صبانت تازه کار درستو میکنه یعنی چی سرویس 128 اندازه یه مگ سرعت داره؟ بعد یه مگش چقدر سرعت داشته اون وقت؟ لابد اندازه ده مگ؟
Printable View
صبانت تازه کار درستو میکنه یعنی چی سرویس 128 اندازه یه مگ سرعت داره؟ بعد یه مگش چقدر سرعت داشته اون وقت؟ لابد اندازه ده مگ؟
اگه قرار به کار درسته سرعت شرکتی هم که شما میگیری باید یک چهارم الانت بکنند که همه یکسان بشیم:31:
با سرعت 10 تا حالا دانلود نکردی که بفهمی یعنی چی از سرعت استانداردشم کمتره
بعدش این صبا نت پول حجم را میگرفت که پورت شما را باز میزاشت تا حجمتون تمون بشه
هر گیگ 5 هزار تومن:13:
از نظر من که عاقلانه نیست دیگه روی صبا بمونم
دو روز پیش به من گفت روزانه رو یه هفته دیگه بر میگردونن روی همون 1 مگنقل قول:
خوب همه جا گیگی 5 هزار تومنه حالا بیشتر بخرین تخفیف هم میدن
من اکثر شرکتهایی که adsl ارائه میدند را تست کردم ولی بنظرم شاتل که همه ی ملت ازش بد میگند بهتره ازبقیه هست حداقل ازبدوبدتر,بدراانتخاب کردم .
صبا هم یه موقعی خوب ولی به علت اعتراض رقبا سرعت را کم کرده اینو خود پشتیبانی گفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ولی به نظر من شاتل تا مرداد پارسال خوب بود بعدش دیگه آشغال شد --بعد صبا خوب بود تا 2 ماهه پیش یا عید واسه بعضیا ---به نظر من الان بهترین پارس آنلاین با توجه به پولی که داری میدی
امروز میخواستم دیگه برم از نداگستر بگیرم، یه کار پیش اومد نرفتم،
حالا اومدم میبینم میگین خوب نیست! عجب شانسی!!!:31:
خب حالا به نظرتون برای کسی مثل من که تازه میخواد بگیره، چه شرکتی بهترینه؟
مرسی
نقل قول:
صبانت همیشه از این قرا میاد بعضی وقتا اما در کل خوبه-میتونی به شاتل هم فکر کنی
پیشنهاده من که وقتی سرویس خودم تموم شد میخوام بگیرم خوب و قیمت فوق العاده پارس آنلاین
پیشگامان هم بدیش نیست یه روزایی سره ما قر میاد منم میام اینجا فشش میدم یه روزایی هم باهامون راه میاد کاریش نداریم
فکر میگردم این ادما جایی تو این فروم ندارن واقعا هیچ چیزی نمیشه گفت حتی نمیدونستم دلیل گزارش رو چی بنویسم من بیشتر خجالت کشیدم:41:
دوستان. در کل پیشنهاد شما برای سرویس در اصفهان چیه؟
برای منطقه بهارستان چطور؟ سرعتش هم 128 تا 512 کافیه. محدودیت حجمی هم آنقدر نباشه که اگه یه وقتی هوس دانلود آلبومی کردیم کم بیاره. اما زیاد تو کار دانلود نیستم.
لطفا بدون تبلیغات و صداقانه باشه. در ضمن من یه مودم خودم دارم و نمیخوام مودم دیگه ای بخرم یا براش هزینه ای کنم. حدود یه 3 سال پیش از ندا گستر میگرفتم. و اون شرکت این مودم را پیشنهاد کرد.
ممنون