سلام دوستان.. نظرتون راجع به سایت hpshopping.ir چیه؟ کسی ازش خرید کرده؟ معتبره؟ یه وقت نفرسته اونوقت ریفر باشه.. آخه قیمتاش 100تومن زیر قیمته.. خیلی فووووورررررییییههه
Printable View
سلام دوستان.. نظرتون راجع به سایت hpshopping.ir چیه؟ کسی ازش خرید کرده؟ معتبره؟ یه وقت نفرسته اونوقت ریفر باشه.. آخه قیمتاش 100تومن زیر قیمته.. خیلی فووووورررررییییههه
معتبره این سایتنقل قول:
خرید اینترنتی خوب نیست
"بهترین" با "جزو بهترین ها" یه خورده فرق میکنه،نقل قول:
درضمن من چیزی نمیبینم.
نقل قول:
ان وي 14 عمده وارد كشور نمي شه
ولي مي توني سفارش بدي يكي از شركتا بيارن واست
فقط قبلش اين موضوع رو در نظر داشته باش هيچ شركتي اگه معتبر باشه نمي تونه از اچ پي كنتر از 50 تا از هر مدل رو بگيره
اگه تك واست بياره هم شخص اورده بعضي وقتا تو بارشون اين كارو مي كنن ولي از چند تا واسطه گذشته پس قيمت بالا تر رفته
نبود ان وي تو ايران واسه قيمت تندش نيست
داغ كردنش تو ذوق مي زنه من دارم يه دونه 15 اينچيشو
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
نقل قول:
3060 از همشون بهتر و گرونتره
همشون نسبتا خوبن
اما در حد حرفه اي تست نكردم واسه همين نظر نمي دم.
من 3060 استفاده كردم قابل قبولا تر از بقيه بود
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
فرقشون هارد بلوتوث و فينگر پرينتهنقل قول:
و مهمترين تفاوت قيمتشونه
2170 بي دليل گرونتره
1320000
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
نقل قول:
اكي در مورد اقتصاد نظر نمي دم با اينكه اونجوري كه شما گفتين هم بي اطلاعهم نيستم چون شركت واردات صادرات داريم
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
نقل قول:
منم چند روز پيش اين سايتو ديدم
احتمال مي دم عين سايتايي مثل بست باي و مهتاب لپ تاپ فعاليتش زياد طول نكشه
اما در مورد ريفر بودن مي توني تو ضمانت نامه اين تعهد رو بخواي كه ريفر نباشه جنسش
مهتاب اين تعهد رو مي داد
قيمتا اينجا خيلي گرونه اگه از دوبي بگيري مي توني تا 500 تومن هم ارزونتر بگيري
البته نه اچ پي امريكارو و يا نه اونايي كه چين مي زنه مخصوص خاورميانه. همين لپ تاپ چينيا كه تو بازار پره منظورم بود
دوستان من که دلو زدم به دریا dv6 3046 خریدم.. خیلی خوشگله
سلام.
من دنبال یک لپ تاپ با برند اچ پی می گردم. قیمتش هم می خوام تا یک و هفتصد باشه. بیشتر هم شد عیبی نداره.
پ.ن: نمی دونم که درسته که تو این تاپیک راجع به خرید سوال بپرسم یا نه. ولی چون دیدم که همه ی آشنایان به اچ پی تو این تاپیک فعالیت دارند ، گفتم که اینجا مطرح کنم سوالم رو.
