اره رایگانه
سرعت من خیلی بده همش در حد 100....
Printable View
اره رایگانه
سرعت من خیلی بده همش در حد 100....
دوستان میخوام پروتکل رو بذارم روی ADSl2 + ولی هرچی در منوی مودم میگردم پیداش نمیکنم. مودم Dlink2730 هستش . لطفآ راهنمایی کنید در کدام منو هستش
من مودمم ایسوس هست با این حال : :n39:نقل قول:
شما در تنظیمات مودم روی Advanced setup یا Advanced Settings ( دقیق نمیدونم کدومه ) کلیک کن بعد روی DSL کلیک کن و هر کدام که میخوای نمیخوای ، فعال و غیر فعال کن و روی Apply / Save کلیک کن
منظورت اینه که اگر استریمم پایین باشه و سرویس بالاتر بخرم زیادش نمیکنن ولی اگه بالا باشه و سرویس بالا بخرم هیچ وقت استریمم رو کمتر نمیکنن درسته ؟نقل قول:
نه دیگه 10 مگ خیلی زیاده .من 800 کیلوبایت کافیمه .5 مگ بگیرم احتمالا تا 10 مگ باز باشه .نقل قول:
شایان مطمئنی .ولی چند ماه پیش که بچه ها 5 گرفته بودن گفتن تا 10 میره . 10 مگ هم تا 20 میره .تنها راهش اینه که الان کسی که 5 مگ داره استریمشم بالاست بیاد بگه دانلدش چقدره ؟نقل قول:
ولی به نظرم وقتی همه سرویسا رو حداقل دوبرابر گذاشتن 5 مگ هم باید بیشتر از 5 باشه
فرشاد :
اونقت چند تا مسئله میمونه اگه بخام 10 مگ بگیرم :
1-یکی اینکه داون استریمم رو با مودم روی 9 مگ تنظیم کنم اونوقت پهنای باند از استریم بیشتره مشکلی تو پینگ ایجاد نمیشه ؟ سرعت نوسان پیدا نمیکنه ؟
2-اگر یه زمانی خط مشکل پیدا کرد و مجبور شدم استریم پایین تر استفاده کنم مثلا 2 مگ اونوقت مخابرات حاضر میشه سرویسم 10 مگه استریمم رو بیاره پایین تر ؟
10 مگ مجوزی چیزی نمیخاد ؟
تنها راهش اینه که خودت 5 مگ بخری تست کنی:n31:نقل قول:
در مورد کاهش استریم هر وقت با مخابرات تماس گرفتی با کمال میل کمش میکنن , مجوز هم نمیخواد چون قراره کد تقلب بزنی:n09:
سلام دوستان
چرا سایتهایی مثا تاینی مووی و سافت98 و.... ساعت دو به بعد اینقد افت سرعت داره حتی به 10 کیلو بایت هم میرسه.ولی سایت ورزش 3 سرعت دانلودش 300 ه.
سرویس 2 مگ دارم
اره ظاهرا مجبورم خودم تست کنم مگر اینکه تا اخر ماه که سرویسم منقضی میشه یه نفر نتیجه رو بهم بگه.نقل قول:
در مورد استریم هم اونطوری که فکر میکنی نیست .درسته مرض دارن کمش میکنن ولی خودم یه بار خطم مشکل داشت توی منزل قبلی 1 مگ بیشتر نمیکشید گذاشته بودن روی 2 مگ منم سرویسم 2 مگ بود هی التماس میکردیم اقا خطو بزار روی 1 مگ .یا بهونه میاوردن یا میگفتن درسته .پدرم دراومد .
مجوز هم ربطی به کد تقلب نداره .فرض کن من مشکل پیدا کردم مجبور شدم با پشتیبانی تماس بگیرم همون موقع خفتم کرد .یا اصلا خودشون تو سیستم چک کردن و دیدن من بدون مجوز 5 مگ گرفتم بعد تماس گرفتن باهام و گفتن اگه مجوز نیاری سرویست رو قطع میکنیم .اونوقت چی ؟ چه خاکی تو سرم بریزم ؟
البته من قبلا که 2 مگ میگرفتم مجوز داده بودم ولی نمیدونم مجوز 5 مگ با 2 مگ فرق میکنه یا یکین ؟ یه گواهی اشتغال به تحصیل داده بودم بشون .اون قبوله ؟
در مورد استریم اگر واست کم نکرده دلیلش فقط این بوده که بلد نبوده وگرنه اینکاری که ازشون خواستی به نفع خودشونه در اصلنقل قول:
در مورد مجوز هم نه مشکلی پیش نمیاد من خودم ماه اول که 10 مگ گرفتم ماناماد بدون مجوز بهم داد :n02: و بعدش هم که حدود یکماه مشکل داشتم و مکررا میرفتم دفتر ماناماد و پشتیبانی و مرکز مخابراتی و هیچگونه مشکلی واسم پیش نیومد الان هم واسه دوستم دوماهه بدون مجوز 2 مگ گرفتم داره حال میکنه:n33: