سلامنقل قول:
پرسیدم براتون اطلاعی نداشت که کرمان نمایندگی هست یا نه
ولی قیمتش رو بم گفت
دو کانالش 280 تومان
و چهار کانالش 410 تومان
سلامنقل قول:
پرسیدم براتون اطلاعی نداشت که کرمان نمایندگی هست یا نه
ولی قیمتش رو بم گفت
دو کانالش 280 تومان
و چهار کانالش 410 تومان
خب دوستان بعد از تهیه هدیونیت(پایونییر Z7050) ، کامپوننت فوکال 165FX (برای درب جلو) و کواک هلیکس E5X.2 (برای درب عقب که موقتا درب جلو نصب شده بود) برای ماشین ساندرو استپ وی که اینجا تصویرشو گذاشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به دلیل عدم قطعیت در انتخاب آمپ و همینطور موجود نبودن برخی گزینه ها، تصمیم گرفتم حالا که دارم پله پله میرم جلو و همینطور آمپم اوکی نشده کامپوننت رو نصب کنم(همینطور کواک رو برگردونم درب عقب و فعلا صدای سیستم رو با هدیونیت جدیدم داشته باشم تا سر فرصت با اومدن آمپ و خریدن اکسسوری های قابل و شاید هم ساب(اکتیو آندر سیت) عملیات نصب و لدت کامل :n09: و طبیعتا خالی تر شدن جیب :n27: رو شاهد باشم!
اینجا لازمه از HamidR15 و AmirELX (حمید و امیر عزیز) بابت سوالات زیاد و طبعا اذیت کردنشون تا همینجای کار هم تشکر کنم.
خب دوستان روز تعطیل رو به دلیل مشغله های کاری برای این کار انتخاب کردم و عملیات در خیابان سورنا انجام شد:
این از رودری ماشین که باز شد:
این نمای بیرون در:
نصب دمپینگ داخل در:
نصب فوم شونه تخم مرغی روی دمپینگ داخل در(محدوده پشت ووفر)
نصب یه لایه دیگر دمپینگ بر روی در و همینطور نصب کراس کامپوننت:
عکسی از مراحل نصب:
نصب ووفر کامپوننت:
نمایی از نصب نهایی با گریل کامپوونت:
و این هم نصب توییتر پشت قاب آینه های بقل بر روی پاد مخصص خود فوکال:
برای سیم کشی کامپوننت هم از برند TCHERNOV به میزان 4 متر استفاده شد، خب من فعلا چون آمپ وارد مدار نیست نمی تونم نظر درست و علمی راجب صدا و کامپوننت بگم چون هدیونیت من اگرچه جزو مدل های جدید و 2017 و پر امکانات پایونییره اما حداکثر بتونه یک چهارمه توان لازم تا ظرفیت کامل کامپوننت من و یک دوم کواک من رو پذیرا باشه، فعلا با تستی که انجام دادم صدای توییتر از ووفر بلندتره، تو ولوم های تا 50 درصد همه چی ایده آله و صدای نسبتا تمیز و شفافی دارم و خواننده ها موقع اجرا سین و یا شین شون نمیزنه! همینطور بیس بدی هم ندارم(الان تصوری از این که این صدا بایک آمپ قابل قبول، چقدر و چند درصد میتونه تغییر کنه ندارم و باید به انتظار بشینم ولی خب میتونم بگم تا همینجا هم صدام بسیار بسیار بهتر از قبل نصبمه و از انتخاب قطعاتم راضیم.
درودنقل قول:
مبارک باشه امیدوارم لذتش رو تمام کمال ببری:n40:
یه لطفی می کنی بگی هزینه دمپینگ و اون فوم شونه تخم مرغی چقدر شد؟
درودنقل قول:
متاسفانه استیج جلو پراید خیلی ناجوره مگر اینکه بتونی توی در اسپیکر ۱۶ سانتی بزاری تا از موزیک لذت ببری باور کن ارزشش رو داره هر چی باند ۱۰ سانتی بخری زیاد فرقی نمی کنه چون بیس و کیک بیس درس درمونی نمی تونن بزنن.
