سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...
Printable View
سلام، من "ای دی اس ال" شاتل حریدم ولی گفتم مودم نمی خوام. الان چه مودمی بخرم که هم بتونم ار شاتل استفاده کنم هم تنظماتش پیچیده نباشه. ترجیحاً وایرلس و روتر هم داشته باشه.
لطفاًکسانی که با این شرایط از شاتل استفتده می کنن در جواب دادن فعال تر باشن...
پینگو خودت با فتوشاپ تغییر دادی؟نقل قول:
فکر نمی کنم پارس اینقدر بد باشه
چه کیفی میده با پینگ 6695بریم وبگردی
خیلی قشنگه
وقتی دفت کنی میبینی که آدرس عکس از سرور speedtest هست در نتیجه دستکاری نشده.نقل قول:
اقا یه سوال برام پیش اومده.این 3 گیگ ک قراره 1 شهریور بدن برای سرویس های اکو گفته در دوره ی جاری قابل مصرف هست.
مثلا اگر کسی اتمام دوره ی جاریش 5 شهریور باشه باید از 1شهریور تا 5 شهریور این 3 گیگو مصرف کنه؟
اصلا این دوره ها چطوریه؟از همون تاریخی که وصل میشه شروع دوره حساب می کنن یا اینکه در تاریخی از ماه وصل بشه پایانش اخر ماه هست؟
یعنی مثلا اگر برای کسی پنجم ماه وصل بشه اتمام هر دوره اس همون پنجم ماه بعد هست یا اینکه اینکه اخر همون ماه رو به عنوان پایان دوره در نظر میگیرن؟
نه وقعیتش اینه کا با سرور باکو و اکثر سرورهای speedtest مشکل داره.نقل قول:
دوستان من میخوام ADSL بگیرم میخواستم بدونم الان وضعیت شاتل چه جوریه(واسه تهران)
یعنی down stream رو کم کردن!نقل قول:
فکر کنم که تا پنجم شهریور فرصت استفاده دارید.نقل قول:
راستی واسه ولادت امام علی به کسایی که مودمو از خودشون گرفتن 2 تا پکیج 1گیگ هدیه دادن و بقیه 1 پکیج 1 گیگ، حالا هم به اونایی که مودمو از خودشون گرفتن 2 تا پکیج 3 گیگ میدن؟
آر دقیقا سرعت دیشب منم روی 30 وایساده بودنقل قول:
نمیدونم چشه فکر کنم بازی جدیدشونه