سلام به همه دوستان عزیز خصوصا عزیزان سامسونگ دوست. اولا: من تازه عضو شدم. دوما:دوستان من سوالم چند قسمتی میباشد ولی در مجموع یک پاسخ دارد ممنون میشم آگاهانه جواب من را بدهید که از آگاه بودنتان مطمئنم... من را چند وقت پیش خفت گیری کردن و گوشی من را که (D 820 ) بود دوزدیدن...حال برای خرید من بین گوشیهای:
i8910,i8000,s8000 Jet, موندم کدام را بخرم. ضمنا این چیزها برایم مهم است :1.داشتن تاچ خوب 2.صفحه یا همان LCD بزرگ 3.رم مناسب 4.عکس و فیلمبرداری خوب و مناسب 5.هنگ یا قفل نکند 6. بلندی صدای اسپیکرها خصوصا هنگام زنگ خوردن
GPS.7 موقعیت یاب 8.جاوا داشته باشد ( البته نمیدونم به چه کاری میاید ) در این مورد توضیح دهید. 9. باطری هم خوب باشد 10.پخش موزیک خوب (چون من کارم نوازندگی میباشد) 11.منوی فارسی هم داشته باشد 12. کیبورد داشته باشد ...
چیزهای دیگر زیاد برام مهم نیست. یعنی زیاد اهل ریختن نرم افزار و اینجور چیزها نیستم. فکر کنم متوجه شده اید اهل چه چیزهایی هستم و نیستم سن من 39 میباشد. در ضمن هر گوشی که دوستان پیشنهاد میدهند لطف کنید نقاط ضعف و قوت آن را بگید و توضیح بدید واقعا ازتون ممنون میشم. سرتون رو درد آوردم من رو ببخشید قبلا از پاسختون ممنون ممنون ممنون و سپاسگذاری میکنم. راستی جهت اطلاع بیشتر صفحات این تاپیک و تاپیک مربوط به دو گوشی دیگر رو خوندم .
دوستان اگر از من سوالی در مورد موزیک و ساز و این جور چیزها هم داشتن در خدمتم گفتم من تخصصم موزیک و نوازندگیست. منتظر پاسخ دوستان هستم ترجیها سریع چون گوشی ندارم. بازم ممنون ممنون و مرسی. فعلا خدا نگهدار. موفق باشید.
راستی من 6"7 سال هست که خط موبایل دارم و همه گوشیهای من سامسونگ بوده
مرسی. :11: