نقل قول:
پ.ن: آخره قهوه تلخ این سری تیزر سریال رو گذاشتند! فقط این پک گذاشتند یا سری ها قبل هم گذاشته بودنش؟ جالبه که آخرش هنوز میزنه پخش الوند!!:31:
سری های قبل هم بوده (چند پک رو که من خودم دیدم بوده)
Printable View
نقل قول:
پ.ن: آخره قهوه تلخ این سری تیزر سریال رو گذاشتند! فقط این پک گذاشتند یا سری ها قبل هم گذاشته بودنش؟ جالبه که آخرش هنوز میزنه پخش الوند!!:31:
سری های قبل هم بوده (چند پک رو که من خودم دیدم بوده)
سلامنقل قول:
خب اونایی که هنوز سریال تو شهرشون پخش نشده چکار کنند؟؟ اگر شما قسمت های سریال رو تعریف نکنی و درباره خود این مجموعه که قشنگ بود یا نه حرف بزنی هیجانش میره بالاتر. من دو سه دفعه تذکر دادم تا حق کسی ضایع نشه. شما داری سریال رو تحلیل میکنی یا داری تعریف میکنی ؟؟
به هر حال دیگه ادامه ندید که موضوع تاپیک منحرف نشود. منظورتون از تیزر همون پیش نمایشه ؟؟ اگر پیش نمایش را میگید که تو DVD مجموعه هست و تو CD نیست. پیش نمایش بعد از سریال هم هست.
پک 10 بهترین پک بود خیلی باحال بود. xoxoxoD.
سلام دوستان.
من پک 9 رو ندیدم چون میگفتن خوب نیست حوصله نداشتم اما حالا می خوام پک 10 رو ببینم(چون میگن عالیه).میشه یکی از دوستان تو اسپویلر پک 9 (قبلی) رو خلاصه تعریف کنه و ماجراهای مهمش رو بگه؟
ممنون
پک 10 عااااالی بود...باباشاه و بابا اتی هم که خدا بودن...اما فکر کنم بیخودی رسما حذف شده...چون اسمو عکسش رو از لیست بازیگرا تو تیتراژ برداشتن:41:
آره متاسفانه!:41:نقل قول:
جالبه که مهران خودش از قسمت 20 اومد، اما از قسمت اول اسمش تو تیتراژ بودش!
راستی دوستان! تو این تاپیک بهترین پک سریال رو از دید خودتون انتخاب کنید:
یاعلی:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=457032
سلامنقل قول:
به نظرم اگر شما از قهوه تلخ خوشتون میاد بهتره همه قسمت هاش رو نببینید.
سر خر کمتر زندگی بهتر...والا
:دی :دی :دی
این دوا و داموس و دامبول و اون شایان و شادی احدی فر واقعا نقشاشون الکیه...بودن و نبودنشون هیچ فرقی نمی کنه...اما بیخودی نقش خوبی داشت و من نبودشو تو این سه پک خیلی حس کردم...به نظرم خیلی هم بی مقدمه حذف شد...کاش حداقل یه زمینه چینی می کردن...بعد از گم شدنش هم شخصیت ها طوری رفتار کردن که انگار اصلا نبود...خدا کنه این پیرمردا تا آخرین پک باشن.نقل قول:
بنظر من حذف شدن بیخودی به خواست نویسنده نبوده و دلیل دیگه ای داشته !نقل قول:
( شاید مشکلاتی برای خود بازیگر پیش اومده )
به همین دلیل زمینه ی خوبی برای حذف شدنش نبود و زیاد در موردش حرف نمیزنند !
حتی اون قسمت که دزدیدنش ، خود بیخودی ( بیژن بنفشه خواه ) نبود ...