دوست عزيز artzavil بهت تبريك مي گم
يه كانفيگ مختصر از لپ تاپت و مزايا و معايبي كه به نظر اومده مي گي؟
تونستي چند تا عكس هم ازش بذار.بيشتر دوستان فقط عكساي خود ساتيت اچ رو كه يه تغيرات كوچيك روشاعملا شده و تو سايتاي مختلف هست ديدن
پيشاپيش تشكر
دوست عزيز جناب صالحي رنج شما كه تقريبا محدوديت قيمتي ندارين و از هر برند مي تونين مدلاي خوبشو تقريبا بردارين
تو اچ پي سري دي وي 6 3060 بهترين انتخابه
البته اگه بلوتوث و فينگر پرينت مهم نيست واستون مي تونين با كانفيگ مشابه 3061 3062 3063 بردارين تفاوتشون تو رنگ بده هستش و بلوتوث و فينگرپرينتي كه حذف شده
قيمت 1600000
اگه مي خواين بيشتر هزينه كنين يعني تا حدود 2 مي تونين 1099ee از سري envy14 بردارين من به شخصه از كانفيگ و ظاهر envy خيلي خوشم مي اد اما مال خودم مشكل داغ كردن داشت(البته اولين سري ان وي بودا مال من احتمالا اصلاح شده)
البته اينم بگم مال من 15 هستش با درايور اكسترنال(سري اول ان وي) با بالاترين كانفيگ قابل سفارش (رم 16 و سي پي يو اپ تو 3 كور اي سون و ... )
تو برند اچ پي مي تونين تاپ ترينشو با اين قيمت اينجا پيدا كنين كه در حال حاضر به صورت عمده تو بازار 3060 هستش
اما برنداي ديگه خير مدلاي معمولي كه تو بعضب برند ها حتي اون سريا برگشت خورده گيرتون مي اد
اما به نظر من يه دسكتاپ قوي و يه لپ تاپ ارزونتر بيشتر كاربرد داره!
در هر صورت لپ تاپاي گرون شايد از كانفيگ قلبل قبولي برخوردار باشن اما به پاي يه دسكتاپ كه حد اقل 500 تومن ارزونتر ازشون باشه هم نمي رسن.
اين نكته رو هم در نظر داشته باشين كه كانفيگ لپ تاپاي بالاي 1 يه كانفيگ قابل قبوله و كسي كه يه لپ تاپ حرفه اي مي خواد واسه كاراي مهندسي جز بعضي موارد نرم افزاراي تخصصي رو اكس پي جواب ميده
مثلا خودم 1.5 پول استافركد دادم و فقط با اكس پي جواب ميده خيلي از نرم افزاراي تخصصي اين مشكل رو دارن
دوستان كسي از بست باي خريد كرده اينجا؟
ازشيوه فروششون خبر داره؟
بازم قيمتارو شكونده و بازم تا 280 تومن از بعضي جاها ارزونتره قيمتاش
اما كانفيگي كه ازمدلا گذاشه يه تفاوت كوچيك با كانفيگ سايتاي ديگه داره و قيمتاشم يه خورده غير عاديه
گرونترين مدل يه سري رو از همه ارزونتر قيمت داده
پست قبليمو اصلاح مي كنم
قيمتاي اين سايت با قيمتاي ليست قيمتش فرق مي كنه و عين بقيه جاهات ارزونتر نيست
كانفيگام اشتباست از هر سري يه مدل رو كپي كردن براي چند مدل لپ تاپ تو سايت خودشون اشتباهام زياد كوچك نيست شامل وزن قيمت و و امكانات لپ تاپ هستش كه با تذكري كه دادم احتمالا اصلاح مي كنن
البته شايدم نكنن چون تو ارسال پيام هم مشكل داشت سايت.
دوستان طرفدا envy 14
اچ پي يه مدل ديگه يه خوره ارزونتر باكانفيگ مشابه 3060 واسه خاورميانه در نظر گرفته
احتمالا ديگه اين مدل داغ نمي كنه
اينم 1099ee هستش با سي پي يو و رم سبكتر
مدل ديگه evy14 هم 1099ee هستش !با رم و سي پي يو قويتر
یعنی لپ تاپ های که توی دوبی هست خوب نیست؟!نقل قول:
قيمتا اينجا خيلي گرونه اگه از دوبي بگيري مي توني تا 500 تومن هم ارزونتر بگيري
البته نه اچ پي امريكارو و يا نه اونايي كه چين مي زنه مخصوص خاورميانه. همين لپ تاپ چينيا كه تو بازار پره منظورم بود
اونایی که توی ایران هست بهتره؟