من حسابم دایمی 128 نامحدود هست
که ماهانه حدودا 453200 ریاله
حالا یه سوال ابتدایی
در ماه هرچقدر ترافیک مصرفی داشته باشم از 2 الی مثلا 10 گیگ همون 45 تومن میشه یا نه متغیره
مثلا اگه یه ماه هم اینترنت استفاده نکنم باز باید 45 تومن رو بدم
Printable View
من حسابم دایمی 128 نامحدود هست
که ماهانه حدودا 453200 ریاله
حالا یه سوال ابتدایی
در ماه هرچقدر ترافیک مصرفی داشته باشم از 2 الی مثلا 10 گیگ همون 45 تومن میشه یا نه متغیره
مثلا اگه یه ماه هم اینترنت استفاده نکنم باز باید 45 تومن رو بدم
این ایرانسل نمی خواد واسه حجم سرویساش یه حد وسط به زاره . من سرویس 512 دارم . 4 گیگ حتی واسه وبگردی هم کفاف نمیده .نامحدودم که بخوای بگیری باید ماهی 60000 تومان پیاده شی.
به نظرم تعرفه ها و ترافیک مبین نت خیلی به صرفه تره .
سلام دوست عزیز.میخواستم بپرسم تا حالا مودمت ریست شده؟نقل قول:
یه اصل کلی است که جاییکه میتونی adsl بگیری سراغ وایمکس نرو چون در برخی موارد سرعت دانلود adsl بیشتره ولی وایمکس سرعتش استاندارد(یک هشتم سرعت تعرفه است) نیاز به خط تلفن نداره بنابراین هرجایی که بخوای میتونی ازش استفاده کنی.من خودم از وایمکس استفاده میکنم و راضی هستم.نقل قول:
سلام دوست عزیز.هنگامیکه از ایرانسل برای تعویض آمدن مودمتو چک کردن که مشکل ریست شدن داره یا نه؟فقط اونو پس گرفتن یه نو بهت دادن؟کلا از زمانی که تماس گرفتی تا اومدن برای تعویض چقدر طول کشید؟نقل قول:
dorud..bazam sharmande.. Ba mobilam..نقل قول:
Duste man 5 ta 10 ruz tul mikeshe.. Bastegi dare k key tawize modemet tavasote bakhsh fanni taeid beshe.. Vali motmaen bash moshkele reset shodan bm635 male hamashune chon man 4 ta modem awaz kardam hamashun eyne ham reset mishoadn.. Alan ham 632w daram vaqean aalli hast ham sor@ wifi balatari dare va ham antendehi behtari.. Khoshgeli o jamo jurish bekenar..
Ye mac jadid behet takhsis midan bad nasabe mtn miyare dare khune testesh mikone tahvilet mide va emazato migire.. Bad bayad zang bzani 707 ta khatet az halate enjemad kharej she..
اولا، تا حالا محدودت کردن؟ اگر محدودت کردن چقدر و چه جوری دانلود کردی ؟ بعدشم به سازمان تنظیم مقررات شکایت کن بگو اینا به قرار دادشون عمل نکردن. اما اگر محدودت نکردن چون تنها حس میکنی ممکنه محدودتت کنن داری اطلاعات نادرست میدی ؟ ضمنا با سرعت 512 شما روزانه حداکثر 5.2 گیگ می تونید دانلود کنید که عمرا به این رقم برسید؟نقل قول:
دوما، بازم میگم اگر می خواست نامحدود نده خب نمیداد، راحت میگفت 128 دارم با حجم ماهیانه 20 گیگ می خوای بخوا، نمی خوای نخوا.
سوما، نه ایرانسل مال بابامه نه دفاع ازش برام سودی داره، (برای اینکه بدونید سر همین GPRS نامحدود، ایرانسل 4 هزار تومن ازم خورد، بعدم چون خط از خودم نبود نتونستم پیگیرش بشم و قید 4 هزار تومن و زدم)
درودنقل قول:
توی این 1 ماه حدود7-8 بار نه زیاد.:11::11:
فکر کنم شما هیچی بلد نیستی نه دیگران!نقل قول:
زحمتش بکش تماس بگیر با ایرانسل ببین بهت میگه که اصلا محدودیتی نیست و 24 ساعته و 30 روز ماه میتونی دانلود کنی:46:
جواب ابلهان خاموشی است بعدشم وقتی دو نفر دارن حرف میزنن مثل مگس نپر وسطنقل قول: