باز پینگ رفت... :n21:
یک ماه پیش با همین سرور پینگ 230 داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
باز پینگ رفت... :n21:
یک ماه پیش با همین سرور پینگ 230 داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته امروز خیلی خراب شدهنقل قول:
من نمیدونم این مشکل تایم اوت چیه؛ خدایی حتی رو مخابرات چک کردم حتی همین امروز اینجوری وسط دانلود قطع نمیشه
من دوستام هم مخابرات دارن هم پیشگامان .. وایمکسم دارم خودم... باور کن تو این مدت هیچ وقت به این شدت خراب نبودن..حداقل timed out نمی دادن...1 ماه دارم تلاش می کنم اون خطم رو درست کنم مخابرات بگیرم ولی هنوز درستش نکردن.نقل قول:
پینگ دیروز خوب بود
ولی امروز رقته رو 755 ثابت +timed out:n29:
رسما اینترنت م.لی کلید خورد .
سایت هایی که غیر ir دیگه باز نمیشن . اونایی که سرورشون تو ایران به راحتی باز میشن .
دوستان شما هم توی روز چند مرتبه دسترسیتون به سرورای خارح قطع میشه و فقط سایتای داخلیو باز کنه ؟دقیقا چند دقیقه توی روز اینترنت من ملی میشه !!!
اینا هم شورشو درآوردن دیگه. منم این مشکلو دارم. یه بار دیشب شد ٬ ۲ بار هم امروز عصر.
پینگ عالی با 8.8.8.8
از 150 بالاتر نمیره ولی چندتا در میون تایم اوت داره
:n03:
من به مدت 2 ساعت قطع بودم تا 1 ساعت پیشه هم پینگ رو 600 بود. الان پینگ اوکی شده اما تایم اوت فراوون..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا ...نقل قول:
فکر کنم فعلا دارن اینتر.نت ملی رو تست میکنن . تا روز انتخابات پیاده سازیش کنن . خدا میدونه سرعت اینترنت چقدر کم بشه ...تا 2 هفته
میخوام یه سرویس 1 مگ بگیرم . منتظرم این انتخابات تموم شه ...:n19::n24: