best 2 مگه انتظار دیگه ای میشه داشت؟
Printable View
best 2 مگه انتظار دیگه ای میشه داشت؟
اینم وضعیت اینترنت مخابرات در شهرستان نهاوند در این روزها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نهاوند از پارس 512 دارم
تو روز سرعت دانلود 230 هست
ساعت رایگان هم بین 50 تا 100 متغیره
حدودا شبی 1 تا 1.5 گیگ می گیرم
یکی از دوستام یه مگ داره میگه شبی 2گیگ دانلود می کنم
درود بر شمانقل قول:
من خودم از پارس افلاینم داشتم چندین ماه.قطعی و پینگ بالا و تایم اوت بیچارم کرد.و شدیدا حجم میدزدن.
اول فن اوا داشتم که عالی بود.بعد رفتم رو لایزر که بد نیود بعد پارس انلاین که خیلی اذیتم کرد بعد کوچ کردم مخابرات که راضیم 1 مگ دارم
منم چند ماهی از مخابرات سرویس 1 مگ 34 گیگ داشتمنقل قول:
اوایل بد نبود
ولی این آخرا دیگه گندشو در اوردن
قطع وصلیش زیاد بود
بد تر از همه کسی جوابگو نبود
اومدم از پارس سرویس گرفتم
اینم اوایل مشکل داشت ولی الان چند وقتیه خوب شده
الان مشکل تایم اوت و قطعی ندارم پینگمم نرماله
با اون مسئله حجم دزدی هم که گفتی تا الان مشکلی پیدا نکردم خدا رو شکر
به نظر من الان از مخابرات بهتره به خاطر دانلود شبانه رایگان
دوست عزیز در اینکه پارس بهتر از مخابراته فقط برای سرویس 1 مگ فرق میکنه الان 128 پارس شبانه میتونه 270 مگ دانلود کنه مخابرات 450 مگ 1 مگ پارس اگه 2 گیگ نبود خیلی ها میگرفتن آخه 2 گیگ به کجامون میرسه که بخوایم باهاش سر کنیم یعنی باید روزی 65 مگابایت مصرف داشته باشیم توی خونه ما 3 نفر از اینترنت استفاده میکنن من 128 4 گیگ از پارس دارم اونوقت چطور با 2 گیگ 3 نفر 1 ماه از اینترنت استفاده کنن ؟ اگه این مسئول های پارس به اندازه مغز جلبک عقل داشتن لااقل 1 مگ رو 3 گیگ میذاشتن منتها این سیاستشونه پول بیشتر میگیرن حجم کمتر میدن بعد کاربرا موقعه دانلود چون زیاد بودن سرعت رو میبینن دیگه فکر حجم نیستن بعد مشتری ها ظرف 10 الی 15 روز حجمشون تمام میشه و مجبورن که حجم اضافی بخرن ماشاالله ارزون هم که نیست هر 1 گیگ 5000 تومان والا نمی ارزه
سلام. من از سرویس 256 مخابرات استفاده میکنم. جدیدا میگخ که باید ساعت 1 نصف شب پاشی مودمو خاموش روشن کنی تا برای دانلودت مشکلی پیش نیاد!!!! یعنی مثلا مودم روشن باشه دانلود منیجر رو تنظیم کنی ساعت 1.20 دقیقه استارت دانلود بشه از حجمشت کم میشه و از اینترنت رایگان نمیتونی استفاده کنی. دوستان کسی راه حلی برای این قضیه داره چون من سیستمو تنظیم میکنم ساعت 1.20 روشن و استارت دانلود و ساعت 8 هم خاموش بشه. چیکار کنم؟
دوسته عزیز بیشتر مواقع خودش اتوماتیک رایگان میشه
فقط 10 % امکان داره نیشه که باید مودمو خاموش روشن کنی ..
این سرعت مخابرات که افتضاح شده الان گوگل هم نمیتونه باز کنه ...:18:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من این حرفتون رو راجع به ناقص بودن سرویس های پارس قبول دارم
اتفاقا باهاشون راجع به همین موضوع صحبت کردم گفتن که تا چند وقت دیگه یه سری سرویس جدید اضافه میشه
شما کدوم شهر هستی؟
من با 512 شبی 1 تا 1.5 می گیرم
من همدانم منطقه شهرک شهید چمران پایین تر از اعتمادیه