صبا نت که ساعت 7 دیسکانکت میکردی میتونستی تا 8 دانلود رایگان رو ادامه بدی پارس آنلاین هم اینطوریه یعنی؟نقل قول:
پارس آنلاین که اکانت شبانه و رزوانش یکیه مثل صبانت نیست اتواتیک سر ساعت 6 از ترافیک کم میکنه
Printable View
صبا نت که ساعت 7 دیسکانکت میکردی میتونستی تا 8 دانلود رایگان رو ادامه بدی پارس آنلاین هم اینطوریه یعنی؟نقل قول:
پارس آنلاین که اکانت شبانه و رزوانش یکیه مثل صبانت نیست اتواتیک سر ساعت 6 از ترافیک کم میکنه
دوستان شما هم با Skype مشکل دارین؟ پارس آنلاین همه چیزش خوبه تنها اشکالش این هست که پورتهای Skype
را بسته بر عکس صبا و... که هیچ مشکلی با اسکایپ ندارند. اگر راه حلی به جز چیز پی ان می دونید خوشحال میشم
بگین
در سایت پارس آنلاین ساعت شبانه را از ساعت 1 تا 6 صبح نوشته ولی من الان تا ساعت 7 رایگان داونلود می کنم.نقل قول:
یوزرنیم و پسوورد با روزانه یکی است و وقتی شما مثلا ساعت12:59 نصف شب کانکت هستید و وارد 1:00 صبح می شوید دیگر لازم نیست دیسکانکت بشوید و بعد مجددا کانکت بشوید. با عوض شدن ساعت بطور اتوماتیک رایگان حساب می شود.
صبح هم وقتی از ساعت 6:59 وارد ساعت 7:00 می شوید بطور اتوماتیک از ترافیک کم می کند.
در سایتش هم ترافیک مصرفی رایگان و غیر رایگان شما را بطور مجزا نشان می دهد.
مطمئن هستید تا ساعت 7 رایگان حساب میشه ؟ خودشون که گفتن تا 6
یهو نزنیم دانلود شارژ خودمون هم بره ! دی:
فعلا که مال من تا ساعت 7:00 صبح رایگان حساب می شه:نقل قول:
( ولی شما قبل از استفاده یکبار امتحان کنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویسای مناطق منتخب مخابراتی سرعتشون چطوره ؟
سرعت دانلودو میگم.256 اش با 256 معمولی ای که تو سایت نوشته فرق داره ؟
بعد چه مودمی باید داشته باشیم که بیایم پار س؟
منظورتو از مناطق منتخب نمیدونم. ولی سرعت دانلودشون از سرعت اسمی خیلی بالاتره(البته اونایی که محدودیت حجم دارن)نقل قول:
با هر مودمی هم میشه. فقط باید یا خودت یا پشتیبانی برات کانفیگ کنه.
بی زحمت یه جواب بدیدنقل قول:
دوستان من امروز قرار داد رو بستم و تا 10 روز دیگه ان شاالله وصل میشه فقط این ترافیک رایگانش یوزر پس جدا داره مثل صبا یا نه چطوریه ؟
بعد یکی اموزش راه اندازی مودم Asus رو برای این اگه میدونه لینک بده یه نگاه بندازیم امادگی داشته باشیم . ممنون . :46:
نه واسه ترافیک رایگان شبانه یوزر و پسورد جدا نمیخواد و از ساعت 1 شب که گذشت رایگان میشه ,
مدل مودم رو هم بگید