا حدودی این مشکلو رفع کنه اما همونطور که میدونید دیتا بیس معتبر ترین راه برای شناخت ویروسه . و قسمت های دیگه صرفابرای پیشگیری هستن مثله hips بازم کاری به هوش مصنوعی و proactive ندارم مد نظرم Hips هست .