قیمت این دو تا تی و ی را می خوام
هر دو ال جی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
قیمت این دو تا تی و ی را می خوام
هر دو ال جی
نقل قول:
اولی هنوز قیمتی نیست ازش
یعنی هنو تو بازار نیومده
دومی 2500
نقل قول:
جدی الان 2.500 هزار تومان هستش
همین مارک 55 چنده قیمتش
شما میگید این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقریبا چند قیمت بخوره :20:
بله2.500 هستنقل قول:
55 اینچش حدود 4.300 تا 4.400 باید باشه الان.
LM9600 گرونترین سری TV 2012 ال جیه بین اونا که تا الان بفروششون شده
47 اینچش 5 تا 5.500 هست احتمالا.
1.2 هفته دیگه گلدیران اینو میده تو بازار، هنوز نیومده.
دوستان و اساتید بزرگ سلام خسته نباشی
من حدود 3 میلیون دارم دوتا تلوزیون از مارک سونی و سامسونگ باشه میخام بردارم ترجیحا 40 اینچ سامسونگ و دومی یا از مارک سونی یا از سامسونگ اونم بزرگتر از 40 باشه مثلا 46 فکر کنید واسه خودتون میخایید همه چی داشته باشه راستی ال ای دی هم باشه بازم ممنون
مارکای سونی تلوزیونش خوبه دیگه آخه هر کی داره یه سازی میزنه بین سونی و ال جی موندم اگرم شد همون دوتا سامسونگ میخرم ببینم اساتید چه نظری دارن
برای مشاهده تصاویر 2 بعدی با کیفیت و شفافیت عالی شبکه های داخلی در نور متوسط کم تا متوسط روز و معمولی شب در منزل چه tv را پیشنهاد می کنید.
سایز 40 تا 42
قیمت در حد 2 تومان و پایین تر
لطفا معرفی کنید
تلویزیون 42KD30 xvision قیمتش با توجه به امکاناتش واقعا" مناسبه و با گارانتی مادیران حدود 1100 تومنه . دارای گیرنده دیجیتال داخلی هست و قابلیت ضبط (PVR)و پخش برنامه های تلویزیونی رو داره . زاویه دیدش وسیعه و فرکانسش 120 هرتز هست و قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از usb رو داره .نقل قول:
سایر ویژگی ها :
- مجهز به پانل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با درجه کیفی +A
- داراي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -T داخلي با كيفيت HD
- وضوح تصویر بالا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )1920 x 1080)
- قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي حافظه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و عمودي)
- مجهز به تكنولوژي پيشرفته 120Hz
- قابليت پخش فيلم به حالت 24 فريم در ثانيه
- روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير
- قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- مجهز به ماشين زمان
با سلام من قصد خرید یک led در حدود 1700000 تومان را دارم دوستان چه نلوزیونی را پیشنهاد میدن که عمر و کیفیت مناسبی در کنار امکانات خوب داشته باشه ممنون از راهنمایی شما
نقل قول:
داداش منم همین بودجه رو دارم میخوام از بانه 46ex720 سونی رو بگیرم ... به شماهم همینو پیشنهاد میکنم دیگه بقیش به خودتون بستگی داره
عجله نكنيد براي خريد مدل هاي 2012 بزودي وارد بازار ميشن قيمت دلار هم كه داره مياد پايين به نظره من هر كي الان خريد كنه ضرر كرده