سلام و خسته نباشید
من داشتم در برنامه اکسل نامه میزدم که نمیدونم چه اشتباهی پیش اومد که ردیف پایین کیبورد همون جایی که حروف z x c و . . . است جابجا شده البته در تایپ فارسی
ممکنه کمکم کنید
مریم آرام
Printable View
سلام و خسته نباشید
من داشتم در برنامه اکسل نامه میزدم که نمیدونم چه اشتباهی پیش اومد که ردیف پایین کیبورد همون جایی که حروف z x c و . . . است جابجا شده البته در تایپ فارسی
ممکنه کمکم کنید
مریم آرام
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
اگه مشكلتون با يه بار ري استارت حل نشد يه بار زيان فارسي رو از سيستم حذف و دوباره اونو نصب كنيد
موفق باشي
سلام
من ورد 2003 و 2007 رو به صورت پرتابل درست كردم هيچ ايرادي ندارن و خيلي خوب هم كار ميكنن اما يه مشكل عجيب برام پيش اومده كه نمي دونم علتش چيه و چجوري بايد درستش كنم لطفا كمك كنيد
مشكل اينه كه وقتي مي خوام متن تايپ شده رو save كنم به غير ازmy document هيچ جاي ديگه save نميشه.اگه به غير از my document هر جاي ديگه save كنم به صورت ~WRL0002.tmp وبا حجم صفر save ميشه و بعدا هم نميشه فايل رو باز كرد.
لطفا راهنمايي كنيد كه چطوري اين مشكل رو حل كنم.
سلامنقل قول:
اگه مشكل با Save as در يه جاي ديگه حل نشه احتمال ميره كه عيب از نسخه پرتابل باشه
سلامنقل قول:
بله مشكل از نسخه پرتابله چون قبل از ايجاد پرتابل درست كار ميكنه.
خوب سوال من اينه كه چيكار كنم وقتي تبديل به پرتابل ميشه اين مشكل رو نداشته باشم.
اينو ديگه نميدونم بايد از كسايي كه كار كردن يا تبديل كردن پرسيدنقل قول:
با سلام
خدا قوت جناب wordist
سوالم در مورد وارد کردن عکس است. روش textbox که یکی از دوستان داده بودند مشکلی که داره رزولیشن شکل رو کم می کنه . پس من شکل هام رو از نرم افزار matlab کپی میکنم و وارد ورد می کنم و بعد حاشیه اشکال رو با corp می برم، مشکلم اینجاست که بعضی از شکلها به حالتی در می آیند که به راحتی جابجا می شوند و بعضی نه با اینکه من بین شکلها فرقی نمیگذارم!
شکلی که دورش یه کادر با دایره های کوچک است راحت حرکت می کنه ولی بغلیش این وضعیت رو نداره ؟میشه هر شکل دلخواه رو به این قالب درآورد؟
آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه به صورت مستقیم می شه یه تصویر رو وارد این صفحه کرد ؟ یا حتمآ باید share کرد مثل کاری که من کردم.
از همراهیتون ممنون
من هم ورد 2003 و هم 2007 نصب كردم ولي موقع بازكردن هروقت مثلاً 2007ا رو باز مي كنم بايد مراحل نصب رو كلاً ادامه بدم وتازمانيكه از اون استفاده مي كنم مشكلي نداره ولي وقتي يك باز 2003 رو اجرا مي كنم و باز مي خوام 2007 رو اجرا كنم بايد بعضي از مراحل نصب رو ادامه بدم البته در اين حالت احتياجي به سي دي جهت نصب نيست و ارور سي دي نمي زند
بهترين راه براي وارد كردن يك تصوير ورود ستقيم آن به ورد هستنقل قول:
همون Insert/picture
سلامنقل قول:
نيازي نيست كه منتظر بموني يه مقداري از مراحل نصب بگذره
كافيه تو ميخواد اون مراحل رو اجرا كنه كنسل كني و بعد هم پيغامش رو اكي كني
مشكلي پيش نمياد