من هم تبریک میگم برد چلسی و باخت منچستر رو....
گر چه فرقی هم نمیکرد.در هر صورت ما قهرمان میشدیم چه منچستر چه اورتون :31:
Printable View
من هم تبریک میگم برد چلسی و باخت منچستر رو....
گر چه فرقی هم نمیکرد.در هر صورت ما قهرمان میشدیم چه منچستر چه اورتون :31:
ا... به وقتش ميفهمي قهرماني احتمالي خواهد بود يا حتمي دوست عزيز مثل اينكه شما دوست داري بياي تو تاپيك ما اسپم بدي اره ؟؟؟نقل قول:
ا... بعد اين اين قهرماني و قهرماني اروپا حالتو مي پرسم :21::21::21::21::27::27::27::27:
امشب ساعت 23:30 با اورتون بازی داریم در استمفورد بریج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلســـــــــــی ----------------- اورتــــــــــــون
ســاعت 23:30
پخش از:
Show Sports 4
SKY Sports 1 UK
اسپم ؟؟نقل قول:
... به وقتش ميفهمي قهرماني احتمالي خواهد بود يا حتمي دوست عزيز مثل اينكه شما دوست داري بياي تو تاپيك ما اسپم بدي اره ؟؟؟
ا... بعد اين اين قهرماني و قهرماني اروپا حالتو مي پرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبريک تا حالا اسپم نبوده
قوانين : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهرمانيه اروپا ؟؟!!
بارسا بزاره منچستر نميزاره . اوکي صبر ميکنيم و بعد احوال ميپرسيم
بابا منچستر كه مال اين حرفا نيستنقل قول:
مهم بارسا هستش اونم فقط يه لئو مسي هستش كه اونم ميديم دست لمپارد لولش بكنه...
منچستر اگه تيم بود التماس رونالدو رو نمي كرد كه از اين تيم نره چون منچستر بي رونالدو = پوچي منچستر
پس قرارمون 15 دقيقه بعد قهرماني چلسي تو فينال ليگ قهرمانان اروپا همين جا
اون اشلی کول رو ندارین جلوی بارسا محرومه.
درسته يادم نبود محرومه
اون موقع بكهامش رو التماس نكردن كه الان . . .:21:نقل قول:
سر الكس و التماس ؟
ميبينيم هم رو 15 ثانيه ! بعد از . . . :27:
خوب دیشب بازی چلسی و اورتون با نتیجه ی 0 - 0 تموم شد . و عملاً اگه هم نیمچه امیدی برای فتح لیگ برای چلسی متصور بود با این بازی پایان یافت. ( هر چند که از نظر من بعد از بازی تاتنهام کار ما توموم شد . ) و اون زمان که باید بازیهای لیگ رو می بردیم نبردیم ( به برکت اسکولاری ) حالا دیگه خیلی دیر شده .
اصلاً از نظر من اینجوری بهتره ! میتونیم تمرکزمون رو بزاریم رو لیگ قهرمانان که هم مهمتره و هم شانس بیشتری داریم و هم بازیکنا تمایل بیشتری برای کسبش دارن .
فقط امیدوارم هیدینک تو بازی شنبه به بازیکنا استراحت بده ! که با این نتیجه و حذف چلسی از کورس قهرمانی حتماً خواهد داد !