من فقط یک مدل کدنس داشتم تیوترش خیلی تیز بود قیمتشم بین ۸۰ تا ۹۰ بود اصلآ نخر مفتم نمی ارزه دیگه بقیه رو تست نکردم رفتم سمت روی در.
ممنونم ازتوننقل قول:
سایت اینترنتی ندارن برای فروش ؟ امپ دوکانالی مث کنوود 527 پشت کنسول ۲۰۶ جا میشه؟
سلام محمدرضا جان ان شاءالله به سلامتی. بنده و امیر جان هم اینجا هستیم تا کمک دوستان باشیم و بنده به شخصه از هیچ کمکی دریغ نکرده و نخواهم کرد.:n40:نقل قول:
فقط یه نکته ای کاش حالا که دمپینک کردی روی بدنه فلزی در رو هم میزدی.حتی پشت رودری رو هم میزنن اما قسمت فلزی در جزو واجبات هست.ان شاءالله تو اولین فرصت حتما اون بخش رو هم دمپ بزن.
بعد چرا بسگت رو کج نصب کرده؟اینجور که تو عکسها دیدم راحت میشد تو جای سوراخهای فابریک پیچ کنه.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
برای من تقریبا 2ورق Gold از برند Ground Zero به قیمت هر ورق 45 هزار تومن و یک ورق فوم شونه تخم مرغی به قیمت هر ورق 30 تومن شد که نصفش کردم برای هر در یک نصف استفاده کردم(پشت ووفر)
طبیعتا برندهای بهتر و با کیفیت بیشتری هم هستند که من بدلیل سنگین تر شدن هزینه از اون ها اجتناب کردم
نقل قول:
ممنون حمید جان، مرسی که هستین و اینجا به بچه ها کمک میکنین.
نمیدونم شاید عکسش لود نشده ولی من تو تصویرام هست، تنها جایی که دمپینگ نزدم رودری پلاستیکی هست، اما قسمت فلزی هم روی قسمت فلزی و هم پشت قسمت فلزی(داخلش) ورق دمپینگ زدم، که برای هر در بیش از 2ورق برده، همینطور پشت ووفر های درهای جلو هم(روی دمپینگ) فوم شونه تخم مرغی زدم.
در خصوص مورد دوم بازهم شاید به دلیل زاویه عکس اینطوری به نظر رسیده، چون دقیقا همینطور که گفتین تو جای سوراخ های فابریک پیچ کرده و من الان این امکان رو دارم حتی اگه خواستم ماشین رو بفروشم بلندگوهای فابریک 13 سانتیش رو دوباره تو جای فابریک برگردونم.
اندازه ش که خیلی کوچیکه من یه نمونه ش رو دیدم نزدیک به نیم وجب بود حدودا اندازه یه کراس اور کامپوننتنقل قول:
Number of Channels 2 RMS Power at 2 Ohm 13.8V 2 x 80W RMS (Stereo) RMS Power at 4 Ohm 13.8V 2 x 45W RMS (Stereo) Supply Voltage 9 ~ 15V Frequency Response 50Hz ~ 23 KHz Signal to Noise > 90 dB Harmonic Distortion > 0,03 % THD Input Sensitivity 2 V Input Impedance 2,4K Ohms Impedance Output 2 Ohms Consumption with Signal Musical 6,4 A Consumption with Signal Bass 12,8 A Dimensions (H x W x D) mm 29 x 58 x 77 Weight Kg 0,115 Kg
اینم مشخصاتشه
دوستان نظر بدن که به درد سیستم این دوستمون میخوره یا نه
نقل قول:
سلام
میتونید آدرس و شماره تلفن شخصی که ازش ورق دمپینگ گرفتین بدین؟
ما شهرستان هستیم و اینجا اعتقادی به دمپینگ ندارن :n02:و پیدا نمیشه باید بیام تهران بگیرم
از برند های دیگه هست که انترنتی می فروشن ولی تو رنج قیمت 300-400 تومنه
من یه چیز ارزون قیمت میخوام
ممنون
سلام محمد عزیز
خوشحالم که دست به کار شدید و نصب رو انجام دادید.
یه توصیه ای که دارم اینه که توئیتر رو ضربدری نصب کنید.
بسیار در imaging و پهنای استیج تاثیر داره.