نقل قول:نقل قول::41:نقل قول:
یعنی کسی نمیدونه باید چیکار کرد ؟
Printable View
نقل قول:نقل قول::41:نقل قول:
یعنی کسی نمیدونه باید چیکار کرد ؟
ربا سلام
در اکسل 2007 در استفاده از تابع subtotal
اگه بخواهیم از تابعcountblank استفاده کنیم باید چیکار کنیم جون توی پنجره هوشمند فقط count ,countaرا داره
لطفا راهنماییم کنیم
سلام دوستان عزیز
فاصله بین خانه ها را چطور یکدست کنیم
مثل ورد که فاصله بین خطوط انتخاب می شود
و دیگه اینکه چطور مثل ورد که یک خانه را به تعداد خانه های دلخواه تقسیم بندی می کنیم در اکسل یک خانه را به تعداد خانه های دلخواه تقسیم کنیم :11:
دوستان چجوری می شه دو تا نمودار رو روی هم ریخت یعنی یک چارت اما دو تا نمودار از دو شت متفاوت
سلام دوستان عزیز
یک سوال خیلی بهش احتیاج دارم
یک فایل ورد دارم می خوام تبدیلش کنم به اکسل اما وقتی عددها را کپی می کنم بهم می ریزد چرا
این آدرس فایل وردم هست که آپ کرده ام، اگه بشه میخوام تبدیل به اکسل بشهنقل قول:
کد:http://42941.20upload.net/files/1389/aban2/12903249911.doc
نمی دونم چرا وقتی کپی می کنم اعداد برعکس می شوند با اینکه حتی راست به چپ و چپ به راست را هم زدم
مثلاً اعدادهای سمت راست می روند چپ و چبی ها می آیند راست کلاً برعکس می شود
2- یا اینکه وسط عدد می نویسد E+15 وقتی دوبار کلیک می کنم روی آن خانه درست نمایش می دهد، اما تا روی خانه ای دیگر کلیک می کنم دوباره بین اعداد می نویسد E+15
3- ستون شماره Vin را برعکس می نویسد که لاتین و عدد با هم هستند
سلامنقل قول:
دلیل اینکه وقتی کپی و Paste می کنید اعداد شما برعکس میشه اینه که اعداد شما توی ورد به خوبی تایپ نشده و مشکل از اونجاست .
شما ستون شماره Vin را توی Notepad کپی کنید می بینید که حتی اونجا هم اعداد و حروف را برعکس نشون میده و این نشون میده که مشکل از تایپ اعداد و حروف شما توی ورد هستش .
هر سلول اکسل بیشتر از 15 عدد را قبول نمی کنه و اگه دوست دارید که به صورت E+15 نوشته نشه می تونید از قسمت Format Cell از قسمت Category گزینه Number را انتخاب کنید .
اما برای اعداد بیشتر از 15 صفر قرار خواهد داد .
موفق باشی
باز هم سلام ... من قرار نبود پست بدم ها!!!! رو سایت زیاد وقت میذارم دیگه چیزی نمیمونه که تو تاپیک ها سر بزنم و با دوستان هم وطن تجربیاتمون رو رد و بدل کنیم ... خلاصه شرمنده دیر جواب میدم یا جواب نمیدم.نقل قول:
ببینید اکسل تا 15 رقم رو نشون میده و اعدادی که ارقام با معنی بیشتر از 15 تا دارند رو درست نمیتونه نشون بده. یعنی قطع میکنه ... مثلا 123456789123456789 رو میزنه 123456789123450000 و به صورت نماد علمی نشون میده که نتیجه همون e+15 هستش که گفتین.
واسه این که درست بتونه اعداد رو نشون بده من یه سرچ کردم یه راه گفتن که تست کردم دیدم جالبه و جواب هم میده.
شما باید سلولهای مورد دار رو به صورت متن فرمت کنید. یعنی تو ورد 2010 رو سلول یا سلولهای مشکل دار راست کلیک کرده بزنید :
format cell
و تو اولین تب برین رو گزینه ی :
text
و فقط ok کنید و بیاین بیرون. حالا تو این سلولها هر چی تایپ کنید به صورت متن میشناسه و تمام ارقامش رو مثل آدم نشون میده.:31: برای اینکه بشه با اینها محاصبه کرد هم یه تابعی چیزی گفته بودند که فکر کنم شما لازم ندارین ... فکر کنم فقط منظور کشیدن جدول بوده نه محاسبه.
در مورد اون مساله ی بعدی مشکل از فایل ورده. کسی که داشته تایپ میکرده دیده تا عدد میزنه جای عدد و نوشته جابه جا میشه و در نتیجه در یک اقدام سرعتی گفته پس اول عدد رو میزنم و بعد نوشته رو تایپ میکنم. حالا هم که شما میبری تو اکسل راهی فکر نمیکنم باشه که درستش کنین :41:
:11::11::11::11::11:
با سلام
در سایت هشتمین نمایشگاه کتب کاربردی و دانشگاهی در فایل اکسل لیست کتب لاتین را قرار داده که کد کتاب را داخل علایمی قرار داده که لیست برایش باز می شود چگونه می توانم این فرمان را حذف کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید بلد نیستم فایل اکسل را اینجا بیاورم برای همین آدرس سایت را دادم روی engineering science که در این آدرس که گذاشتم هست کلیک و ذخیره را بزنیم فایل اکسل باز می شود که کد کتاب را داخل علایم سبز رنگ نوشته
لطفا کمکم کنید
با تشکر
همه ی اطلاعات رو انتخاب کن و کپی بزن.نقل قول:
برو تو یه شیت دیگه و به جای پیست کردن از paste special استفاده کن. حالا یه منو باز میشه که میتونی بگی چیا رو میخوای پیست کنی. شما بزار رو Value که فقط محتوای سلول بدون هیچ فرمتی و آدرس و فرمولی پیست بشه.
:11::11::11::11:
سلام دوستان عزیز :11:
ممنون از همگی واقعاً ممنون خیلی لطف کردید
یه راه حلی یکی از دوستان بهم گفت اون هم خیلی عالی بود
Format cell/custem/
و انتخاب @
از این به بعد می گذارد هر چی دلت بخواد عدد بزنی
راستی اگر این کار را انجام دادین و رقم آخر را صفر زد باید روی آن خانه کلیک و کلید F2 صفحه کلید را بزنید و رقم آخر را از اول بنویسید. و اینتر بزنید درست می شود
واقعا ممنون:11: