محمد جان خوشم میاد گفته اولین فروم درباره بازی سازی در ایران که اگه اینطور طراحان پارسی و غیره چیکاره اند؟
Printable View
محمد جان خوشم میاد گفته اولین فروم درباره بازی سازی در ایران که اگه اینطور طراحان پارسی و غیره چیکاره اند؟
درسته تازه خوبه خود ادمین سایت تو طراحان پارسی درباره راه اندازی udk.ir خبر داد!!!نقل قول:
یه سوال
این PhysX particle system کارش چیه ؟ میشه توضیح دربارش بدید.....:11:
منم می خوام این چیزی که امیر رضا گفت را بدونم چیه؟
نقل قول:تمامی پارتیکل سیستم هایی که تا الان درست می کردی، فقط جنبه ی بصری داشتن. مثلا یه دود یا آتیش درست می کردی، بازیکن که از توش رد می شد هیچ عکس العملی نشون نمی داد.نقل قول:
پارتیکل های یه PhysX Particle System در حقیقت دو قابلیت حرکت و کالیژن با استفاده از سیستم فیزیک رو دارن. مثلا اگه یه پارتیکل سیستم از این نوع درست بکنی که تعداد زیادی توپ کوچیک توش باشه، و این پارتیکل رو پرتاب کنی، وقتی به زمین برخورد کنه، هر توپ بر می گرده بالا و توپ ها به برخورد با هم دیگه هم واکنش نشون می دن.
تا جایی هم که می دونم دو مدل از امیتر ها اینو ساپورت می کنن. PhysXSpriteTypeData که برای پارتیکل های دوبعدی استفاده می شه و PhysXMeshTypeData که می تونی بهش مش های ساده بدی. حواست باشه مشی که می دی نباید پلی هاش زیاد باشه چون قراره به تعداد بالا از اونو بسازه اونم داینامیک.
با این مدل می شه یه سیستم مایع کوچیک که فیزیک داشته باشه هم در آورد، البته لازمه حسابی به تنظیماتش ور بدی تا چیزی که می خوای از آب در بیاد.
اینم داکیومنتش:
البته توصیه می کنم اول خوب به خود Cascade مسلط شو بعد برو سراغش که به مشکل بر نخوری.کد:http://udn.epicgames.com/Three/PhysXParticleSystemReference.html
------
راستی غیر اون، اگه صرفا نیاز به یه کالیژن داشته باشی، با ماژول کالیژن هم می تونی کار کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای.:8:
سلام
1-من چطور می تونم نتیجه یه عملی توی انریل اسکریپت رو صفحه نمایش چاپ کنم . مثلا توی انریل اسکریپت دوتا عدد رو جمع بزنم و جوابش رو مثلا توی بازی روی صفحه نمایش بدم.
2-میشه از تابع تایمر برای درست کردن شمارش معکوس استفاده کرد؟
شما سرور مایی این حرفا چیه ؟نقل قول:
نینجا جان اگه بنده رو قبول نداری، هیچ اشکالی نداره. ولی حداقل نیم ساعت رو خط سرچ کن. چیز پیچیده ای که نیس.
ولی به اینا نگا کن. اون لینک رو فکر کنم شما درست میگی.
ولی من دوتا عکس از صفحه گرفتم این همون cube خودمونه که بعد از فعال کردن تسلیشن تو تنظیمات اینطوری میشه (به تعداد سه ضلعیا نگا کن)
قبل:
بعد:
اینم تو ترین که تو اولی مینیمم تسلیشن رو 1 گذاشتم و تو دومی مینیمم رو 6:
مینیمم 1:
مینیمم 6:
باز اگه اشتباه میکنم تو پروفایلم چندتا لینک یا یه توضیح بهم بده تا از گمراهی نجات بیابم!!
سلام
اگه میشه نحوه استخوان بندی یه خودرو رو برای ورود به udk شرح بدید؟
منظورم موقعی که میخوایم تو 3ds max خودرومونو استخوان بندی کنیم هستش.
با تشکر
سلام ببخشید میشه منو راهنمایی کنید(خسته شدم انقدر از اول خوندم و به آخر نرسیدم:19:)
من (شایدم ما) تازه میخوام کار تو این موتور رو شروع کنم این آموزش های خودشم زدم برای دانلود ولی حجمشون خیلی زیاده
تازه فکر کنم انگلیسی باشه میشه کمک کنید و بگید که وقتی برنامه رو باز میکنم باید چی کار کنم(میخوام یک اتاق درست کنم)
لطف کنید کامل توضیح بدید:20:
سلام
من وقتی که یه کد جدید تو src ایجاد میکنم و می خوام اون رو با frontend کامپایل کنم کد های منو اصلا کامپایل نمیکنه مشکل کجاست.
من با بیلد اخری کار میکنم
با تشکر
سلام
مشکل قبلی من حل شد.
من وقتی که landbuggy رو از آموزش های geodav وارد udk میکنم.موقع اجرا ماشین رو نمایش نمیده مشکل کجاست؟
عکس:
قیبل از اجرا:
بعد از اجرا: