اقا من اینترنت مخابرات دارم ولی عصابمو خورد کرده! میخوام از شرکتا بگیرم میشه بگین که چقد حجم برای مصرف معمولی اینترنت کافیه؟( تو خونه دو تا کامپیوتر هست) ممنون.
Printable View
اقا من اینترنت مخابرات دارم ولی عصابمو خورد کرده! میخوام از شرکتا بگیرم میشه بگین که چقد حجم برای مصرف معمولی اینترنت کافیه؟( تو خونه دو تا کامپیوتر هست) ممنون.
من یه یوزر معمولیم و توی روز اصلا فیلم دانلود نمی کنم البته نرم افزار و آپدیت انجام می دم ماهی 2.5 گیگ مصرفمه بقیش دانلود شبانه هست بعضی وقتها مثلا دانلود یه ویندوز 3 گیگینقل قول:
البته جدیدا آپلود رو حساب نمی کنن پس ترافیک 2 گیگ همون 2.5 گیگ میشه. به نظرم 3 گیگ برای مصرف عادی کافیه چون بالاخره بعضی ماهها کمتر و بعضی ماهها بیشتر مصرف میشه
بالاخره خودت بعد از چند ماه دستت میاد برای شروع دو گیگ 512 خوبه. البته بعدش هم می تونی ترافیک بخری
آقا چه خبر شده باز؟ چرا انقد افتضاح شده!! تا ساعت 3 پنج شنبه خوب بود. الان همش تایماوت، سرعت افتضاح. باز کوسه گاز گرفته؟
امروز واقعا ریدن. عصر که «ملی» شده بود٬ الان هم تایم اوت. تو این بدبختی فقط به نت دلمون خوشه٬ اینم وضع نتمون. عالیه!
شما هم امشب با تورنت مشکل داشتین؟
آقا این اوضاع خراب سراسری هست الام وضعیت مخابرات هم همینه!
سرعت من خوبه با 256 نامحدود مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برعکس دوستان سرعت امشب نت من برخلاف چند شب قبل فوق العاده هست :n02:
بیش از 500 مگ تو کمتر از 1 ساعت دانلود شده :n12:
سرویس 256
سرعت پارس آنلاین امروز خراب شده دیروز هم میگن مخابرات خراب بوده زنگ زدم میگه سراسریه و در حال پیگیری هستیم
سلام سرویس adsl پارس انلاین چطوره ؟
صبح ها که سرویس رایگان داره سرعت adsl روی چند کیلوبایت هست ؟ اینترنتش بدرد دانلود کردن و استفاده کردن میخوره ؟
میخوام سرویس adsl بگیرم که سرویس رایگان صبح خوبی داشته باشه از کدام شرکت بگیرم
مخابرت adsl خوبه ارزش خریدن داره ؟
پینگ بشدت بالا هستش شمام این مشکلو دارین؟
مال من 700-800 :n04: