سلام
کسی شبانه کارشناسی رشته کامپیوتر تحصیل کرده؟؟
میزان شهریه اش تقریبا ترمی چقدره؟
به نظر شما تحصیل توی شبانه دولتی توی یه شهر نزدیک به خودت بهتره یا غیر انتفاعی همون شهری که ساکن هستی؟
Printable View
سلام
کسی شبانه کارشناسی رشته کامپیوتر تحصیل کرده؟؟
میزان شهریه اش تقریبا ترمی چقدره؟
به نظر شما تحصیل توی شبانه دولتی توی یه شهر نزدیک به خودت بهتره یا غیر انتفاعی همون شهری که ساکن هستی؟
اولا که اسمش شبانه هس ، تقریبا همون روزانه هست ولی بعضی کلاسها بعد از ظهر تشکیل میشه !!!نقل قول:
و
من قصد ثبت نام توی غیر انتفاعی کرمان ، بهمنیار رو دارم کل شهریه + واحدهای انتخابی میشه 365 تومن :21::31: پس شبانه و روزانه هم نسبتا کمی پایینتر از اینم هست و... یعنی مفت به تمام معنا !!!!
نه شبانه باید کلی شهریه بدی اصلأ هم مفت نیست .نقل قول:
من کاردانی شبانه بودم هر ترم حدود 300 شهریه میدادم . با اینکه واحد هام به 20 هم نمی رسید
مطمئنأ برای کارشناسی حداقل همین مقدار شهریه نیازه
ولی اگه کسی بتونه شبانه قبول شه مطمئنأ از غیر انتفاعی بهتره
شنیدم امسال کارشناسی ناپیوسته ازاد شهریه ثابتش 530 هزارتومن شده که با 20 واحد حدود 800 900 هزار تومنی در میاد درسته؟
نقل قول:
راستش برای منی که کاردانی رو با ترمی 700 یا 800 تومن میگذروندم شهریه غیرانتفاعی واقعا ناچیزه !
چه برسه به اینکه شبانه باشی و از غیرانتفاعی هم کمتر هست !!:11:
---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------
آره درسته ، شهریه ثابت کارشناسی شده 525 تومن ، (یارانه شو برداشتن دیگه)نقل قول:
تقریبا اگه نصف واحدهات نظری باشه نصف عملی و کارگاه همین حدود ولی اگه بیشتر بخوای برداری سر به 1 تومن و 1 و 200 هم میرسه :13:
از همه دوستان ممنون...
یه سوال دیگه:
توی کارشناسی هم اگر معدلت زیر 14 باشه 24 واحد بهت مثل غیر انتقاعی پیش میدن؟
اگه اشتباه نکنم این موردی که شما میگین برای کسانی هست که کاردانی ناپیوسته میخونن.یعنی کسانی که از کاردانی وارد مقطع کارشناسی میشن در صورتیکه معدل کادانیشون زیر ۱۴ واحد باشه باید تعدادی واحد رو اضافه پاس کنند.
البته توی دانشگاه آزاد که به کسانیکه کاردانی ناپیوسته هستند هم واحد اضافه میندازندو
حق با شماستنقل قول:
این شهریه ها واقعأ کمر شکنه
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
کسی میدونه اگه معدل بالای 17 باشه چه مزیتی داره . یعنی امکان داره به خاطر معدل یه تسهیلاتی برا قبولی باشه؟:11:نقل قول:
با سلام دوستان من می کارشناسی دانشگاه آزاد قشم قبول شدم و الان منتظرم جواب دانشگاه علمی کاربردی بیاد . چند سوال داشتم .
1- بین دانشگاه آزاد و علمی کاربردی کدوم رو انتخاب می کنید؟ (کارشناسی نا پیوسته )
2- از لحاظ معتبر بودن مدرک کدوم معتبر تر هستند در رشته حسابداری
3- جواب نتایج دانشگاه علمی کاربردی کی میاد؟
4- بانک ها و شرکت های دولتی مدرک کارشناسی علمی کاربردی رو قبول دارند
شک نکن غلمی کاربردی از نظر هزینه و معتبری مدرک مقرون به صرفه تر از آزاد هست !!!نقل قول:
آزاد هم شهریه فضایی داره تازه ، من میخوام اقدام کنم برای رفتن به آلمان مدارک و که خواستم بدم برای ترجمه کاردانی آزادمو زیاد قبول ندارن و باید دوباره امتحان بدم اونجا ! اما سراسری باشه واسشون خیلی معتبرتره ...
که علمی کاربردی هم زیر مجموعه همین آموزش عالی و کلا سراسری هست ...:46:
البته یه چیزه دیگه ام هست اگه قشم همون محل سکونتت هست ، و علمی کاربردی جای پرت قبول شدی همون آزادو بری به صرفه تر هست براتون ...