خدا کنه برای برطرف کردن باگ های سیستمشون باشهنقل قول:
Printable View
خدا کنه برای برطرف کردن باگ های سیستمشون باشهنقل قول:
نقل قول:
کسی این مشکل رو نداره ؟
این ارور بخاطر تحریم ایران هست.نقل قول:
از vpn استفاده کن برطرف میشه.
دو سه روزه پینگ ترکیده ولی امروز دیگه به گند کشیده شده همش timed out میده!!!
ده بار زنگ زدم این حجم دزدی رو برنگردوندن
آخر 195 شکایت کردم امروز زنگ زدن 3 گیگ برگردوندن بهم :n27:
سرعت سرور خارجی داغونه فقط. همه فایلارو باید رو 4upld و uploadboy سرور ایرانش مستقیم کنی
دوستان من تازه اومدم اسیا تک ، سابقه داشته این وضعیت پینگ ؟ چند روزه برطرف میشه؟
سلام دوستان من از نت مخابرات خوزستان استفاده میکنم به نظرتون تخلیه کنم از اسیا تک اشتراک بگیرم یا همونو نگه دارم اوضاع اسیاتک این روزها چه جوریاست ؟
یه ماهه که افتضاح شده پینگ و این یه هفته اخیر که دیگه فاجعه بوده پینگ ها اکثرا بالای 400 و با کلی تایم اوتنقل قول:
دیروز سرویس تمدید کردم رسید بانک و شماره پی گیری هم داد اما باز هم فاکتور پرداخت نشده خورده تماس میگیری اسیاتک میگه بحساب بانک واریز شده به حساب آسیاتک نه!!
ببخشید پس این درگاه برای عمه من؟؟!! برای واریز بحساب شماست....
یعنی اول بانک پول رو برمیداره برا خودش بعد میده به شما!!! منکه رسید دیجیتالی و شماره پی گیری هم دارم!! بعد 24 ساعتم که برگشت نخوره حالا شما بگید من باید از دست بانک شاکی باشم که میگه بحساب آسیاتک واریز شده چون شما رسید دیجیتالی داری یا آسیاتک که میگه درسته شما پرداخت کردی بانک به ما شماره ارجاع نداده!!!
یعنی بعد این همه سال وقتی یه تراکنش پرداخت شده شماره ارجاع نداره تو سیستم خود سیستم این مبلغ رو نباید برگشت بده!!!
واقعا برای بانک داری و سیستم کشوری خودم متاسفم که فقط آزار مردمه و بس.
یه جوری جوابت رو میدن که نتونی بگی مشکل از آسیاتک هست یا بانک!! همش رو میندازن گردن سیستم!!!
با این چیزی که شما گفتی آدم میترسه تمدید یا شارژ کنه!!!!!!!:n38:نقل قول:
من بیشتر وقت ها که پرداخت میکنه نه از صفحه ی بانک عکس میگیرم نه از صفحه ی برگشت به آسیاتک!!!!!!
عجب حرفی زدین:n13: