کتاب قرابت معنایی دکتر سبطی رو بگیر برای انتشارات دریافته.نقل قول:
کتاب قرابت معنایی دکتر سبطی رو بگیر برای انتشارات دریافته.نقل قول:
آخه مبتکران جند تا مولف و چند تا کتاب داره منظوره شما کدومه؟نقل قول:
تالیف دکتر نونهال اذر :11:نقل قول:
از مولفان قدیمی اندیشه سازان بودن به نظر باید کتاب خوبی باشه چون من کتاب تست هندسه تحلیلی رضا نونهال آذر دارم خیلی خوبهنقل قول:
فکر کنم همون باشه که 2 جلدیه رو یه جلدش ویولون کشیده؟ پارسال دوستم داشت ازش راضی بود...نقل قول:
سوالی دیگر : کتاب دیفرانسیل مبتکران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبه یا نه؟؟؟؟؟؟؟ ؟در چه سطحیه؟؟؟؟یه دبیره ........ اینو معرفی کرده منم دوست ندارم بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا عالیه من که 2 سال پیش داشتم خیلی ازش لذت بردم یه تستایی داره که انقدر نکته ها رو توش قشنگ گفته که وقتی حلش می کنی لذت می بری.نقل قول:
برای تست فیزیک اگر سطح پایینی داری بهتره از قلمچی و یا سفید گاج استفاده کنی اما اگر سطح فیزیک بالایی داری بهتره از کتاب تست فیزیک انتشارات فکور یا انرژی اتمی استفاده کنی که کاملآ مسلط بشی.نقل قول:
برای زیست 8000 گاج خیلی وقت گیره بهترین کتابی که می تونی تهیه کنی و خیلی هم طرفدار داره کتاب های تست انتشارات خیلی سبزه واقعآ عالیآ و تمام مطالب رو پوشش می دهند.
من فکر میکنم برای شیمی تستای بازرگان کافی نیس
کتاب تست خوب دیگه ای هم میشناسین ؟؟؟؟؟؟
برای شیمی پیش 2 که مهمه تستای کتاب سبز هم خوبه...نقل قول:
به نظر من تستهاش خيلي خوب و جون داره ...نقل قول:
من فکر میکنم برای شیمی تستای بازرگان کافی نیس
ولي اگه دوست دارين تست اضافه كار كنين بعد مبتكران ، گاج سفيد عاليه!
البته سعي كنين با كتابهاي مختلف سر خودتونو شلوغ نكنين ، اول روي يكي مسلط شين بعد سراغ چيز ديگه برين...
اميدوارم موفق باشين ...