نه بریم پارمین از اون پاستا خوشمه ها بزنیم !نقل قول:
اره همه بیاید بریم .. حالا لوتوس هم قبول میکنیم .. ریحانه خانوم خرجتون بیشتر از 100 تومن نمیشه .. 5 - 6 نفر بیشتر نیستینم ! ! :31:
Printable View
نه بریم پارمین از اون پاستا خوشمه ها بزنیم !نقل قول:
اره همه بیاید بریم .. حالا لوتوس هم قبول میکنیم .. ریحانه خانوم خرجتون بیشتر از 100 تومن نمیشه .. 5 - 6 نفر بیشتر نیستینم ! ! :31:
100 تومن چیه؟؟؟؟؟(نترسون بچه رو ;)...کاسبی ما رو کساد نکن :27:)
باور کنید خیلی زیاد بشه 10 تومن میشه:18::31:
5 نفر هم بیشتر نمیتونن دعوت شن(به دلیل رعایت بودجه مالی ریحانه خانوم):
1-من که پیشنهاد دادم :10:
2 و 3 - علی و سینا که سوتی در مورد اونها بود:21:
4 و 5 هم با خودتون... من زیاد اشنا نیستم با بچه های شیراز اینجا :46:
(تا حالی که ریحانه خانوم چیزی نگفتند امیدوارم یه وقتی من رو مورد عنایت قرار ندند با این پیشنهاد :43:)
مگ کار و کاسبی شما چیه که کساد بشه ! :31:نقل قول:
1نفر خود ریحانه خانوم .. یکی شما (راستی اصلی جان اسم شما چیه ؟ ؟ ) دو تا هم من و سینا که طرفین سوتی بودیم ..
یکی محسن خان .. یکی محمد یکی هم اردلان .. شدیم 7 تا شما نفرس 15 تومن حساب کن میشه 95 تومن .. تازه اگر بچه ها قول بدن چیزای ارزون مرزون بخورند ! :31::31:
پس من چي؟؟؟؟:19:نقل قول:
منظورم از کار و کاسبی اینه که بزار یه چیزی بکنیم تو پاچه ریحانه خانم:46:...اینجور که میگی بنده خدا میترسه دغوت نمیکنه:41:نقل قول:
اصلی جان هم خودتی :31: یا بگو Original یا اسمم که احسان هستم:8:
اذیت هم دیگه نکن..ظرفیت رو 5 نفر تایین کن(حساب جیب بنده خدا ریحانه خانم هم داشته باشین دیگه:21:)
اگه 5 نفر باشیم من میدونم مشکلی براش نداره:31:;)
شما دیگه بزار واسه سوتی بعدی ریحانه خانوم :21:نقل قول:
(بزار اول تکلیف ما بنده خداها معلوم بشه که طرف های اصلی هستیم بعد...);)
سلام
چه خبره؟ عجب شور و شوقی راه افتاده. اگر قرار عادی بود هیچ کس پیگیری نمی کرد.
همینه دیگه. هر کسی می خواد راجع به شیرازی ها بپرسه میگه:
1- چرا اینقدر به شکم اهمیت میدن؟
2- چرا رانندگیشون وحشتناکه؟
3- چرا بیخیال و خوش هستند؟
علی آقا, این بار من سرم شلوغه و نوبت خودم رو واگذار می کنم. اینجور که شنیدم سوتی های ایشون تمومی نداره و میشه روی دفعات بعد هم حساب کرد.نقل قول:
به به ..خوشحال شدم احسان جان .. شرمنده منظوری نداشتم .. اسمتونو نمیدونستم ..نقل قول:
خب شما کم پیدایی ..
افتخار آشنایی میدین آقا ؟ / :31:
یه کم پایین تر رو بخون ..نقل قول:
:31:نقل قول:
بععله ایشون عضو گروه سوتی شاپ هم هستند .. پس نونمون توی روغنه اگر برای هر سوتی یه بار بریم شام بیرون !! :31:نقل قول:
شما ها حالتون خوبه؟
آقا بی زحمت عکس هم بندازین ما چهره دوستان رو ببینیم