نه يك سري موزيك بود كه ريختم ولي تو گوشي تبديل فايل هاي نا خوانا شدند پاكشونم نميشه كرد.نقل قول:
آپ كردنو ميشه توضيح بدين گشتم پيذا نشد.با مستر ريست درست ميشه ؟
:19::19::19::19:
Printable View
نه يك سري موزيك بود كه ريختم ولي تو گوشي تبديل فايل هاي نا خوانا شدند پاكشونم نميشه كرد.نقل قول:
آپ كردنو ميشه توضيح بدين گشتم پيذا نشد.با مستر ريست درست ميشه ؟
:19::19::19::19:
بچه ها سلام
ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟
آقا يك مشكل ديگه با گوشيم پيدا كردم تو inboxesh نميره يك پيغام ميده اينه application closed يعني درخواست نامه بسته شده چي كار كنممممممممم. تورو خدا هر كي ميدونه بگه ممنونش ميشم.
گوشی رو خاموش روشن کن ... درست میشه ...نقل قول:
سلام به همگی...
این احتمالا آخرین پست من تو این کلوپ خواهد بود، چون گوشیمو امروز فروختم و رسما از گروه P990 دارها خارج شدم.
تو این مدت 9 ماهی که این گوشیو داشتم، سعی کردم مشکلات و سوالات افرادی که به این کلوپ مراجعه میکردن رو برطرف کنم. دیگه نمیدونم خوب عمل کردم یا نه.
گوشی که یه روز 620 هزار تومن خریده بودم رو 200 هزار تومن فروختم. ولی تو این 9 ماه ازش راضی بودم و اصلا اذیتم نکرد ولی خوب یه مسائلی بود که ترجیح دادم عوضش کنم. گوشی هم که گرفتم، Htc S710 هست و احساس میکنم انتخاب درستی بوده.
الان هم که بعد از 700 پست دارم اینجا رو ترک میکنم، فکر نمیکنم مطلبی ناگفته مونده باشه؛ تقریبا راجع به همه چیز توضیح داده شده و این کلوپ بعلاوه دفترچه راهنمای گوشی، یه مرجع کامله. از این به بعد بقیه باید با هم همکاری کنن و کلوپ رو بچرخونن. میخوام رو دست من بلند بشین...
حرفی نیست؛ پس خداحافظ...
خاموش روشن هم كردم ولي درست نشد.آقا اگه گوشيو آپ كنيم اس ام اس هامون پاك ميشن يا ميمونن.نقل قول:
در ضمن كسي نگفت گوشيو چه جوري آپ مي كنن؟بيرون قيمت آپ كردن چقدره؟
یه گوشی از گیگابایت برای کسایی که از تیپ گوشی p990 خوششون میاد
یه نکته قابل توجه این گوشی دوربین 5 مگا پیکسلی ای گوشی است قیمتش هم حدود 340 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بازم بگم که p990 یه چیز دیگه است
رفتي خدا حافظ ولي يكم در مورد گوشي جديدت توضيح مي دادي بد نبود بازم بيا موفق باشينقل قول:
من وقتی از برنامه im+ و web به صورت همزمان استفاده می کنم، برنامه im+ واسه خودش یهو بسته میشه.حتی بعضی مواقع خود web هم بسته میشه. فکر کنم ram کم میارن. برنامه swiss manager رو نصب کردم، در حالتی که هیچ برنامه ای باز نیست (به جز خود همین برنامه) 14مگابایت یا 23درصد free ram دارم.
می خوام بدونم مال شما هم همین طوره؟ راهی واسه زیاد کردنش هست؟
مرسی
واقعا حیف که شما رو از دست میدیمنقل قول:
ممنون از همه لطفت در این مدت من که تک تک صفخات خوندم و بهره بردم .....
خواهشی که دارم بطور کامل از پیش ما نرو هر از گاهی سر بزن قطعا بازهم مشکلاتی هست که جوابش پیش خودته ممنون