سلام
میخوام محتویات یه dvd بازی رو روی هارد کپی کنم اما موقع کپی این ارور رو میده
cannot copy X:data error(redundancy check)
Printable View
سلام
میخوام محتویات یه dvd بازی رو روی هارد کپی کنم اما موقع کپی این ارور رو میده
cannot copy X:data error(redundancy check)
دمت گرم ، درست شد. :40:نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستاننقل قول:
مشكلي براي من پيش آمده است البته بعد از نصب پارتيشن مجيك 8.05
من رو كامپيوتر خودم دو تا ويندوز در درايو C و D داشتم كه از ويندوز Xp درايو سي استفاده عمومي ميكردم ولي از ويندوز Xp درايو دي براي مواد ظروري گذاشته بودم.حالا روي ويندوز دوم برنامه مذكور را نصب كردم كه پس از پايان و اجراي برنامه در شروع كه پيام خطاي ديسك اومد و اعلام كرد كه فيكس كنم و من هم جواب مثبت دادم بعد برنام هنگ كرد و ديگه هم بالا نيومد.
من كامپيوتر را ري استارت كردم و ويندوز اولي را انتخاب كردم كه باز وارد صفحه اي كه حالات safe mone و نرمال و آخرين حالتي كه وارد ويندوز را داره اومد ومن هر كدام را كه انتخاب كردم تا لوگوي ويندوز بيشتر پيش نرفتند.
در حالت سيف مد روي صفحه تا انجام اجراي hotcore3.sys پيش ميره و مي ايسته توي ويندوز دومي تا يك مرحله قبل مي ايسته يعني amdagp.sys .
وحتي با گذاشتن سيدي ويندوز هم براي نصب تا جائيكه ستاپ هاردوير كنفيگريشن مياد و بعد محو ميشه و ديگه خبري نميشه.
حتي با ديسكت بوتبل ويندوز 98 هم نتونستم كاري انجام بدم چون هاردو نميشناسه .
ضمنا" درايوهام ntfs بودن.
با تشكر از همه
با سلام خدمت دوستان
مشكلي كه چند روزه برام پيش اومده اينه كه بعد از مدتي كه با كامپيوتر كار مي كنم، بطور اتوماتيك و ناخودآگاه پيغام error زير نمايش داده مي شه و بعد از اون سيستم دچار مشكل ميشه. مثلا ديگه صدا ندارم. يا بعضي وقتها هم ديگه اصلا نمي تونم سيستم رو از طريق گزينه shutdown ريستارت كنم و بايد بصورت دستي دكمه ريست رو بزنم.
البته وقتي ريست مي كنم، صدا و بقيه چيزا درست ميشه تا زماني كه دوباره اين ارور پيدا بشه.
نمي دونم حالا اين ويروسه يا چيه؟کد:http://img46298.pictiger.com/images/17681537/
ممنون ميشم اگه كسي چيزي به ذهنش مي رسه بگه.
با تشكر
چرا شما نقل قول كردين ؟نقل قول:
شما ظاهرا مقداري از اطلاعات سيستمي هاردتون پاك شده و از بين رفته و ويندوز نمياد بالا
شايد هم درايو C ايراد پيدا كرده
وقتي ميخواهين درايوري را چك ديسك كنيد و يا بقيه كارهاي(كلا رفع ايراد) منتظر بمانيد تا چك ديسك(يا هر كار ديگه اي) بطور كامل تمام بشه
ممكنه طول بكشه و نتونيد صبر كنيد
ولي چاره اي نيست
اگه در حين چك ديست با كامپيوتر ور بريد سيستم هنگ ميكنه
خوب حالا شما بايد درايو C را ترميم كنيد
و چون ويندوز نداريد بايد يك سي دي Bootable تهيه كنيد كه برنامه پارتيشن مجيك را داشته باشه
بعد برنامه را اجرا كرده
درايو C را پاك كرده و از نو ايجاد كنيد
و بعد ويندوز جديد نصب كنيد
موفق باشيد
اين فايل يكي از فايلهاي حياطي ويندوز هستنقل قول:
محل ذخيره اين فايل در اينجاست : C:\WINDOWS\system32
احتمالا ويروس باعث اين اختلال شده
شما ميتونيد فايل svchost.exe را براحتي از اينترنت جستجو كرده و پيداش كنيد و به مسير خودش كپي كنيد
خيلي ممنون.نقل قول:
ولي همونطور كه گفتيد اين svchost از فايل هاي سيستمي هست، آيا ميشه با كپي يه فايل از اينترنت ( كه معلوم نيست اصلا چه ورژني باشه ) مشكل بر طرف بشه؟
در ضمن از كجا مي تونم بفهمم اين ويروسه يا خود فايل svchost دچار مشكل شده؟
با تشكر
ببين من خودم با اين مشكل مواجه دشه امنقل قول:
من خود فايل را برات ميزارم
شما كپي كن به پوشه سيستم 32
انشاالله درست ميشه
کد:http://www.2shared.com/file/4666342/2bf14824/svchost.html
با سلام
ولي پارتيشن مجيك را چطور نصب كنم كه ازش استفاده كنم يا اينكه پرتابله و نياز به نصب نداره.
ثانيا" سيدي بوتيبل چي باشه چون با ديسكت بوت ويندوز 98 كامپيوتر رو بالا ميارم ولي درايوي از هارد رو پيدا نميكنه كه فرمتش كنم ضمنا" من تو خط فرمان اسم هر درايوي رو كه ميزنم نشون ميده حتي تا Z .
سيدي بوت ويندوز 2000 را هم كه گذاشتم تا اول مرحله شروع به نصب خود ويندوز پيش ميره و ميمونه.
هنوز هم وقتي از روي هارد بوت ميشه صفحه انتخاب ويندوزها مياد هارد هم شناسايي ميشه .
دنبال سي دي بوتي ميگردم كه بتونم باش درايو c رو باش فرمت كنم بلكه بشه ويندوز xp نصب كنم.
با تشكر
کسی نیست کمکمون کنه؟نقل قول:
من وقتی آخرین بار به اینترنت وصل شدم چون automatic update روشن بود باعث شد ویندوز غیر قانونی تشخیص داده بشه و الان مدام آیکون Genuine Microsoft Software میاد رو دسکتاپ و کل دسکتاپ یه صفحه سیاه میشه. میخوام بدونم میشه بدون عوض کردن ویندوز مشکل رو حل کرد؟