-
اگه دقت کرده باشی نوشته بازار اصلی ایالات متحده، گارانتیت اصلی بود؟ آخه مشکل اینجاست که نسخه اصلی آمریکا Generic-NAM نه US ، زنگ بزن گارانتی ماجرا رو بپرس. خوبه که حداقل آمریکا و انگلیس هردو انگلیسی حرف میزنن وگرنه معلوم نبود چه زبونی داشته باشه. در هر صورت تنها مشکل اینه که واسه آپدیت نمیدونی چه رامی رو بگیری.
ممنون
-
نقل قول:
اگه دقت کرده باشی نوشته بازار اصلی ایالات متحده، گارانتیت اصلی بود؟ آخه مشکل اینجاست که نسخه اصلی آمریکا Generic-NAM نه US ، زنگ بزن گارانتی ماجرا رو بپرس. خوبه که حداقل آمریکا و انگلیس هردو انگلیسی حرف میزنن وگرنه معلوم نبود چه زبونی داشته باشه. در هر صورت تنها مشکل اینه که واسه آپدیت نمیدونی چه رامی رو بگیری.
ممنون
باشه زنگ میزنم یا حضوری میرم...تو مشخصات گوشی شما تو primary market زده انگلیس و مال من زده us.ولی بقیه مشخصات یکی هست...ولی دوستم هم داره و ملا اون uk هست و همه جاشو گشتم هیچ فرقی نمیکرد...
من از اپ دیتم خاطره خوبی ندارم...w800 که داشتم وست اپدیت نت قطع شد و3بار فلش کردم...چون مثل اولش نمیشد...اشکال داشت...الانم که همه چی خوب کار میکنه و با نصب اون برنامیه ای که سرعت رو زیاد میکنه بهتر از اولم شده...(همان برنامه ای که چند صفحه قبل معرفی کردم).:20:
-
راستی شماره سریال گوشیت با 35 شروع میشه دیگه. خدا نکرده که با 00 شروع نمیشه. فک نکنم محض احتیاط پرسیدم. چون 00 گوشیای تست هستند.
-
سلام
کیفیت فیلمبرداری بعد از آپدیت تفاوتی نکرده (اگر هم کرده باشه آنقدر ناچیز است که به چشم نمی آید) ولی کیفیت عکسبرداری به نظر من تفاوت محسوس کرده بخصوص در نور کم با استفاده از فلاش عکسهای خوبی می شود گرفت درصورتیکه قبلا" در نور کم خیلی حساس به لرزش دست بود ولی من چند عکس ذز نور کم با فلش گرفتم مشکل تار شدن عکس نداشتم (در آپدیت جدید).
به نقل از موبایلستان
نوشته شده توسط KHoraki
-
Home Screen with Applets (Slideshow, Tasks, World)
-
فیلم اینو من دیدم , خیلی باحاله !!! اگر X1 دارین حتما نصب کنین !!! lما که نداریم !!! :31:
-
اشلا که داشته باشی من رفتم یه پولی گزاشتم تو یه شرکت سرمایه گزاری اشالا از سودش 2 ماه دیگه می خرم (ماهی 20 درصد سود میده)
-
نقل قول:
راستی شماره سریال گوشیت با 35 شروع میشه دیگه. خدا نکرده که با 00 شروع نمیشه. فک نکنم محض احتیاط پرسیدم. چون 00 گوشیای تست هستند.
نه با 35 شروع میشه...گوشی تست رو که نمیفروشن...یعنی مخابرات ریجستر نمیکنه...من فردا زنگ میزنم میپرسم:20:
-
توی تاپیک زیر تعدادی عکس از ویندوز موبایل 6.5 گذاشته , چقدر خوشگله این !!!! :8: جالب اینجاست که همه ی تصاویر 480 در 800 هستند !!! این یعنی حتما برای X1 میاد دیگه نه ؟؟؟ کسی خبر دقیقی نداره ؟؟؟
برای دین همه ی تصاویر به هر دو صفحه ی تاپیک سر بزنید
کد:
http://www.pocketpc.ch/touch-hd-rom-upgrade/50572-wm-6-5-auf-touch-hd.html
راستی , نمیدونم تا حالا به سایت زیر سر زدید یا نه ولی اگه سر نزدید حتما این کار رو بکنید چون خیلی سایته توپیه !!!
کد:
http://www.1800pocketpc.com/
-
از اومدن که میاد؛ من خودم یه پست تو همین کلوب واسش زدم؛ که نسخه تست ویندوز 6.5 روی اکسپریا کار میکنه حتی میشه الان نصب کرد پنلهاشم داره. ممنون