سلامنقل قول:
سلام
بچه اگه میشه بیان در مورد نرم افزار بحث کنیم
یعنی چی!؟
خب بحث کنیم:دی!!!
Printable View
سلامنقل قول:
سلام
بچه اگه میشه بیان در مورد نرم افزار بحث کنیم
یعنی چی!؟
خب بحث کنیم:دی!!!
سلام
یه نرم افزار هست که با استفاده از دوربین گوشی نور صفحه رو کم و زیاد میکنه؟
کسی این نرم افزارو تست کرده؟
برای آ 1200 هست ؟نقل قول:
سلام
یه نرم افزار هست که با استفاده از دوربین گوشی نور صفحه رو کم و زیاد میکنه؟
من که تا حالا همچین چیزی ندیدم!
لطف می کنید لینکش رو بذارید
ممنون
من خودم هنوز تست نکردم وی طبق گفته سازنده باید کار کنه
اینم لینکش دوست عزیز
کد:http://www.4shared.com/file/125826594/b01fafe3/Light_sensor.html
سلام دوستان چند روزه کالیبر گوشیم در سمت راست به هم خورده وقتی میخوام شماره بگیرم نمیتونم عدد 9 رو انتخاب کنم عددهای 3و6 روهم با کلی زحمت می یارم. تو بخش اس ام اس هم اگر اشتباه بنویسم نمی تونم دوباره پاک و تصحیح کنم.screen calibration هم عمل نمیکنه. به نظر شما با فلش کردن مشکلم حل میشه یا باید تاچ رو عوض کنم .اگر باید تاچ عوض بشه هزینه و دستمزد رو بنویسید.از راهنماییتون ممنونم.
خب تست می کردی دیگه:دینقل قول:
من خودم هنوز تست نکردم وی طبق گفته سازنده باید کار کنه
من دارم دانلود می کنم(14 کیلیو بایته!!:دی)
سلامنقل قول:
سلام دوستان چند روزه کالیبر گوشیم در سمت راست به هم خورده وقتی میخوام شماره بگیرم نمیتونم عدد 9 رو انتخاب کنم عددهای 3و6 روهم با کلی زحمت می یارم. تو بخش اس ام اس هم اگر اشتباه بنویسم نمی تونم دوباره پاک و تصحیح کنم.screen calibration هم عمل نمیکنه. به نظر شما با فلش کردن مشکلم حل میشه یا باید تاچ رو عوض کنم .اگر باید تاچ عوض بشه هزینه و دستمزد رو بنویسید.از راهنماییتون ممنونم.
برا منم مدت هاست که اینجوری شده!
حالت درست رو هم قبول نمی کنه!
خیلی دنبالش گشتم که راهی جز عوض کردن تاچ پیدا کنم ولی ....
با فلش درست نمی شه! یعنی مال من که نشد!
ولی حالا توهم فلش کن شاید جواب داد!
بردم تعمیرکار گفتن که باید تاچش رو عوض کنی پرسیدم حالا خرجش چقدره گفت 20 30 تومن!(تو تجریش)
آره درست ميشه!!نقل قول:
به احتمال 90%
اگه درست نشد مشكل سخت افزاري هست و بايد به نمايندگي هاي فيتكو مراجعه كنيد
:40:فريمور جديد با 6 widget:40:
البته اگه ميتونيد صبر كنيد نسخه اخريش ريليز بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما امكانات-SDHC card support (USB storage working!), up to 4GB for each partition. (sdhc patch from muromec, plus some bugfixes by myself, specific for this kernel).
-Exclusive kernel. Source from A1200e(R541L7-LATAM) modified to be compatible with other tracks, roflash and mtd addresses from 42p kernel source (I'm using A1200i).
-Based on A1200 Special Edition firmware, with widgets working (disabled by default, configurable in Setup).
-USB Net with AUTOMATIC FTP, SAMBA and TELNET. Just connect the cable and you will have all these services running.
-Video resolution up to 352x288
-Original swap manager (see screenshots).
-Included kernel modules: loop, ext2 and ext3.
-modprobe working
-Screen3 enabled (not tested)
Languages
-English
-Portuguese
-Spanish
-(there's symbolic links pointing to /ezxlocal/language_string/, the idea is use languages not included in firmware). Not tested.
-VR (only english included, there are symlinks too). Not tested.
Applications
-Fmradio without headphones.
-Picsel Viewer 3.1.3 (edit office documents)
-Photo Editor from A1600.
-Real player with equalizer.
-Busybox (including vi, bzip2, lzma,etc...)
-showQ
-inputbox (excellent for scripting)
-strace and ldd
-ssh and scp
-Bash3
-eKonsole.
-EZXSysInfo.
-LinLoader and Mpkg bultin (hidden, available only in "open with" menu).
Startup
/mmc/mmca1/startup.txt
/mmc/mmca1/startup1.txt
/ezxlocal/download/appwrite/mystuff/.init/startup.sh (must be executable)
Notes:
-If any problem occurs when starting widgets (widgets must prepare the sd card), extract system_widgets_swap.tar.gz in card (this firmware uses swap).
-Apply the edge script with radiocomm (Edge.tcs) if you have problem connecting to internet.
-I recommend to "Master Clear" and/or "Master Reser" after flashing. *** IMPORTANT ***
-Tested with "1GB Samsung card" and "4GB sdhc Kingston", both work.
Tips for flashing:
-Before flashing, be sure your battery is 100%.
-Keep your computer safe from power failure and your children away from it ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Known Bugs:
-Picsel only works with English and Portuguese languages. I will release a patch soon (only with CG34). Without this patch, Picsel only works when phone is in English or Portuguese. Thanks for DarkAvenger
to help find this bug
اگر نرم افزاري روي مموري كارد از قبل نصب داريد بايد تو اين فريمور CardRegistery رو اديت كنيد كه كار خيلي سختيه!! ترجيحا دوباره نصبشون كني.
لينك دانلود :
اين هم يه پچ كه خودم تستش نكردمکد:http://www.4shared.com/file/125613510/35df0a60/A1200_widgets_42pL7v1_by_EPinter.html
کد:http://www.4shared.com/file/126003490/26153a6f/epinter_cg34_42pL7_patch101.html
پس من جزو اون 10 درصدم!:دینقل قول:
آره درست ميشه!!
به احتمال 90%
ما که 1000 بار فلش کردیم نشد!!
دوست مهربون امید عزرائیل!:دی
من برنامه و نصب کردم ولی اصلا اجرا نشد که حالا کار کنه یا نه!!!
هر چی روش کلیک می کنم اتفاق خاصی نمی یوفته!!
نه من اشتباه کردم!نقل قول:
دوست مهربون امید عزرائیل! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برنامه و نصب کردم ولی اصلا اجرا نشد که حالا کار کنه یا نه!!!
هر چی روش کلیک می کنم اتفاق خاصی نمی یوفته!!
کار می کنه!
انتظار داشتم وقتی روش کلیک می کنیم یه پنجره ای چیزی بلاز شه بپرسه که اینیبل بشه یا نه !!
ولی همین که روش کلیک کنیم کار می کنه!
فقط نمی دونم چی جوری غیر فعال کنیم!