آقا ممنون از پیگیریتنقل قول:
دست گلت درد نکنه موفق باشی
Printable View
آقا ممنون از پیگیریتنقل قول:
دست گلت درد نکنه موفق باشی
متاسفانه چند روز پیش یک دستگاه سینمای خانگی مارشال بدون دی وی دی خریدم
این مدل فقط ورودی 5/1 صدا داره و دو ورودی صدای معمولی ولاغیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مجبورم یک hd player بخرم که خروجی 5/1 داشته باشه !
و اما مشکل از این قراره که موقع پخش موزیک که از ورودی 5 به 1 به دستگاه وصل شده , فقط 2 تا از باندها صدا داره ولی موقع تست همشون درست کار میکنن, همه دستگاهها اینطورین؟
درسته ديگه! موزيك دو كانالنقل قول:
فكر كه نميكنم صداي دالبي پرولاجيك داشته باشد؟ بايد صداي رو بزاري روي حالت مولتي كانال
سلام آقا من دیروز یکی از بچه ها رفته بانه 1 dvd samsung برای خودش گرفته 70 تومن می خوام بگم برای منم بگیره
مشخصاتش رو میذارم هرکی هرنظر فنی داره بهم بگه ممنون میشم
می خواستم فیلیپس بگیرم گیرم نیومد3588)
[samsung c550[/SIZE]
مشخصات کامل
•عملکرد A / V اسکن پیشرفته با کیفیت اسکن پیشرفته•خروجی اسکن پیشرفته اسکن خطوط تصویر فردی به ترتیب به جای متناوب ، حداکثر وضوح تصاویر دیجیتال و آوردن واقعگرایی جدید به تجربه شما در حال مشاهده دی وی دی.
•HD Upconversion 720P / 1080 I / 1080 P بله•امکانات و مشخصات ممکن است بدون اطلاع قبلی تغییر است.
•تابع سازگاری با قابلیت پخش انواع DVD ، DVD - R ، DVD - RW ، DVD + R ، DVD + RW ، CD ، CD - R ، CD - RW
•قابلیت پخش فرمت های MP3 ، WMA ، JPEG ، MPEG - 4 ، دیویکس•A / V اسکن پیشرفته با کیفیت اسکن پیشرفته•خروجی اسکن پیشرفته اسکن خطوط تصویر فردی به ترتیب به جای متناوب ، حداکثر وضوح تصاویر دیجیتال و آوردن واقعگرایی جدید به تجربه شما در حال مشاهده دی وی دی. بله•ویدئو DAC 12Bit/148MHz
•HD Upconversion 720P / 1080 I / 1080 P
•صوتی D / A 24Bit/192KHz تبدیل•صدای فراگیر دالبی دیجیتال بله•اتصال Anynet + (HDMI - CEC) بله•ویژگی های حرکت زوم بله•سوپر اسکن پخش (2X ، 8X ، 32X ، 128x) بله•EZ مشاهده بله
سایر ویژگی ها
•پخش از طریق مسنجر خیر•از طریق مسنجر پرش خیر•حفاظت از کودکان سهولت بله•ویژگی های فیزیکی جبهه پانل رنگ سیاه•FLT صفحه نمایش LED
•کارائوکه MIC 1 هیچ•میکروفون 2 NO
•حجم MIC بدون•دیسک بدون•Midi آهنگ و کارائوکه بدونورودی و خروجی
•قابلیت اتصال USB 2.0 بله
•HDMI خروجی بله
•اسکارت جک بدون
•کامپوننت خروجی ویدئو بله
•خروجی S - Video و بدون
•خروجی ویدئو کامپوزیت بله
•خروجی صوتی (L / R) بله
•6 گسسته صوتی 5.1ch خارج وجود ندارد
•کواکسیال از خروجی صوتی دیجیتال بله
•نوری خروجی صوتی بدون
•6watts مصرف برق قدرت
وزن
•وزن محصول و ابعاد ابعاد 430 X 42 X 207mm
•وزن 1.428Kg
•وزن حمل و نقل و ابعاد ابعاد 474 X 84 X 265mm
حالا باتوجه به این مشخصات فیلیپس 3588 بگیرم با قیمت 90 تومن با 1 کابل hdmiیا همین سامی رو بگیرم با 1 کابل hdmi به قیمت 70 تومن
منتظرم
برادر یه چیزی بگیر که mkv رو بخونه حتما و زیرنویس فارسی srt رو ساپورت کنه
ممنون از اینکه نظر دادینقل قول:
اما نظر شما رو هم در مورد مدل دستگاه می خوام فیلیپس بگیرم یا سامی
این مدل mkv رو ساپورت نمیکنه اما چه دستگاهی تو این قیمت از این فرمت پشتیبانی میکنه
در ضمن دستگاه بالا چطور دستگاهیه
مرسی
فیلیپس خیلی بهتره دوست من اما من این رو پیشهاد میکنم
کد:http://www.isfahaneshop.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=16&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=67&vmcchk=1&Itemid=67
دوستان دستگاه lg 9570 واقعا بینظیرررررررررررررررررررر رررررررههههههههههه.............. ....هر فایلی بشدادم عالی اجرا کرد..حتی فیلم های mkv با حجم 13 گیگ..!
اما ضدحالترین قسمتش اینه که زیرنویس فارسی با فرمت str رو سوپورت نمیکنهههههه!!!
باعث تاسف
مشکل دی وی دی پلیر سونی:DVP-NS728h
:من وقتی سی دی یا دی وی دی رو وارد دستگاه می کنم کیفیت فوق العاده پایین هست!!!
و کیفیت منو ها هم بسیار پاییینه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی موقعی که فلش وارد دستگاه می کنم و اون رو روی حالت عکس قرار می دم تصویر سیاه میشه و دوباره میاد ، تمام منو ها و عکس ها رو به صورت کیفیت بالا و full hd نشون میده!!!
مدل TV:55Nx815
Hdmi cable
دی وی دی پلیر سونی:DVP-NS728h!!!
لطفا راهنماییم کنید!ممنون!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نمايندگي تماس بگيريدنقل قول: