سلام نه عزيز عكس كه عكسه ولي فيلم كنارش يه چيزي مثل فليم دوربين عكاسي هستشنقل قول:
Printable View
سلام نه عزيز عكس كه عكسه ولي فيلم كنارش يه چيزي مثل فليم دوربين عكاسي هستشنقل قول:
سلام
امروز برای انجام کاری رفته بودم پاساژ پایتخت ابتدای میرداماد. N82 رو قیمت کردم بدون گارانتی 410 بود و با گارانتی 480 در ضمن هم مشکی و هم نقره ای داشتند. از یکیشون گرفتم و از نزدیک دیدم که لیبلش فنلاندی بود ظاهر لیبلش هم به نظرم اصلی اومد چون نمیشه با پرینت به اون خوبی اسکن و پرینت کرد حتی طرز چسبوندن لیبل هم به نظرم
صنعتی اومد و با دست نمیشه به اون خوبی و صافی لیبل چسبوند..
دوست من اون هم فلاند شده هست ، شما نقره ای رنگ رنگ رو که گرفتی پشت اون سفید بود یا خاکستری . مطمئنا خاکستری بوده که تولید چین هست پس فلاند شده هست و دیگه اینکه اونقدر زیبا چاپ و میچسبونن که از خود فلاند هم طبیعی تر به نظر میرسه .نقل قول:
سلام
امروز برای انجام کاری رفته بودم پاساژ پایتخت ابتدای میرداماد. N82 رو قیمت کردم بدون گارانتی 410 بود و با گارانتی 480 در ضمن هم مشکی و هم نقره ای داشتند. از یکیشون گرفتم و از نزدیک دیدم که لیبلش فنلاندی بود ظاهر لیبلش هم به نظرم اصلی اومد چون نمیشه با پرینت به اون خوبی اسکن و پرینت کرد حتی طرز چسبوندن لیبل هم به نظرم
صنعتی اومد و با دست نمیشه به اون خوبی و صافی لیبل چسبوند..
يعني واسه هر كي نقره اي هست چينيه؟؟؟واسه من نقره ايه ولي اصله اصله...نقل قول:
با سلام
یونس اول اینکه کی خریدی اگر قبل از عید خریدی که حتما اصله .
بعد اینکه چیزی که من توی بازار دیدم رو دارم نقل میکنم
حالا مطمئنی پشت گوشی نقره ای هست یعنی سفید نیست
نه عزیز اینا که مهم نیست من چندین نفر رو هم سراغ دارم که رنگ نقره ای اصل فلاند دارند کی گفته نقره ای همش چینیه؟؟؟
تازه ان78 هم که اینقدر این مسئله توش هاده همش چینی نیست .....ان82 هنوزم خیلی اصلاش گیر میاد مثل گوشی خودم که حدودا 1 ماه یا 2 ماهه خریدم..........
فكر ميكنم براي فهميدن اصل بودن گوشي Imei مطمئن تر از رنگ پشت گوشي باشه، اينطور نيست؟ گوشي هاي فنلاندي رقم هفت و هشتشون 01 هست ولي مونتاژيا 02 هستن، البته از نظر كيفيت مطلقا با هم فرقي ندارن.
آره بابا....قبل عيد اونم اتصالات...:5:نقل قول:
با سلام
یونس جان من یه n82 مشکی برای برادرم گرفتم همون که آپ کردم ، با گارانتی اتصالات ولی کاملا چینی هست و از تابلو هم تابلو تره ، ولی با لیبل فلاند . پس اتصالات هم خودش مشکل داره .
به هر حال اینو بگم که من چون هر دو رو دارم هیچ تفاوتی توی این دو ندیدم . فقط بحث الکی کردنه پس من دیگه هیچ چیز در این مورد نمیگم . و اصلا برای خودم من هم چینی هست چرا با شما دوستان درگیر بشم در صورتی که میتونم دوست باشم .
با تشکر
بحث منحرف شده و من لازم میدونم اینجا تذکر بدم!:31:
دوستان اینکه سریهای جدید N82 چینی هستن ربطی به اصل و غیر اصل بودن ندارن. چون اونا رو هم خود نوکیا زده و دیگه دوستان خودشون میدونن. ولی استفاده از این لفظ ( که عموم میگن ) برا اینجا مناسب نیست.