logo جان .. فکر کنم داری کل تاپیک رو میخونی ...نقل قول:
خوبه ..
من اینا رو گذاشتم چون که اون موقعه کسی متوجه اش نشد ... در ضمن ..اکیپ سوتی خونا هم عوض شده ...سری جدید اومدن ...:10::27:
Printable View
logo جان .. فکر کنم داری کل تاپیک رو میخونی ...نقل قول:
خوبه ..
من اینا رو گذاشتم چون که اون موقعه کسی متوجه اش نشد ... در ضمن ..اکیپ سوتی خونا هم عوض شده ...سری جدید اومدن ...:10::27:
اره من دارم تاپیکو کامل میخونم بسیار تاپیک قشنگیه من خیلی باهاش حال میکنمنقل قول:
اما خداییش اینجا شما سرور سوتی ها هستی فکر کنم اگه روزی 3 ،4 تا سوتی ندی شب خوابت نمی بره
راستی از زحمات همه بچه ها هم جا داره تشکر کنم که تاپیک به این زیبا یی ساختین
ديروز معلممون گفت هر كي در مورد زيست و علوم تجربي سي دي داره بياره من نمرش ميدم منم غافل از همه چي رفتم سي ديه 50centرا كه پاكتش كپيه همون سي ديه زيست بود بهش دادم وگفتم باشه مال خودتون .معلممون هم با كلي ذوق گفت اينم يه 20واسه تو پسر گلم. ماهم از ديروز ظهر تا حالا تو كفيم كه چه كنيم
حالا فردا هم زيست داريم از بروبچز خواهش ميكنم دعام كنند.
آخی. قصه نخور. درست میشه. احتمالا اخراج میشی :دی
بچه ها یه سوتی نسبتا باحال ( ما که خیلی حال کردیم شما رو نمیدونم) امیدوارم خوشتون بیاد.
یه بار معلممون رو خر کردیم که فلان فیلمو ببینیم.(اون کلاسمون استثنائا 7 نفره بود)
خلاصه یکی از بچه ها که خونشون نزدیک بود رفت لبتاپشو آورد.
اون دوست ما هم گفت که آقا دقیقه 20 تا 25 ش مورد داره نرسیده اونجا ردش کنید.
این معلم ما هم که بیخودی شاخ بود... اصلا نمیزاشت دست به کامپیوتر بزنی...:5:
یادمه اون یارو نرم افزار playerش هم چیز درست حسابی نبود... اون معلم ما هم hotkeyهای نمیدونم کدوم برنامه رو بلد بود فکر میکرد بقیه هم مثل همونه...
آقا چشتون روز بد نبینه. نزدیک همون جا بده رسیده بود. این معلم ما هم اومد که رد کنه . یه چی زد کار نکرد دوباره 10 تا دکمه رو با هم فشار داد بازم کار نکرد.( میخواست تریپ حرفه ای بیاد که مثلا من فقط با کیبرد کار میکنم.)
اخر سر زد قفل کودکشو فعال کرد... بد خت شده بود اینجوری... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رسید همونجا که نباید میرسید.....
اونم نتوسته بود هنوز قفلشو باز کنه....فکرشو بکنید صداشم کم نبود...
اون شده بود اینجوری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم که از خدا خواسته شده بودیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه قاطی کرد زد در لپتابو بست گفت بسه دیگه بچه ها برید خونتون واسه امروز کافیه....
سلام دوستان
من 3 سال پیش وقتی با دوستام داشتیم میومدیم خونه جلومون یه پسر هیکلی بود یکی از بچه ها بهش گفت هیکل
اون فکر کرد که من بودم خلاصه زد زیر گوشم منم چنان زدم زیر گوشش که خدا برای کسی نده اما قصه اینجا تموم نمیشه پیره هیکلی اومد منو بلند کرد و انداخت داخل جوب و من توی جوب دراز کش شدم وقتی به خودم اومدم
دیدم دختر ها و پسرها که تازه از مدرسه تعطیل شده بودند دارن بهم میخندند من دیگه داشتم میمردم تا برم خونه
از کنار هر کسی رد میشدم دماغشو میگرفت:19:
حسین فهمیده=>سعید هوشیار
ناپلئون=>نافرعون
به روباه میگن کو دمت
یه بار سر کلاس زیست معلم پرسید چند تا حیوان گیاه خار نام ببر:
منم گفتم: ملخ - خفاش - کرم خاکی
جدا همینا رو گفتم. یهو دیدم معلم و بچه ها بد نگاه میکنند.
معلمه گفت یعنی جدا ملخ و کرم خاکی از گاو و گوسفند زودتر به ذهنت رسید؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني معلمتون واقعا گفت گياه خار(نگفت گياه خوار)؟:31: خب طبيعيه ديگه كه تو هم اون جوابا رو بدي:27::27:نقل قول:
نقل قول:
خیلی باحال بووووود فقط خیلی واسم جالبه بدونم خودت چی فکر کردی که اینا رو گفتی تفکرت تو اون لحظه خیلی جالبه