منم می خواستم درباره این اطلاعاتی داشته باشم خوشحال میشم یه کمکی به ما هم بکنید .نقل قول:
با تشکر ...
منم می خواستم درباره این اطلاعاتی داشته باشم خوشحال میشم یه کمکی به ما هم بکنید .نقل قول:
با تشکر ...
سلام. من پارسال بهمن ماه کاردانی رو تموم کردم و همون بهمن کارشناسی قبول شدم. اما نرفتم برای ثبت نام. حالا با توجه به اینکه 6 ماه فرصت نظام وظیفه تموم شده و من هم دفترچه خدمت پست نکردم اگه بخوام مهر ثبت نام کنم دانشگاه ایرادی نمیگیره؟
ببخشید واسه امریه باید لیسانس بود حتما؟ با دیپلم نمیشه؟ و اینکه میگن اگه سربازیت رو شروع کنی به خدمت باز هم نمیشه.نقل قول:
تو لیست مدارک ثبت نام دانشگام زده اصل دفترچه آماده به خدمت براي متقاضيان استفاده از معافيت تحصيلي (بدون مهر غيبت).
این چیه دیگه ؟ چه جوری باید بگیرم؟ من که چیزی ندارم!(متولد مرداد 70)
اگه اشتباه نکنم اون برگهای که بعد از ارسال مدارک برات میاد در خونه و توی اون تاریخ اعزام به خدمت رو معین کرده رو میگه.
اما نمیدونم متولدین ۷۰ شرایطشون چطوریه.
برای توضیحات کامل در مورد معافیت بهتره دفترچه راهنمای خدمت وظیفه را تهیه کنید.نقل قول:
سربازی فعلا 18 ماهه با احتساب دوران آموزشی.
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
با توجه به اینکه تو فرصت 6 ماهه برای تعیین وضعیت خودتون اقدام نکردید حتما تا الان غیبت خوردید.نقل قول:
بعید میدونم بتونید ثبت نام کنید.
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
متولد نیمه اول 70 برای ثبت نام نیازی به مدرک نظام وظیفه ندارد.نقل قول:
نه، دیپلم هم میگیره، بستگی به ارگانت دارهنقل قول:
سوال دوم رو نفهمیدم منظورت رو
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
شما وقتی برگه سبزت آمد میری اون اداره که امریه میکنند و اگر آنها قبول کردن و بعد از گذشتن از یه سری مراحل خودشان بقیه رو انجام میدین و فقط 2 ماه آموزشی رو تو محیط نظامی هستید.نقل قول:
کلا واسه امریه پارتی میخواد
نقل قول:آهان پس /.نقل قول:
کدوم اداره ها امریه میگیره میشه یه لیستی از اون اداره ها که میگیرن بدین ممنون میشم /.
چون می خوام ببینم پارتی اینا اونجا ها دارم یا نه :دی
در ضمن امریه تو شهر محل سکونت هستش یا اینم بستگی داره به !!!
خبر ندارم، برو نظام وظیفه شهرتان یا استانداری، فرمانداری، فرماندهی سپاه، ارتش اینها لیست رو در اختیارت قرار میدننقل قول:
ببین کلا امریه بستگی کامل به پارتی اینها داره، چون جا کمه و متقاضی زیاد، ما که کلا نداشتیم پارتی یه کله رفتیم خدمت
سلام بچه ها
راسته میگن بعد ازسال 90 سربازی به 24 ماه افزایش پیدا میکنه؟