بچه ها اسیاتک فاتحه
پینگ گوگل شده 500
سرویسم 4 مگ
Printable View
بچه ها اسیاتک فاتحه
پینگ گوگل شده 500
سرویسم 4 مگ
دوستان من چند روزه مشکل دانلود و آپدیت از Appstore رو دارم ، و همش error 1009 روی گوشی میگیرم برای شمام اینجوریه ؟
[QUOTE=shylord;8677159]بیشترین سرعت ممکن برای هر سرویس :
یک مگ = 90 کیلوبایت
2 مگ = 120
4 مگ = 160
10 مگ = 250
زنگ بزنید 1544 بگید خط رو بزارن روی 10 مگ ( البته اگر خط بکش )[/QUOTE
ببخشید ولی اینکه خیلی خنده داره چونکه سرویس 10 مگ اگر یک مگ بر ثانیه دانلود نده که دیگه ده مگ حساب نمیشه اگر قرار باشه سرویس 10 مگ 250 کیلو بایت دانلود بده میشه 2 مگ
جدول دانلود برای سرعت های مختلف به شرطی که سرویس دهنده شما سرویس واقعی به شما بده رو میزارم که سرتون کلاه نره
1 مگ = 128 کیلوبایت
2مگ = 256 کیلوبایت
3 مگ = 384 کیلوبایت
4 مگ = 512 کیلوبایت
10 مگ = 10240 کیلوبایت
مبنای محاسبه ریت دانلود هم تبدیل بیت به بایت هستش یعنی سرعتی که سرویس دهدن شما اعلام میکنه بر مبنای بیت هستش ولی ریت دانلود بر مبنای بایت بنابراین برای محاسبه ریت دانلود باید سرعت اعلام شده را تقسیم بر 8 کنید و در صورتیکه سرویس شما اختصاصی باشه سرعت دانلود شما از این طریق قابل محاسبه هستش و این تقسیم بر 8 شدن هیچ ارتباطی با ضریب شیرینگ نداره و اگر شرکتی ضریب شیرینگ هم اعمال کنه براتئن دیگه سرعت شما به مفت هم نمی ارزه
[QUOTE=madjid_mng;8677915]دوست عزیز اینجا همه میدونن بایت و بیت چیه !نقل قول:
همه هم میدونن 10 مگ سرعت دانلودش باید 1250 کیلوبایت باشه
ولی وقتی همه ی شرکت ها شبانشون رو برداشتن و طرح 2 برابر حجم رو اجرا کردن یا سرعت و ساعت رایگانشون پایینه دیگه چاره ای نمیمونه
اگر به 195 شکایت کنی می گن شرکت ها موظف نیستن که اصلا شبانه ی رایگان به شما بدن !! دیگه چه برسه به اینکه سرعتش هم بالا باشه !
سلام رفقا
میخواستم میانگین سرعت دانلود روزانه و شبانه این شرکت رو تو مشهد بدونم ... ممنون میشم جواب بدین
فرقی نداره با تهران . من الان ۱۰ مگ دارم ، شبانه سرور خارجی ۲۵۰ هستش داخلی ۱ مگ روزانه هم ۱ مگنقل قول:
ممنون همشهرینقل قول:
طرح کیمیا که شبانه رایگان داره و با پهنای باند 2 مگ بسته شده قعطی و کاهش سرعت و مشکلی بزرگی در ساعات رایگانش دیده نمیشه؟! چون خودم دانلودهام تو ساعات رایگانه میخواستم مطمئن بشم مشکلی از این بابت نداشته باشم)
نه قطی که ندارم . فقط وقتی تازه اومدم آسیاتک میگفتن خط شما ۸ مگ میکشه . یه هفته پیش ۵ روز اینترنتمو قط کردن گفتن برای افزایش کیفیت مرکز مخابرات فرشچی هستش. بعدشم که وصل شد مشکلی نداشتم تا حالا سرعتمم شده ۱۰مگنقل قول:
اخه الآن موقع بروز رسانیه من نمیفهمم؟ 1544.ir
دو شبه برای من از سرور خارجی با سرعت 550 کیلو داره دانلود میکنه ! 1 مگ
--------------------------------------------
سرعت امروز افتضاح شده !
--------------------------------------------------------
دقیقا ! دوستان یه جوری میگن انگار ما چند تا شرکت تو ایران داریم که شبانه رایگان داشته باشه اصلا !نقل قول:
ولی وقتی همه ی شرکت ها شبانشون رو برداشتن و طرح 2 برابر حجم رو اجرا کردن یا سرعت و ساعت رایگانشون پایینه دیگه چاره ای نمیمونه