باشه چرا جوش میاری !:31:
محتوای مخفی: +18
باشه چرا جوش میاری !:31:
محتوای مخفی: +18
چند وقت پیش تو سایت سازندش خوندم که قراره روی دیسک عرضه بشه ولی هنوز خبری ازش نیست...........نقل قول:
تو آمریکا عرضه شده. نسخهی مخصوص اروپا گویا قراره May 13 بیاد. شاید هم 1 May !نقل قول:
قراره بازیه limbo روی دیسک بیاد؟ چه تاریخی؟
من که خیلی دارم انتظارش رو میکشم زودتر بیاد که خدایی عقده ای شدم :31:
کنسول اصلی ایکس باکس 360 رو بگیرید انبار کنید:31:
دوستان امروز رفتم پیش دوستم بیژن یه حرفی زد نمی دونم من بد برداشت کردم یا این خبر واقعا راسته گفت:
......................................... زنگ زده تهران یه چند تا ایکس باکس بگیره اصلا نیست:31: .................................................. .............................
مثل این که تنها ایکس باکس های 360 اصل همون هایی هست که داخل فروشگاه ها هست اون ها تموم بشه دیگه ایکس باکس اصل نیست و جاش این جنس های بونجول سر هم شده و تعمیریی رو جای اصل قالب می کنند :31: دوستانی که ایکس باکس 360 می خوان بگیرند دقت کنند و زودتر بگیرند (قیمت های بازار هم هیچ تکومی نمی خوره تا وقتی که جنس های بنجول بیاد و اون وقت بهترین ایکس باکس، ایکس باکس اسلیم می شه :31:) یا این که وایسن ایکس باکس اسلیم کامل و درست و حسابی ه-ک بشه بعد برن اسلیم بگیرند :31:
دیروز یکی از دوستان گفت دوستش ایکس باکس اسلیم گرفته 600 تومن گفتم یا بلوف زده :31: یا بهش انداختن الان که امروز که رفتم مغازه بیژن دیدم روی اسلیم زده 440 تومن .
باید بگم این خبر زیاد جای تعجب برای من یکی که نداره آخه یه مدت پیش این بلا سر کنسول PSP اومد الان خبرش رو ندارم این قضیه PSP حل شده یا هنوز همون طوری هست :31:
از ما گفتن بود (من که 50% درست بودن خبر رو تضمین می کنم :31:)
ما که ایکس باکس گرفتیم وای به حال اونایی که تازه می خوان بگیرند :21:
امکان اومدن کنسول تقلبی خب احتمالش کم هست !!نقل قول:
کنسول اصلی ایکس باکس 360 رو بگیرید انبار کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون در طی این چندین ساله کنسول تقلبی وجود نداشت ( منظور سطح شهر ، عموم )
اما در مورد قیمت ها : دلایل خاصی داره از جمله : ه-ک نشدن کامل اسلیم - وارد نشدن کنسول- بازار دزد ایران و ....
به احتمال زیاد قیمت ها تغییر آنچنانی نمی کنند !!
دوست عزیز من هم گفتم این خبر به احتمال 50% هست آخه من تجربه این ماجرا رو داخل کنسول PSP تجربه کردم البته با اصلش مو نمی زنه ولی از نظر محتوای داخلی کنسول فرق داره اون هم قابل تشخیص درست نیست (خودتون که می دونید ایرانی جماعت داخل کپی حرفه ای حرفه ای هست)نقل قول:
الان بشتر از 4 روز هست که دارن توی توپخونه اسلیم با هـک دائم میفروشن به قیمت 430، 40 تومن.
حالا من نمیدونم، اگه هنوز هـک کامل نیومده، پس اینا دارن چی میفروشن؟
سلام
آخرین آپدیت داشبورد الان 2.012625.0 هست ؟؟؟
به احتمال زیاد اینایی هستش که درایوشون رو عوض میکنن.نقل قول: