ممنونم کاپیتان از اونا هم سوال کردم گفتن نداریم ولی گفتن فراخوان میشه برا اگزوز و کاتالیست شما اطلاعی دارین ؟
Printable View
ممنونم کاپیتان از اونا هم سوال کردم گفتن نداریم ولی گفتن فراخوان میشه برا اگزوز و کاتالیست شما اطلاعی دارین ؟
نقل قول:
تو پست فبلی نگاه کن فراخوان واسه تعویض اگزوز بوده اگر داخل او رنج تولید باشید
تا جایی که من اطلاع دارم اون قبلا بود که فراخوان دادن.نقل قول:
حالا الان دیگه خبر خاصی نیست به گمانم
ممنونم اقا نوید پس با این حساب باید یه سیستم دیگه ببندم روش البته اگه بشه تغییرش داد
اگر آشنا داشته باشید میتونید با کمی مشکل از سازه گستر سایپا تامین کنید
واقعا قطعه یدکی توی بازار موجود نیست طوری که ما برای تولید خودمون هم مشکل دارید یک نمونه دیروز به علت نبودن ساید چپ و راست تیبا 6 ساعت خط بدنه تیبا خوابید قطعه مونتاژی اوضاعش بدتر هست
مرسی از راهنمایتون آقای بندری
در کل از ماشین و خدمات راضیم این مشکلی هم که برای من پیش آمده بیشتر به نحوه رانندگی خودم بر میگرده
کسی کفی برای ماشین تیبا انداخته؟اصلا کفی اندازه این ماشین تو بازار هست؟
من از این بشقابی ها انداختم بد نیست
نقل قول:
منم براش کفی ازین تکه ای ها گرفتم فعلا.
اون موع میخواستم ازین قالبی ها یک تیکه بندازم . طرف گفت برا تیباها انداختم ولی خودم از نتیجش راضی نیستم و مثل فابریکش قشنگ در نیومده.
چون قالب تیبا هنوز تازه ساخته شده تو اون شرکت کفی ساز.
و اینا از قالب 32 و با استفاده از تغییر دادن کفیش کاروانجام میدن فعلا.
به منگفت تا آخر ماه رمضون میاد کفی فابریک خود تیبا
ومنم اون موقع میرم میندازم.
البته یه جنس نرمم خودش داشت که گفت خودم براش قالب درست میکنم و ارونجنس خودم میدوزم
که با این که نرم بود ترجیح دادم منتظر بشم و قالب استاندارد بگیرم.
---------- Post added at 05:27 AM ---------- Previous post was at 05:25 AM ----------
باز خوبه که خودتون به این موضوع واقفین که مشکل از رانندگیتون بوده.نقل قول:
امیدوارم هرچه سریع تر مشکلتون حل بشه و ازین مشکلا دیگه براتون درست نشه.
منم یه چیزایی جدیدا در مورد بالا بودن اگزوز و بزرگ بودن انبار اگزوز و احتمال تعویضش شنیدم.
حالا برا قبلی ها هم فراخوان بزنند یا نه یا اصلا تعویض کنند یا نه به زودی معلوم میشه