داداش 10تا از پستای منو پاک کردیانقل قول:
نشد که
اگه بخوای هر روز بیای اینجا
تاپیک تو 1 هفته 1 صفحه هم نمیره جلو که:13:
داداش 10تا از پستای منو پاک کردیانقل قول:
نشد که
اگه بخوای هر روز بیای اینجا
تاپیک تو 1 هفته 1 صفحه هم نمیره جلو که:13:
آره،250 گیگ براقه و 4گیگ ماته،طراحان مایکروسافت فکر کردن 250 گیگ اینطوری خوشگلتره ولی به نظرم اون مات ها((4گیگ)) خیلی با حالترن............نقل قول:
دوست عزیز اصلا هدف این نیست که تاپیک بره جلو مگه رکورد می خواد بزنه اینجا جای بحث های پیرامون ایکس باکسه تازه یه تاپیک هرچی پستاش کم باشه صفحاتش زیاد نباشه و پست های مفید زیادی داشته باشه بهتره اگه در توان بود باور کن یکی از مثبت ترین کارها اینه که پستی های بی ربطه تاپیک ها پاک بشه ولی اینکار عملا غیر ممکنه... همین پست من که جواب دادن به پست شما بود کلا یه اسپم حساب میشه که به درد هیچ کدوم از کسانی که میان ایجا نمی خوره باید در پروفایلتون می گفتم ولی اط اونجایی که دیدم از پست شما تشکر شده احساس کردم عده ای با جلو رفتن بی رویه و غیر بهینه تاپیک موافقن واسه همین پست دادم که به نظرم بهتره پیمان زحمت پاکیدن همه پست های نامربوط رو بکشه... از زحماتش هم تشکر می کنمنقل قول:
ناراحت نباش پستای منم یه چنتاش به درک واصل شده!!:31:نقل قول:
سلام دوستان. كنسول من lt+ نداره. اما داشبورد كينكت رو داره. يعني من fable و ac brotherhood رو بازي كردم.
الان crysis 2 و shift 2 و چندتا بازي ديگه رو كه ميزارم تو كنسول، آپديت ميخواد. چيكار كنم ؟ آپديت كنم چي ميشه؟ lt+ واجبه؟ (اگه فقط برا چندتا بازي مشكل پيش مياد، كدومان؟)
ممنون. موفق باشيد.
با سلام دوستان یه سوال داشتم این آپدیت +Ixtreme LT چه آپدیت سخت افزاری هست یا با آپدیت نرم افزاری هست می شه یه توضیحی بدید ممنون می شم چون داخل یه سایته می گه دستگاتون رو بفرستید تا درست کنیم و بازی های جدید راحت براتون اجرا بشه.
داداش راست می گن دیگه اینجا جای این حرفها نیستنقل قول:
دارم مثلا نصیحت می کنم خودم بد تر هستم :31:
دوستان از امروز می تونید گفتگو آزاد در زمینه کنسول باحال ایکس باکس رو در تاپیک این انجام بدید:(در امضام هم لینکش هست :31:)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483326
با حرف شما کاملا موافقم ولی شما پستای منو ندیده بودی کهنقل قول:
مثلا یکی پرسیده بود یه سایت میخوام که تمام بازی های xbox رو داشته باشه منم ادرسه یه سایتو دادم
اونم پاک کردین!!!:34:
گفتگوی آزاد؟؟؟!!!:38:نقل قول:
دوستان از امروز می تونید گفتگو آزاد در زمینه کنسول باحال ایکس باکس رو در تاپیک این انجام بدید:(در امضام هم لینکش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
احتمالا بازیات پچ شده بودهنقل قول:
سلام دوستان. كنسول من lt+ نداره. اما داشبورد كينكت رو داره. يعني من fable و ac brotherhood رو بازي كردم.
الان crysis 2 و shift 2 و چندتا بازي ديگه رو كه ميزارم تو كنسول، آپديت ميخواد. چيكار كنم ؟ آپديت كنم چي ميشه؟ lt+ واجبه؟ (اگه فقط برا چندتا بازي مشكل پيش مياد، كدومان؟)
ممنون. موفق باشيد.
من lt+ دارم و موقع گزاشتن بازی کرایسیس 2 پیغام اپدیت اومد و منم اپدیت کردم و هیجی نشد و بازی اجرا شد
پیشنهاد میکنم اول lt+ بریزید بعد اپدیت کنید
حالا دوستان اگه چیز بیشتری میدونن لطف کنن بگن:11:
اپدیت سخت افزاری هست و باید درایو باز بشهنقل قول:
با سلام دوستان یه سوال داشتم این آپدیت +Ixtreme LT چه آپدیت سخت افزاری هست یا با آپدیت نرم افزاری هست می شه یه توضیحی بدید ممنون می شم چون داخل یه سایته می گه دستگاتون رو بفرستید تا درست کنیم و بازی های جدید راحت براتون اجرا بشه.
اگه فریمور(اپدیت سخت افزاری) کنسول شما lt باشه و شما بخوای lt+ بریزی باید درایوت تراشیده بشه
همونطور که آرمان عزیز گفت هدف اصلا این نیست که تعداد صفحات بره بالا!
اینجا همینطوری هم شده بازار شام و هر کسی هر چیزی به فکر میرسه اینجا پست میزنه ... بازی های این کنسول، درخواست خرید بازی اینترنتی، آدرس فروشگاه، هــک، 3 چراغ قرمز و .... مربوط به این تاپیک نمیشن! به خاطر همینه میگم در مورد موضوع بحث کنیـــم.
مرسی
اقا ما دیروز اومدیم کنسولو باز کردیم تمیزش کنیم فنشو یادم رفت وصل کنم
امروز یه نیم ساعتی روشن بود دیدم هی 2چراغ قرمز میده و منم هی خاموش روشن میکردم
بعد تازه یادم افتاد فنشو وصل نکردم
کنسول از شوفاژ داغ تر شده بود
بازش که کردم نمیتونستم به cpu و gpuش دست بزنم اینقدر که داغ شده بود
کلی ترسیدم الانم گزاشتمش تو یخچال یکم خنک شه
کجا گذاشتی کنسولو؟؟؟؟
تو یخچال:18::18: