یعنی خاک تو سرشون با این اینترنتشون خاک تو سر واعظی با اون همه ادعاش
Printable View
یعنی خاک تو سرشون با این اینترنتشون خاک تو سر واعظی با اون همه ادعاش
دو تا کار میتونی انجام بدینقل قول:
زنگ بزنی صدای مشتریان آسیاتک معمولا پیگیر تر هستند
اگر جواب نداد برو تو 195 شکایت کن در اینصورت مجبورند جواب بدند
من برام مشکلی پرداختی پیش اومد به همین صورت. منتها پیگیر نشدم.ارزش وقت تلف کردن برای 15000 تومن نداشت.نقل قول:
اندازه 20000 تومن فقط باید پول تلفن بدم برای رهگیری!!!
سعی کنید با *733 پرداخت کنید.مطمئن تره
منم دیشب همین مشکل رو داشتم ... پول کم می کرد ولی پرداخت انجام نمیشد ... بعد از 15 دقیقه پول برگشت می خورد به حسابنقل قول:
آخرش مجبور شدم با 733 پرداخت کنم
آقا این آسیاتک مراحل راه اندازیش چجوریاست کسی دقیق میدونه؟
من دیروز صبح ثبت نام کردم الآن زنگ زدم اولین حرفی که شنیدم میگه پولو واریز کردین؟ :n36: میگم بله میگه هیچ کاری نکردیم هنوز منتظر بمونین. گفتم دست شما درد نکنه. فردا هم جمعست تو پنل که میرم وضعیت کنونی کاربر رو میزنه تایید مالی. حالا دوستان کسی میدونه اینا کی به من اینترنت میدن؟ شنبه؟ یکشنبه؟ ....؟ :n27:
نقل قول:
اگه مسئولیت پذیر باشن همون شنبه اگه نباشن که خدا میدونه :n02: بستگی به پیگیری شما هم داره
dg واقعا خستم كرده ping افتضاح سرعت اشغال تايم اوت مرتب حجمم كه ميخوره لعنت به اين شبانه raygan كه قبله ها رو عوض مي كنه
خدایی خیلی زور میاره وقت بذاری تمدید کتی پول هم دو دستی تقدیم کنی بعد هزینه تلفن هم بدی به چند جا بانک وآسیاتک مرتب تماس بگیری . هزینه های تلفن و آخرشم کسی پاسخگو نباشه پولتم تو هوا نه برگشت بخوره نه کسی جوابگو باشه...نقل قول:
شما بهم بگین اسم این مردم آزاری نیست؟ حالا همین مسئله کافی بود در کشوری مثل اروپا یا آمریکا یا همون عربستانی که همش دم میزنن فلان هستن بود یعنی تا یک تماس میگرفتی مشکلت حل بود چون این مشکلات ربطی به کاربر نداره وقتی کاربر هم تراکنش موفق داره هم رسید دیجیتالی داره و هم از حساب کسر شده واقعا متاسفم برای این طراح های درگاه های پذیرنده بانکی و اینترنتی.... و کشوری با این وضع که حتی قادر نیست تراکنش های بانکیش رو سرو سامون بده.
واقعا برای یه پرداخت که مشکل هم از سیستم اونها هست باید اینقدر زجر بکشی ... به این وضعیت که میرسی دیگه واقعا پیش خودت میگی استفاده از این سیستم بانکی و این مسئولیت پذیر نبودن همه اداره ها از آسیاتکش بگیر تا بانکش واقعا حرام باید باشه.
خب داداش شما که شبانه رایگان به کارت نیست برو یه جایی که همه چیزش خوب باشه !نقل قول:
به احتمال زیاد شنبه وصل میشه...نقل قول:
من اینترنتی ثبت نام کرده بودم بعد همون اس ام اس و که 733 داخلش بود و پرداخت کردم بعد که به 1544 زنگ میزدم میگفت شکیبا باشید!!!! غروب بود پرداخت کردم فرداش تعطیل رسمی بود و پس فرداش وصل شد....
شما هم پرداخت که میکنی میره تو لیست رانژه واسه همین همون شنبه باید وصل بشه....
صبانت از لحاظ پینگ عالی بود 8 مگابیت اون از 12 مگابیت آسیاتک سریعتر پیجارو بالا میاورد.....و خدایی 4 ماه سرویسم حتی یبار نشد چراغ لینک بپره!!! حیف چیزای دیگش داغون بود.....نقل قول: